VUL 7676

VUL 7676Данас је у Обреновцу одржан хуманитарни турнир у шутирању тројки „Тројка из блока” који је реализовала организација „Срби за Србе“. 

Милош Симовић, портпарол ове организације, рекао је да је ово први турнир „Тројка из блока” у овој години.
 
– Ово је прва манифестација и турнир који организујемо ове године. Наша организација помаже социјално угрожене породице које имају четворо и више деце. Свако ко се пријави за учешће у турниру донира 200 динара. Данас смо у Обреновцу имали око 100 пријављених, али и велики број привредника, организација и људи добре воље су помогли у организацији. Градска општина Обреновац је поред логистичке подршке донирала и 50 хиљада динара. Прикупљеним новцем ћемо помоћи породицама са територије Градске општине Обреновац, јер се турнир овде организује. Пре две године смо донирали 93 хиљаде евра обреновачким породицама које су биле угрожене од поплава. Данас смо овде много лепшим и веселијим поводом, а то бих објаснио кроз наш слоган „Деца су наша будућност” и „Нема предаје”. Када смо пре две године били овде било је тужно и суморно. На овом терену могао је да се игра ватерполо, а данас сија сунце, терен је пун деце и сви смо се окупили само једним циљем, а то је да помогнемо онима којима је та помоћ најнеопходнија – казао је Симовић.
 
Помоћник председника Градске општине Обреновац Иван Јегоровић рекао је да посебну захвалност дугујемо организацији „Срби за Србе”.

– Организација „Срби за Србе” је била уз нас када нам је било најтеже и много су помогли наш град. Дошло је време да заједно организујемо лепа спортско-хуманитарна дешавања и то је нешто што заиста испуњава. Игралиште је препуно, има преко сто пријављених за шутирање тројки и то је највећи успех овог турнира – рекао је Јегоровић.

 
{youtube}Eoc1GiiSo8g{/youtube}