20160908 114823 Small

20160908 114823 SmallУ улици Ђачког батаљона број 19 завршени су радови на санацији равног крова. Радови се изводе у склопу Програма санације равних кровова на стамбеним зградама у обреновачким насељима. Средства за реализацију програма обезбеђена су у буџету Градске општине Обреновац.


Члан Већа општине Обреновац Милош Станковић рекао је да добра сарадња доводи до квалитетних решења.
 
– Кров је саниран методом премазивања. То је једна од најбољих метода за санацију равних кровова и извођач је дао гаранцију на свој рад у трајању од 4 године. Корисници програма обично користе три методе за санирање кровова. Једна је ова коју видимо овде, друга је метода фалцованог лима и трећа је адаптација крова у косу дрвену конструкцију. Велико је задовољство видети овакав пример сарадње и позивамо остале суграђане да ураде санацију својих кровова док им временски услови то дозовољавају – изјавио је Станковић.

20160908 114804 Small
 
Александар Пантелић, члан Већа градске општине Обреновац, казао је да је проблем равних кровова хроничан проблем у неколико насеља на територији општине Обреновац.

– Заиста се стиче утисак да је Обреновац постао место где се изводи највише радова. Види се изградња нове фабрике Меи Та” у Баричу, на свим деловима територије ради се потпуно нови асфалт и нове улице, имамо радове на канализационој, водоводној и топловодној мрежи. Зато апелујем на људе да се удруже и као што је овде урађен кров, који испуњава све услове, да и они ураде своје кровове како би уредили објекте у којима живе – рекао је Пантелић.
 
Програм санације и обнове кровова биће реализован до краја 2016. године, тако да грађани који немају потпуну документацију могу до тог рока предати све што је потребно како би могли да учествују у програму.

{youtube}BlH4–WE25U{/youtube}