vino2017

vino2017У Соколском дому у Обреновцу у суботу свечано је отворен први фестивал вина. Фестивал у Обреновцу има циљ да обогати друштвени живот уз популаризацију вина и винске културе. Манифестацију је свечано отворио заменик председника Градске општине Обреновац Миодраг Митровић. Он је поздравио све присутне излагаче и поручио свим посетиоцима да уживају у квалитетном вину.

 Члан Већа Градске општине Обреновац Александар Богићевић истакао је задовљство великим бројем како излагача тако и посетилаца. Он је додао да ће комисија за пољопривреду ГО Обреновац и у будућности подржавати овакве манифестације и да верује да ће овај фестивал постати традиција у Обреновцу.
 
Организатор фестивала Михајло Димитријевић казао је да је преко 20 излагача из целе Србије дошло на први фестивал вина у Обреновцу. Он је рекао да су се на овој манифестацији окупили како познати произвођачи вина у Србији тако и мали локални произвођачи.
 
vino22017

Организацију фестивала помогле су Градска општина Обреновац, ЈП СКЦ ,,Обреновац”, Хотел Светионик, клуб Левел, Рубин сала за свечаности и Банбус. 
Фестивал ће бити отворен до 21 час.