Неформална група “Млади 11500” расписала је позив зе нове чланове тима активиста за све младе који живе на територији општине Обреновац и имају 15 и више година.

Позив је отворен до 14. фебруара, а сви заинтересовани треба да попуне онлине пријаву

“Неформална група “Млади 11500” постоји нешто више од годину дана, много лепих дешавања је иза нас. Како смо радили, стварали, упознавали нове људе све чешће смо чули реченицу – “Баш бих волео/волела да сам део ваше организације.” И тако, пред крај године, окупили смо се и договорили да, свима који желе да учествују у културној промени града, дамо прилику да заједно са нама учине неку промену и допринесу да место у коме живе буде креативније, другачије, забавније, са много прилика да се нешто ново научи, сазна.

А ко смо то ми који морамо, хоћемо, надамо се, тежимо, радимо, мењамо, иницирамо, настављамо, (“још смо дужни, ти…”) одужујемо, знамо, перципирамо, анализирамо, интерпретирамо, стварамо, учимо, чувамо, градимо, организујемо, окупљамо, афирмишемо, крећемо се, дишемо, волимо…?

Ми смо СВИ МЛАДИ са територије општине Обреновац!

И живот у културно и интелектуално стимулативној средини, одржање исправног система вредности, и посвећивање себи и самоактуелизацији, као и адекватни садржају за нас у нашем малом месту су наша права и велика револуција која… не може и неће да стане.

Ово је укратко прича о нама и ономе што смо до сада урадили. Потрудићемо се да ова година буде још више испуњена и да младима у Обреновцу помогнемо да своје идеје остваре и тако доживе оно што после сваког успешног пројекта долази. Невероватан осећај да је направљена барем мала али итекако вредна промена.”

Више о групи “Млади 11500” можете погледати овде