ТК “Бели спорт” и  WinWin computer shop Обреновац  вас позивају на промоцију акције “Сви на тенис!”,  у виду јавног тениског часа, која ће се одржати на градском тргу у недељу 5. јуна у 10.00 часова. На импровизованом тениском терену јавни тениски час ће држати тренери и омладинци тениског клуба “Бели спорт” и на њему ће бити демонстриране основе и технике играња тениса. 
 
Тениски клуб “Бели спорт” и WinWin computer shop, под покровитељством градске општине Обреновац, организују бесплатну школу тениса за све ученике основних и средњих школа на територији ГО Обреновац. Бесплатна школа тениса под називом “Сви на тенис!” се одржава на теренима ТК “Бели спорт” на Забрежју поред реке Саве, и траје до краја школске године.
Сви полазници бесплатне школе тениса учествују у WinWin наградној игри и могу освојити рачунар, као и тениски рекет и тениску опрему. На бесплатну школу тениса се можете пријавити у просторијама ТК “Бели спорт”, Проте Матеје Ненадовића 2а на Забрежју, сваким радним даном од 16.00 до 18.00 часова уз попуњен флајер. Додатне информације на www.tkbeli.com и 063/ 77 55 366.