Списак улица у којима се изводе радови

Сервисне информације

Становници Селинске у Малој Моштаници, Тридесет прве српске бригаде и улице Шесте војвођанске бригаде у Барилу данас воду неће имати од 9.00 до 15.00 часова.

У четвртак, 9. маја без струје ће од 9.00 до 15.00 часова остати потрошачи из улица Милосава Павловића, Војводе Степе и Рваћанске у Обреновцу.

На захтев извођача, који ради на комплексном пројекту код Разводног електро постројења у Немањоној улици у Обреновцу, Секретаријат за јавни превоз одобрио је продужење рока за завршетак радова до 25. маја 2024. године.

У складу са динамиком пројектованих радова, очекивања су да даљег продужења рока не би требало да буде.

По окончању радова Немањина улица ће бити отворена за саобраћај целом својом дужином.

Сервисне информације

Воду данас од 9.00 до 15.00 часова неће имати потрошачи из улица Аце Симовића у Обреновцу и Шесте војвођанске бригаде у Баричу.

У понедељак, 29. априла без струје ће од 8.30 до 15.00 часова остати потрошачи из Горњег, Јевтића краја, улице Стевана Бондарева и насеља код гробља у Великом Пољу.

Струју у понедељак, од 9.00 до 13.00 часова неће имати насеље Мале Бргулице, Савска и Багремова улица у Бргулама, Ратари, Уровци, улице Браће Лазића, Цила Исаиловића, Посавског партизанског одреда, Слободана Чанића, Тридесет друга, Тридесет четврта, Тридесет пета, Тридесет шеста и насеље Засека у Звечкој.

У петак, 26. априла од поноћи до суботе, 27. априла у 10.00 сати обављаће се радови на Колубарском мосту у Обреновцу, а саобраћај ће се одвијати наизменично.

Сервисне информације

Воду данас од 9.00 до 15.00 часова неће имати становници улице Драге Вуковића Корчагина и Шабачког пута у Звечкој.

На ауто-путу Е-763, зона петље Обреновац, ка Београду, изводе се радови на редовном одржавању, до 19. априла, уз заузеће зауставне саобраћајне траке, упозоравају надлежни у ЈП Путеви Србије.

Сервисне информације

Воду данас од 9.00 до 15.00 часова неће имати становници Швабића краја у Јасенку, дела пута за Вранић у Дражевцу, улице Четвртог априла у Обреновцу, насеља Стара пруга и дела Звечке код дома.

У петак, 17. новембра без струје ће од 9.00 до 14.00 часова остати Доњи и Горњи крај у Грабовцу.

Становници Козачке улице и насеља Шевар у Орашцу струју у петак неће имати од 9.00 до 10.30 часова.

Без струје ће у петак од 10.30 до 12.30 часова остати потрошачи из дела Бањанског пута, Горњег, Доњег, Лазића, Марковића краја и центра Вукићевице.

Данас од 8.00 сати радиће се на санацији коловоза на Колубарском мосту уз наизменично пропуштање саобраћаја.

 

Сервисне информације

Данас ће без воде од 9.00 до 15.00 часова остати становници Рудничке улице у Малој Моштаници, насеља Шумарице и дела улице Краља Петра Првог у Обреновцу.

Завршени су радови на реконструкцији дела Немањине улице од Индустријске зоне до ТЕНТ-а . Од данас се све аутобуске линије враћају на стару трасу, укључујући и линију 860и.

Добри временски услови олакшавају вожњу и путовање, а посебно у овим месецима кад је на нашим ауто-путевима рекордан број возила, саопштио је АМСС. Из РХМЗ прогнозирају повремене пљускове, зато данас у вожњи треба бити опрезан због мокрих коловоза и водити рачуна о дозвољеној максималној брзини.

Сервисне информације

Данас је од 9.00 до 14.00 часова предвиђено је искључење струје на комплетном подручју Дражевца и Југовића крају у Баљевцу.

Струју сутра од 9.00 до 14.00 часова неће имати потрошачи из улице Братства и јединства, Драгољуба Тгришића Драге, Лазаревачке, Ибарског пута, Живковића краја, насеља Осредак, Велике дубраве и центра Баљевца.

У току су радови на реконструкцији коловоза у делу Улице краља Александра Првог, од раскрснице ка Рватима до “црне тачке”.
Док трају радови улица ће бити затворена за саобраћај, тако да би возачи требало да користе алтернативне правце.
Радови ће бити завршени у четвртак, 18. маја.

У петак 19.05.2023. године извршиће се третирање одраслих форми комараца широм општине Обреновац.

Акција третирања одрсалих форми комараца спровешће се на територијама месних заједницаРвати, Дудови, Забрежје, Бело Поље, Другој и Трећој месној заједници, на простору излетишта ”Обреновачки Забран”, као и на бициклистичкој стази.

