Градски секретаријат за привреду – Управа за пољопривреду објавио је данас јавни позив за достављање пријава за доделу подстицајних средстава у области воћарства и повртарства на територији града Београда за 2016. годину. 

Подстицајна средства су намењена за набавку и постављање противградне мреже на засаде воћа, противградне мреже са системом за наводњавање кап по кап, пластеника са системом за наводњавање кап по кап за производњу поврћа, као и система за наводњавање кап по кап на засаде воћа. Подносилац пријаве може да конкурише за доделу подстицајних средстава само за набавку и постављање једне врсте опреме, која је предмет овог јавног позива. Право на доделу подстицајних средстава може остварити физичко лице – носилац или члан регистрованог породичног пољопривредног газдинства.

Обрасци пријаве и изјаве су доступни и могу се преузети са интернет-презентације Града Београда или у просторијама Секретаријата за привреду, Градске управе града Београда, Београд, Краљице Марије 1/XVII, канцеларија 1713, сваког радног дана од 9 до 15 часова. Додатне информације могу се добити на бројеве телефона 011/715-7402, 011/715-7399, 011/715-7398. Пријаве се морају доставити у запечаћеној коверти препорученом поштом на адресу Градске управе града Београда и личном доставом на писарницу Градске управе, шалтер број 3.

Рок за подношење пријава на шалтеру 3 писарнице Градске управе је 28. април до 15 часова. Пријаве поднете препорученом пошиљком, предате пошти најкасније 28. априла до 15 часова, сматраће се благовременим. Неблаговремене пријаве, као и пријаве послате на други начин (нпр. факсом или мејлом) или достављене на друге адресе, неће се разматрати.

Текст јавног позива, као и пријаву, изјаву и изјаву за самохраног родитеља можете преузети овде

Извор: Беоинфо

{youtube}ViAZdbacOq4{/youtube}