Дневни боравак за децу и омладину ометену у развоју Обреновац, уз подршку Канцеларија за младе Управе градске општине Обреновац и Спортско-културног центра “Обреновац”, објављује

ЈАВНИ ПОЗИВ

За све заинтересоване младе уметнике и креативне младе људе да се пријаве за реализацију пројекта осликавања и декорације унутрашњих зидова Дневног боравка, како би се корисницима боравка створио што пријатнији амбијент и ентеријер у коме проводе своје време.

Пријаве можете послати на маил mladi.obrenovac@gmail.com до 1. новембра 2012. године. Кандидати који се пријаве за учешће у конкурсу биће позвани да посете ДБ “Обреновац ” и упознају се са корисницима и простором боравка. Након тога кандидати имају рок од месец дана да индивидуално или у групи израде и предају идејно решење пројекта осликавања боравка.

У року од десет дана од завршетка конкурса комисија која ће се састојати од корисника и особља Дневног боравка, представника КЗМ Обреновац и СКЦ “Обреновац” ће одабрати најбоље решење.

Одабрани кандидат или група добиће хонорар и материјал за рад. Особље Дневног боравка биће доступно за сваку помоћ или консултацију у току израде идејног решења и током самог рада на декорацији.

{youtube}6FqfEQrd5l0{/youtube}