Из Јавног предузећа за заштиту и унапређење животне средине наглашавају да ће се третирање орадслих форми комараца на подручју ЗП ”Обреновачки Забран” спроводити сваког петка до краја сезоне.

Почетак акције планиран је за 18:00 сати. Међутим, почетак акције сузбијања одраслих форми комараца може бити промењен у зависности од тренутних метеоролошких услова на терену.

Уколико временски услови буду лоши, акција ће бити померена за наредни дан.

Уређај за топло замагљивање, који ће бити коришћен приликом третирања комараца, ствара врло густу маглу, слично димној завеси, па може доћи до забуне грађана и пријаве пожара.

Сервисне информације

Становници Бачевачке улице у Мислођину без воде ће данас остати од 9.00 до 15.00 часова.

Данас ће без струје од 9.00 до 14.00 часова остати Јадрански, Грчића, Зарића, Симеуновића, Савића, Пантелића, Давидовића, Лазића крај, насеље Дорћола, пољоривредно добро и центар Стублина.

У среду, 17. маја од 9.00 до 14.00 часова предвиђено је искључење струје на комплетном подручју Дражевца и Југовића крају у Баљевцу.

Због лома цеви примарне водоводне мреже, становници насеља Ројковац, Сава, Гај један, Гај два, укључујући и ОШ “Јефимија” остали су без воде.

У ЈКП “Водовод и канализација” кажу да би квар требало да буде саниран до 15.00 сати, када се очекује нормализација водоснабдевања.

Почели су радови на реконструкцији коловоза у делу Улице краља Александра Првог, од раскрснице ка Рватима до “црне тачке”.
Док трају радови улица ће бити затворена за саобраћај, тако да би возачи требало да користе алтернативне правце.
Радови ће бити завршени у четвртак, 18. маја.

Сервисне информације

Данас ће без воде од 9.00 до 15.00 часова остати становници Гробљанске улице у Кртинској, насеља Чубура и Шумадија у Јасенку.

На ауто-путу Е-763, Обреновац – Уб, данас се изводе се радови на кошењу траве, у разделном појасу у оба смера, од 7.00 до 15.00 часова, саопштило је ЈП Путеви Србије. За саобраћај су заузете претицајне саобраћајне траке.

Из АМСС-а саопштавају да возаче данас очекују тежи услови за вожњу због мокрих коловоза и кише. Потребна је опрезност због већег броја пешака на путевима. Посебну пажњу требало би обратити на деловима путева где се изводе радови.

Сервисне информације

Воду данас од 9.00 до 15.00 часова неће имати становници Бачевачке улице и центра Мислођина.

Данас је од 9.00 од 14.00 часова у плану искључење струје у улицама Војводе Вишића, Краља Александра Првог, Краља Милана и Кнеза Симе Марковића 2 у Обреновцу.
У истом периоду струју данас неће имати и потрошачи из насеља Аврамовац, Шабачког пута, Милоја Бељинца и улице Педесет шест родољуба у Скели.

Сутра ће без струје од 9.00 до 10.30 часова остати становници Гаврића, Доњег краја, Миросављевића пута и насеља Музичка колонија у Дрену.

Сутра струју од 9.00 до 14.00 сати неће имати житељи улица Четрнаестог октобра, Десетог октобра, Живка Мирковића, Милисава Глумчевића, Миодрага Мијића, Нешића краја и дела Скеле код дома.

Струју у четвртак, 27.априла од 9.00 до 14.00 часова неће имати Бељински, Мијића крај, Шабачки пут, насеље Аврамовац, улице Десетог октобра, Педесет шест родољуба и Солунског фронта у Скели.

Планирани радови на реконструкцији Улице краља Александра I услед неповољних временских  услова, одложени су за четвртак 27. април.

У четвртак, 27. априла у периоду од 8.00 до 14.00 сати, изводиће се радови на асфалтирању дела Улице краља Александра I, од новог кружног тока до скретања ка Дому културе, па ће овај део улице у поменутом временском интервалу бити затворен за саобраћај. Током извођења радова, аутобуски и теретни саобраћај биће преусмерени на обилазницу, Улицу Бошка Бухе (Тамнавску), док ће аутобуске линије 860МВ и 860И саобраћати устаљеним трасама.

Сервисне информације

Без воде ће данас од 9.00 до 15.00 часова остари потрошачи из улице Браће Јоксића у Звечкој, Новог насеља и улице Аце Тешића у Баричу.

Данас је од 9.00 до 14.00 часова планирано искључење струје у Лелића и горњем крају на Ушћу.

