Удружење грађана “Моје село Вукићевица” организује у петак, 31. августа, у 20.00 часова рок концерт на малом игралишту код школе у Вукићевици код Обреновца. Ово удружење организује ову манифестацију по четврти пут што је доказ да рок музика не живи само у урбаним срединама.

Наиме, село Вукићевица на рубу општине Обреновац ће и ове године организовати концерт за младе у том месту у циљу популаризације рок културе у сеоским срединама. Удружење грађана “Моје село Вукићевица” је група ентузијаста која је преузела организацију озбиљног догађаја и одговорност да својим мештанима приближи рок културу, али и љубитеље те културе доведе у своје село.

Рок вече и концерт у типичној сеоској средини има за циљ побољшање услова живота у локалној сеоској средини, као и унапређење локалног активизма, са ослонцем на младе. Млади у сеоској средини заслужују исте или бар сличне услове одрастања као њихови вршњаци у урбаним срединама.

Ове године у веома лепом амбијенту школског дворишта и терена за мале спортове у Вукићевици наступиће “Марчело & Филтери”. 

Петак, 31. август 2012.

20:00 – Asfix
20:30 – Булевар водених мозаика
21:00 – У змајевом гнезду
21:30 – Посно прасе
22:00 –
23:00 – Bukowski
24:00 – Марчело & Филтери

Улаз на концерт је слободан.