фотографија је преузета са блога "Bensedin art" http://bensedinart.blogspot.com/2011/10/stolice-3.html

фотографија је преузета са блога "Bensedin art" http://bensedinart.blogspot.com/2011/10/stolice-3.htmlУдружење грађана “Снага оптимизма”  у партнерству са Библиотеком “Влада Аксентијевић” и уз подршку Секретаријата за спорти и омладину града Београда од понедељка, 13. августа, организује уметничку радионицу за младе “Сто лица столица”.

 

 

 

 

фотографија је преузета
са блога “Bensedin art”

Радионица је мултимедијалног, едукативног и инерактивног карактера и намењена је деци и омладини старијег узраста. Уцесници ће на располагању имати столице које би требало, да захваљујући разним уметничким техникама, добију нови изглед или намену. Уцесници ће на располагању имати боје, спрејеве, лакове, али и спектар материјала за рециклажу и природне материјале.

На крају радионице планирана је изложба која је замишљена као интерактивни перформанс који ће бити изведен у дворишту и просторијама библиотеке, као део програма “Обреновачког културног лета” за август месец.

Пријаве
Сви заинтересовани могу се пријавити на мејл mladi.obrenovac@gmail.com (пријава треба да садржи име, презиме, мејл, телефон и године ) или директно у Библиотеци “Влада Аксентијевић” .

Радионицу води дипл. вајарка Јасна Драмићанин.