Сутра у периоду од 8.00 до 16.00 часова, због радова на пресвлачењу асфалтом дела улице Краља Александра, од новог кружног тока до Узун Миркове улице, доћи ће до делимичне измене режима саобраћаја.
Аутобуске линије из правца главне аутобуске станице у смеру ка Београду нормално ће саобраћати улицом Краља Александра користећи станице код парка и базена, док ће у повратку из правца Београда ићи поред хотела Улицом Милоша Обреновића до цркве, потом улицом Краља Петра I и преко новог кружног тока до главне аутобуске станице користећи станице код Тополица и зграде Топловода.
Теретни саобраћај из правца Београда биће преусмерен на Тамнавску улицу.
Такође, замолио бих све возаче путничких возила да у наведеном периоду избегавају наведени део улице Краља Александра.

 

Сервисне информације

Данас ће без воде од 9.00 до 15.00 часова остати потрошачи из улица Станислава Адамовића у Скели, Бачевачке у Мислођину и Тридесет шесте у Звечкој.

Саобраћај у Србији данас, због предстојећег викенда, биће појачан. Због радова на путу и већег броја возила, сигурно ће бити честих застоја и успорене вожње, саопштио је Ауто мото савез Србије.

Видљивост је смањена због магле поред река и на планинама, док ће најављена киша поред мокрих коловоза условити и већу опасност од одрона на путевима.

 

Сервисне информације

Радови на изградњи кружног тока на уласку у Обреновац, у насељу Дудови, почињу 30. септембра. У сарадњи са Секретаријатом за саобраћај урађен је план привремене саобраћајне сигнализације, утврђена су аутобуска стајалишта и трасе којима ће се кретати возила, каже директор Јавног предузећа за изградњу Обреновца Славко Берић.

ЈКП Топловод обавештава кориснике да је почело интензивно пуњење секундарних мрежа. Апелује на грађане да изврше последњу проверу кућних инсталација. Надлежни подсећају да је одржавање кућних инсталација обавеза и одговорност корисника, то јест власника објеката. ЈКП Топловод не сноси последице евентуалних цурења у објектима које су последица незавршених радова или неисправности. Пражњење мреже због неисправности кућних грејних инсталација вршиће се о трошку корисника.

Без воде ће данас од 9.00 до 15.00 часова остати потрошачи из Баљевца, Мислођинске у Мислођину, Улице Аце Спасића и насеља Баричка река у Баричу.

Данас је од 8.00 до 15.00 часова у плану искључење струје у Горњем крају и Вукодрашкој улици на Ушћу.

У четвртак, 22. септембра без струје ће од 9.00 до 11.00 часова остати становници улица Богдана Јаковљевића, Десанке Максимовић, Гајске, Капетана Петра Епића, Колубарске, Крушик, Милорада Радовановића, Нилосава Павловића, Немањине, Николе Тесле и Војводе Степе у Обреновцу.

Сервисне информације

Без воде ће данас од 9.00 до 15.00 часова остати потрошачи из насеља Ливаде у Јасенку, Мислођинске и Брђанске улице у Мислођину.

Струју данас, од 9.00 до 12.00 часова неће имати домаћинство кућни број 5 у Грабовцу, пут за Бањане у Орашцу, Горњи, Марића крај, пут за Доњи крај, насеље Шевар и центар Вукићевице.

Према информацијама Путева Србије, на Ауто-путу Обреновац – Уб, до 27. маја, од 7.00 до 15.00 часова, планирани су радови на кошењу разделног појаса. За време радова биће заузете претицајне саобраћајне траке у оба смера.

Сервисне информације

Без воде ће данас од 9.00 до 15.00 часова остати потрошачи из центра града у делу код зелене пијаце, као и дела Стублина код поште.

Престале су да важе све мере, контроле и ограничења за улазак у Србију, како за стране, тако и за домаће држављане. При уласку нису потребни негативни тестови, нити потврде о вакцинацији или прележаној болести.

Препорука је и даље ношење маски у затвореном простору и обавезно у здравственим установама. Ковид амбуланте и пунктови за вакцинацију настављају да раде уобичајено.

Радови на изради бетонског канала на локацији ”Дубоко” на државном путу Београд – Обреновац, продужен је до 15. маја, саопштило је Јавно предузеће ”Путеви Србије” у зони радова, од 7.00 до 15.00 часова у траци у смеру ка Београду, саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила.

Сервисне информације

Данас воду од 9.00 до 15.00 часова неће имати потрошачи из Железничке у Барилу и Улице Мила Манића у Скели.
У среду, 6. априла, без струје ће од 9.00 до 12.00 часова остати потрошачи из улица Цара Лазара, Љубе Ненадовића и Милоша Обреновића број 1 и 7ђ.

