Веће градске општине Обреновац је на седници одржаној 25. фебруара 2016. године донело је следећу

О Д Л У К У

1. Прихвата се Коначна ранг листа од 50 студената, и то 45 студената факултета и високих школа чији је оснивач Република Србија и 5 студената акредитованих приватних факултета и високих школа, за доделу студентских награда најбољим студентима са територије Градске општине Обреновац у школској 2015/2016. години коју је утврдила Комисија за образовање дана 23.02.2016. године и студентима са ове листе се додељује студентска новчана награда у појединачном нето износу од по 72.000,00 динара. Коначна ранг листа са именима награђених студената је саставни део ове Одлуке и по истој ће се вршити исплата студентских награда.

2. Средства за исплату студентских награда ће се исплаћивати у 2016. години у зависности од могућности буџета Градске општине Обреновац у 2016. години. Председник градске општине на основу Коначне ранг листе и ове Одлуке, а у складу са Одлуком о буџету градске општине Обреновац и расположивим средствима буџета посебним решењем одобраваће исплате месечних рата додељених студентских награда.

Текст одлуке можете погледати овде
Коначну ранг листу студената за доделу студентских награда најбољим студентима са територије ГО Обреновац у школској 2015/2016. години можете погледати овде