У месној заједници Мислођин, завршено је постављање новог мобилијара. На иницијативу савета месне заједнице простор испред Дома у Мислоћину обогаћен је игралиштем.

Јелица Грчић испред кабинета председника Градске општине Обреновац рекла је да општина наставља да одговара на захтеве својих суграђана и подсетила да је договор за изградњу игралишта направљен на седници Већа која је у претходном периоду била у овој месној заједници. Она је додала да ће у септембру овај простор бити уређен са живом оградом и тујама. Грчић је најавила и ново игралиште за малишане из насеља Тополице које ће бити завршено у суботу.

Председник савета месне заједнице Мислођин Иван Урошевић истакао је захвалност општини Обреновац за постављање новог мобилијара, пошто у овом делу Мислођина живи велики број деце која ће радо користити нове клупе, клацкалице и љуљашке. Он је овом приликом најавио у уређење Дома у МЗ Мислођин.

Градска општина Обреновац заједно са Јавним предузећем за унапређење и заштиту животне средине наставиће у наредном периоду изградњу игралишта за најмлађе у сеоским и градским месним заједницама.