У току су радови на санацији и уређењу игралишта и трибина на стадиону ФК Раднички Обреновац. Према речима члана Већа Градске општине Обреновац, задуженог за спорт, Милоша Станковића, ово лето обележиће велики инфраструктурни радови везани за уређење стадиона.
– У претходном периоду кроз буџет општине Обреновац опредељено је 14 милиона динара за ову активност. Тај новац је намењен искључиво за инфраструктурне радове. Тренутно се радови изводе на уређењу самог терена и простора око игралишта, ту постављамо вештачку подлогу. Након тога поставићемо и нове столице на трибине нашег највећег стадиона. Паралелно са овим радимо на прикупљању документације, како би озаконили објекат, што би у нам у наредном периоду пружило прилику да наставимо изградњу трибина – казао је Станковић.

Спортски директор ФК ,,Раднички Обреновац” Југослав Вујачић рекао је да се овом реконструкцијом знатно побољшавају услови за рад не само првог тима већ и млађих селекција. Он се овом приликом захвалио општини Обреновац и нагласио да више од 250 дечака тренутно игра у млађим селекцијама клуба. Вујачић je рекао да је циљ клуба у наредним годинама да стварају и развијају младе фудбалере који ће се преко првог тима афирмисати kао и значајнија улога клуба у првенству у предстојећој сезони.