Канцеларија за младе ГО Обреновац је уз подршку младих, а на основу резултата истраживања “Шта желе млади у Обреновцу” и у складу са мерама Акционог плана за младе покренула неколико радионица које ће допринети квалитетнијем провођењу слободног времена и неформалном образовању младих.

Speak up радионица – бесплатни часови енглеског и шпанског, са циљем да кроз низ занимљивих текстова, игрица, тема, све заинтересоване укључимо у комуникацију на енглеском језику и пружимо прилику младима за учење основа шпанског језика.

Програм ће бити такав да се на што забавнији и интересантнији начин људи охрабре да успешно воде разговоре и изразе своја мишљења на енглеском језику, а и да науче мало више о основама и култури шпанског језика. Ово је јединствена прилика да млади допуне своја знање, да се ослободе и побољшају своје комуникацијске способности.

Graffiti workshop – бесплатна радионица графита за младе који имају мотивацију, мало талента и велику жељу да се опробају, стекну знање и вештину, а можда и звање “графити уметника”, шанса за младе да се боље упознају са “конзервама”, “кеповима”, врстама “лајнова” итд.
Ако сте спремни да изнесете своје мишљење, пренесете поруку визуелном комуникацијом или се придружите анонимној “групи” људи која украшава те хладне површине, ако се питате какав би осећај био да спреј узмете у своје руке, које би технике користили, шта све може са бојама, каква би ваша “порука” била на крају… Па ово је права прилика за вас!
 
Време одржавања: мај – јул 2010.
Место одржавања: Клуб за младе Канцеларије за младе
Термини одржавања радионица ће бити у договору са полазницима.
Пријаве до 30. априла 2010. на 0118724 025 или kzm.obrenovac@yahoo.com