Поводом три године постојања и рада група Б.У.Н.Т., у сарадњи са Канцеларијом за младе, у петак 24. септембра ,са почетком у 21:30 часова организује велику свирку у башти Спортско-културног Обреновац. Посетиоце очекује пуно специјалних гостију и пуно изненађења.

 
Бенд Б.У.Н.Т. је основан 2006. године у саставу Александар Обрадовић – вокал, Петар Рашић – соло гитара, Урош Вуковић (Чомбе) – ритам гитара, Никола Црвенковић – бас и Влада Гвозденовић – бубњеви. Поткрепљен искуством Владе Гвозденовића и Петра Рашића, који су већ пет година свирали заједно, бенд је брзо напредовао;.
У јулу 2007. године бенд је имао своју прву свирку, а већ у октобру исте године Б.У.Н.Т. свира као предгрупа Партибрејкерсима и Night Shift-у, мада тада већ са Гојком Јошићем као вокалом. Убрзо након тога снима се прва демо песма “Јахач”, а затим су уследили и “Девојка из сна”, “Када људи забораве”, “Врели летњи дан”, “Улицама града”, “Хајдемо у мрак”… Уследио је низ свирки, на којима је Б.У.Н.Т. стекао своју публику. 2008. године песма “Јахач” је узета за комилацију обреновачких бендова – “Обреновачка плоча вол. 1” , а песма “Хајдемо у мрак” за “Обреновачку плочу вол. 2”.
Бенд је свирао на Београдском сајму у оквиру Сајма предузетништва, на Мото сусретима у Обреновцу и два пута у Ваљеву: први пут испред Дома омладине, а други на Sky fest-у. Тренутно је у изради први демо албум.