drvor1
drvor1Jавно комунално предузеће за унапређење и заштиту животне средине заједно са Градском општином Обреновац наставило је акцију у којој је на неколико локација широм општине Обреновац засађен нови дрворед. 

 
 Председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић нагласио је да су дрвореди украс сваког града.
 
– Подједнако смо посвећени обнови и наших дрвореда који су стари више деценија, као што је дрворед кестена у улици Вука Караџића. Такође засадили смо и нове у насељима који ће бити на корист новим генерацијама које у наредним деценијама долазе. Простор у насељу Тополице додатно ћемо оплеменити игралиштем попут оног које за неколико дана почињемо у насељу Дудови у склопу наше познате акције ,,Као Таш а наш”. Овај простор ће бити прилика за малишане да употпуне своје слободно време. Дрворед уз бањски комплекс и дрворед у Тамнавској улици добили смо захваљујући нашем Јавном предузећу за заштиту животне средине пошто су велика средства уштеђена на јавним набавкама и искоришћена су управо за ову намену на корист свих обреновчана -истакао је Чучковић. 
 
drvor2
 
Директор Јавног предузећа за унапређење и заштиту животне средине Славко Берић рекао је да је Обреновац од овог пролећа богатији град и да су овом приликом засађене 104 нове саднице. Он је казао да је највише засађено садница Сибирског бреста, врбе и додао да је у овом делу општине Обреновац покренута акција због велике фреквентности саобраћаја. 
 
За нове саднице опредељено је укупно 1 800 000 динара.