ljubinic1
ljubinic1Председник Градске општине Обреновац и представници општине обишли су породицу Миловановић из Љубинћа. Саша Миловановић је самохрани родитељ који има петоре деце и налази се у веома тешкој  материјалној ситуацији. Општина Обреновац је помогла породици тако што је обезбедила  пумпу за воду, намештај и ламинат.
 
Наша дужност је  да обиђемо све грађане Обреновца који су угрожени и којима је потребна помоћ. Човек са петоро деце и самохрани родитељ апсолутно заслужује пажњу Градске општине Обреновац и целе локалне заједнице. Човек који је борац који се бори за своју породицу без обзира на тешкоће апсолутно је предмет помоћи. Ми ћемо се и у будућности трудити да му помогнемо како би лакше могао да функционише и како би своју децу извео на прави пут- рекао је Милош Станковић члан општинског Већа .
 
ljubinic2
 
Захваљујем се општини Обреновац на помоћи,  пумпа за воду ми много значи и знатно ми је олакшала начин живота. Веома је тешко живети у оваквим условима са петоро деце – рекао је Саша Миловановић.