У оквиру програма “Запошљавање и миграције младих” Инфо центар који функционише као сервис Канцеларије за младе добио је подршку у опреми са циљем да младима обезбеди лакши приступ што већем броју корисних информација из најразличитијих области (запошљавање, образовање и стипендије, волонтирање, културне активности и сл.).

Захваљујући овој донацији младима је омогућена употреба више рачунара, штампача и интернета како би што ефикасније пронашли и искористили информације које их интересују, а на располагању су им и сарадници Канцеларије за младе у случају недоумица или потребе за додатним садржајем.

Програм “Запошљавање и миграције младих” заједнички спроводе Међународна организација рада (ILO), Програм Уједињених нација за развој (UNDP), Фонд Уједињених нација за децу (UNICEF) и Међународна организација за миграције (IOM) у сарадњи са националним и локалним партнерима.

Циљ програма је да пружи подршку националним и локалним институцијама у спровођењу политика и оперативних мера за повећање запослености младих у Србији и смањење негативних последица нелегалних миграција. Програм је финансиран од стране Фонда Шпанске Владе за достизање миленијумских циљева развоја и Владе Републике Србије.