panic1

panic1Представници Градске општине посетили су данас породицу Панић из Звечке. Захваљујући помоћи Градске општине Ђорђе Панић је добио личног пратиоца. Ђорђе Панић је аутистичан и похађа развојну групу предшколсог узраста. Најближа школа оваког типа је на Бановом брду а услед тога указала се потреба да мали Ђорђе добије свог личног пратиоца. 

 
Биљана Панић рекла је да потреба дневна више од 6 сати да се одвоји за одлазак и повратак из школе и да због посла они нису у могућности да увек прате Ђорђа у школу. Биљана је свој проблем изнела председнику Градске општине Обреновац Мирославу Чучковићу и врло брзо су одвојена средства којима ће бити плаћен лични пратилац. Она је овом приликом истакла значај ове помоћи и захвалила се општини на овој помоћи.
 
Члан Већа Градске општине Обреновац др Обрад Исаиловић нагласио је да ће општина увек бити уз своје грађане и да ће надлежни наћи начин да реше проблеме суграђана.
 
– Свакодневно се бринемо за грађане како у инфраструктурном погледу тако  и решавамо проблеме многих породица и појединаца. Дужни смо и да решавамо најситније проблеме, који су тим људима веома значајни и ми се свакодневно трудимо да побољшамо квалитет живота грађана – казао је Исаиловић.
 
Свакодневни контакт са грађанима од великог је значаја и то је један од начина који доприноси бржем и ефикаснијем решавањем проблема. 
 
panic2
 
– Још једном смо доказали да смо ефикасан сервис грађанима и хвала им што у нама виде ослонац тако да знамо да са сигурношћу да радимо у правом смеру. Ми ћемо у будућности и даље наставити са оваквим и сличним акцијама који су првенствено у интересу побољшања услова живота наших суграђана – рекла је Ивана Ристић испред Градске општине Обреновац.
 
{youtube}z7zXi8rMOds{/youtube}