Канцеларија за младе општине Обреновац наставља са развијањем програма неформалног образовања који доприносе квалитетнијем провођењу слободног времена младих, а на основу истраживања “Шта желе млади у Обреновцу“. Током јесени млади из нашег града ће моћи да науче како да направе веб презентацију, да науче основе шпанског језика, да науче више о урбаној моди и фото моделингу.

  До 25. септембра су отворени позиви за следеће радионице:

 

  • “speak up” радионица –  учење основа шпанског језика.
    Програм ће бити такав да се на што забавнији и интересантнији начин научи мало више о основама и култури шпанског језика. Сјајна прилика да се допуни постојеће знање, ослободи инхибиција и побољшају комуникацијске способности. Радионица ће се одржавати једном недељно и трајаће три месеца. Термини одржавања радионица биће одређени у договору са полазницима.
  • Joomla! радионица –  најпопуларнији софтвер за израду веб презентација. На конкретним примерима полазницима ће бити представљено како инсталирати, направити темплате, убацити садржај, користити плуг-ин-ове итд. Радиће се на примеру прављења веб сајта неке хуманитарне организације или удружења грађана, а на крају радионице Канцеларија за младе и полазници радионице ће поклонити  веб сајт датој организацији/удружењу. Радионица ће се одржавати једном недељно током октобра месеца.
  • “урбана мода и фотомоделинг” – радионица на којој ће се млади упознати са историјом костима, савременим костимом, о култури одевања, етно моди, савременим променама и утицајима, модним ревијама , стајлингу, цртежу и основама прављења модела. Радионица ће се одржавати два пута недељно током октобра и новембра месеца.

Пријаве до 25. септембра (име, презиме и контакт телефон) на kzm.obrenovac@yahoo.com, телефон 011 8724025 или лично у Канцеларији за младе општине Обреновац.