sekreta

sekretaЗоран Јовановић Градски секретар за спорт и омладину присуствовао је утакмици другог кола Прве општинске лиге Обреновца у којој су се састали ФК ,,Дубоко” и ФК ,,Јединство” из Дрена. Он се овом приликом уверио у стање фудбалске инфраструктуре и поразговарао са челницима Градске општине Обреновац о ситуацији у спорту.

Јовановић је похвалио пројекат ,,Еко динар” и подсетио да је Обреновац јединствена општина у Србији која на овај начин подстиче омладину да се бави спортом.

Члан Већа Градске општине Обреновац Милош Станковић рекао је да је општина и ове године стала уз све фудбалске клубове. Он је казао да је велика част да Обреновац има два представника у Српској лиги у фудбалу и да је уз Раднички, ФК ,,Прва Искра” из Барича тим који поносно представља општину у овом такмичењу. Станковић је подсетио и да ФK ,,Полет” из Грабовца после неколико година поново игра утакмицу на свом терену као и да је то веома лепа прилика за све мештане да уз нову спортску салу прате такмичење свог тима.

sekretarw2

Иван Лазаревић председник Фудбалског савеза Обреновца истакао је значај посете градског секретара за спорт и омладину и додао да је циљ Градске општине Обреновац да деца на селу имају исте услове да се баве спортом као и деца из града. Он је рекао да општина Обреновац већ година успешно сарађује са свим клубовима као и да је пројекат ,,Еко динар” додатно допринео развоју спорта у Обреновцу.