Становници улица Богољуба Васиљевића, Церске, Милорада Петровића Ујке, Обреновачког пута, Јевђеновића краја и насеља Горњи потез у Баричу без струје ће остати у четвртак, 7. априла, од 9.00 до 12.00 часова.

Саобраћајна полиција до краја недеље спроводи акцију појачане контроле саобраћаја, посебно коришћења сигурносног појаса и начина превожења деце у возилима, саопштио је данас МУП Србије.

На деоници Београд-Обреновац, на локацији дубоко, у смеру ка Београду од 7.00 до 15.00 часова путари раде на постављању бетонског канала. У зони радова саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила. Планирани рок завршетка радова је до краја априла.

Сервисне информације

Данас воду од 9.00 до 15.00 часова неће имати становници Дражевачке улице у Дражевцу.

У среду, 6. априла, без струје ће од 9.00 до 12.00 часова остати потрошачи из улица Цара Лазара, Љубе Ненадовића и Милоша Обреновића број 1 и 7ђ.

Како РТВ Маг сазнаје из ОО СНС, након 30% обрађених гласачких листића на територији општине на првом месту је председнички кандидат Александар Вучић, кандидат коалиције ”Александар Вучић – заједно можемо све” са 67,5 одсто гласова, затим следи Здравко Понош, кандидат коалиције ”Уједињени за победу Србије” са 11 одсто гласова.

На деоници Београд-Обреновац, на локацији Дубоко, у смеру ка Београду од 7.00 до 15.00 часова путари раде на постављању бетонског канала. У зони радова саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила. Планирани рок завршетка радова је 30 дана.

Сервисне информације

Без воде ће данас од 9.00 до 15.00 часова остати потрошачи из Улице Браће Лазића у Звечкој, насеља Вис у Малој Моштаници, Сенића краја и насеља Преки луг у Јасенку.

Епидемиолози упозоравају да пандемија није готова и да нема места опуштању. Истичу да треба наставити са вакцинацијом.

Светска здравствена организација одобрила је Србији приступ технологији за производњу РНК вакцина.

– На Србији, до сада првој и јединој земљи европског региона одабраној за трансфер РНК технологије, велика је одговорност – рекао је директор СЗО за Србију и регион Фабио Скано.

На путу Београд – Обреновац, у зони клизишта Умка, данас и сутра, од 7.00 до 17.00 часова изводе се радови на пресвлачењу оштећеног коловозног застора. Саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила, саопштило је ЈП ”Путеви Србије”.

Сервисне информације

Данас ће без воде од 9.00 до 15.00 часова остати становници улица Милорада Петровића Ујке у Баричу, Четвртог априла у Потића воћу и Светог Саве у Обреновцу.

Епидемиолог Предраг Кон каже да подаци указују да се интензитет вируса смањује. Наглашава да Србија не може да се пореди са земљама које имају високу стопу вакцинације и истиче да ће због тога ,,ова агонија код нас дуже трајати”.

Омикрон није искључиво блага болест и за старије, невакцинисане и оне који имају придружене болести може да буде смртоносан, каже др Кон и истиче да и даље постоји опасност од делта соја, иако је омикрон тренутно доминантан у Србији.

На путу Београд – Обреновац, у зони клизишта Умка, до петка, 25. фебруара, од 7.00 до 17.00 часова изводе се радови на пресвлачењу оштећеног коловозног застора. У току радова саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила, саопштило је ЈП ”Путеви Србије”.

Сервисне информације

Воду данас од 9.00 до 15.00 часова неће имати потрошачи из Улице Мила Манића у Скели и дела Мале Моштанице код поште.

У Европској унији је од 1. фебруара почела примена правила којим се дигитални ковид сертификати о вакцинацији прихватају у периоду од девет месеци од комплетирања примарне вакцинације.

Данас почињу радови на уређењу насеља “Сунце”. Надлежни апелују на грађане да склоне возила са асфалтираног дела насеља, како би машине могле несметано да раде. Радиће се на санирању рупа и пресвлачењу асфалта. Возила која су на паркинзима могу ту и остати, важно је само да се склоне возила која су паркирана на коловозу унутар насеља, наводе надлежни.

Рок за плаћање прве рате пореза на имовину је 14. фебруар. Порез на имовину прикупљају локалне самоуправе и измирује се у четири рате: прва до 14. фебруара, друга до 15. маја, трећа до 14. августа и четврта рата се плаћа до 14. новембра.

Сервисне информације

Данас воду од 9.00 до 15.00 часова неће имати становници насеља Вашариште у Обреновцу, Обреновачког пута у Баричу, Мислођинске улице и насеља Брдо у Мислођину.

У среду, 22. септембра, без струје ће од 8.30 до 15.00 часова остати потрошачи из улица Аце Тешића, Баричких бораца, Буде Давидовића, Јанка Тешића, Омладинских бригада, