VUL 7536

VUL 7536У Клубу за децу и младе у Спортско-културном центру Обреновац” данас су уручене награде најбољим студентима са територије Градске општине Обреновац. 45 најбољих студената државних и 5 најбољих студената приватних факултета добило је награду у износу од по 72.000 динара, која ће се исплаћивати у две рате у току школске 2015/16. године.

Награде студентима уручили су председник општине Обреновац Мирослав Чучковић и чланица Већа задужена за образовање Олга Миросављевић. 

Председник ГО Обреновац Мирослав Чучковић нагласио је да је ово наставак подржавања најбољих студената и да ће се општина Обреновац увек трудити да најбоље награди и мотивише за даљи рад.

VUL 7538

– Наша традиционална активност награђивања најбољих педесет студената настављена је и ове године. Трудићемо се да, поред фабрике МЕИТА, у тај комплексу у Баричу дође још компанија које ће моћи да апсорбују наше квалитетне кадрове, како млади не би напуштали своја села, Обреновац и како не би одлазили у иностранство. То је нешто што је пораз наше политике и чини, поред секономског просперитета који би ти млади људи имали у иностранству, велику несрећу њиховим породицама јер су раздвојени и јер не могу професионално да се ангажују и развију у нашој земљи. За све апликанте који су се кандидовали за рад у МЕИТ-и од 15. марта ћемо организовати бесплатни курс енглеског језика, до тренутка када буду позвани на тест. Не треба кандидати да се стиде због тога што не знају енлески језик, него да га врло активно уче. Највећи проблем је што енглески језик сви знају по мало и што је он у таквом облику неупотребљив у професионалном смислу – казао је Чучковић.
 
VUL 7566
 
Председник општине је свим добитницима награде пожелео да што пре заврше факултете и да имају лепу и богату професионалну каријеру.
 
{youtube}8rk1eRjmhmg{/youtube}