Данас је на 63. седници Већа ГО Обреновац председник општине Мирослав Чучковић предложио да се објави позив свим заинтересованим обреновачким предузећима и вариоцима за извођење радова на изградњи Коридора 11  и Јужног тока да се јаве Одељењу за развој Управе ГО Обреновац.

– Данас смо усвојили предлог у виду обавештења свим нашим привредницима који желе да учествују у изградњи Коридора 11 и који имају капацитете, људске и у механизацији, да се јаве Одељењу за развој. Сви који се баве нискоградњом, путарством, производњом бетона су добродошли да се јаве како бисмо предали списак наших потенцијала кинеским извођачима – рекао је Чучковић.

Чучковић је додао да се на територији општине Обреновац реализују два велика и значајна пројекта и да општина Обреновац од тога може имати директну корист. 

– Други позив је упућен вариоцима јер ће 20. децембра у посети Обреновцу због изградње Јужног тока бити и директор ”Србијагаса” Душан Бајатовић. Њему ћемо уручити списак како бисмо створили могућност да се прикључе изградњи Јужног тока сви Обреновчани који желе. Мислим да је то важно за нова радна места и само побољшање економске ситуације свих обреновачких породица – додао је Чучковић.

Заинтересована предузећа и појединци могу се јавити до 19. децембра на број телефона Одељења за развој 011/8728-038, од 7.30 до 15.30 часова.