У оквиру трећег Сајма омладинских идеја и другог регионалног сусрета омладинских организација и Канцеларија за младе одржаном у Новом Бечеју од 20. до 22. априла, представљен је Инфо центар Канцеларије за младе. Током првог дана скупа у оквиру пленумских активности Душко Крстић је представио модел функционисања Инфо центра Канцеларије за младе и веб портал за младе youth.rs.

На панелу је истакнут значај информисања као и тренутни облици и модели информисања младих. Учешће су узели председник Независног друштва новинара Војводине Динко Грухонић, Владан Филипчев власник “Бечејског мозаика” и председник Локал преса и Јадранка Баљан Балабан Покрајински секретар за локалну самоуправу и међу општинску сарадњу. 

Било је речи и како информисати младе и каква се слика о младима ствара у медијима, а присутни представници локалних Канцеларија за младе и невладиних организација говорили су како КЗМ и НВО користе медије, а шта медији нуде.

 
 

Канцеларија за младе  представила је своје програме и активности и на штанду у оквиру Сајма омладинских идеја, међу којима је био веома запажен програм “Омладински Фонд”.