yone20171

yone20171Најгледанији српски филм свих времена добио је наставак. Филм ,,Врати се Зоне” у току претходне недеље био је приказан у биоскопској сали СКЦ-а. Обреновачка публика имала је прилику да у суботу увече поздрави главне актере филма.  

Скоро 15 година након што је екранизована ова велика љубавна сага, сценаристи Ивана и Мирослав Митић написали су причу о томе шта се догодило у браку чувеног пара две године након венчања. Главни протагонисти и њихова борба да сачувају брак и даље су смештени између 1905. и 1908. године, а продуцент филма Мирослав Митић, у чијој продукцији је реализована и прва Зона Замфирова, истиче како је кроз омиљену љубавну причу дочарана лепота наше земље у том периоду, али и проблеми са којима се суочавају млади брачни парови.
Режију филма урадио је Југ Радивојевић а главне улоге добили су: Бранкица Себастијановић, Милан Васић, Марина Ћосић, Лане Гутовић, Љиљана Стјепановић, Горица Поповић…
 
yone2017
 
 Директор ЈП СКЦ ,,Обреновац” Иван Јегоровић рекао је да је Обреновац поново центар српске културне сцене и додао да се наставља пракса да само неколико дана након премијере филма, публика у Обреновцу има прилику да погледа филм и поздрави главне актере. 
 
Оно што пројекцију у Обреновцу издваја од свих претходних јесте и чинењица да је само након 15 дана приказивања филм одгледало 100 000 људи. Јубиларни посетилац добио је симболичну награду од екипе филма ,,Врати се Зоне”.
 
{youtube}qrHwURmoDY4{/youtube}