У организацији Предузетничког центра у Обреновцу ће се почев од понедељка, 11. октобра, организовати још једна у низу обука која има за циљ стицање основне информатичке писмености (обука за рад на рачунару). Обуком ће бити обухваћени програми Word, Excel и Power Point и полазници ће савладати основе рада на рачунару – писање и форматирање текста, прављење табела, рад са презентацијама, примање и слање електронске поште, коришћење интернета.

Обука је бесплатна и траје  20 часова. Намењена је оснивачима и запосленима у постојећим и потенцијалним  малим и средњим предузећима и предузетницима, али и другим лицима која не поседују основна знања из области рада на рачунару. На тај начин се може допринети њиховом успешнијем пословању и отварању нових радних места на територији Градске општине Обреновац.

Сви полазници  ће на крају обуке добити одговарајуће сертификате.

Обука ће се одржати у Рачунарском центру који је Регионални центар за развој МСП и предузетништва “Београд” добио од свог норвешког партнера,  Business Innovation Programs. Рачунарски центар  се налази у Техничкој школи у Обреновцу (на спрату).

Заинтересовани за похађање ове обуке треба да се пријаве  Предузетничком центру Обреновац (Краља Александра Првог бр. 10ц), сваког радног дана од 7:30 до 15:30 часова (Сузана Кузмановић), на е-мејл suzana.kuzmanovic@nadlanu.com или путем телефона 8728 246 и 8728 245.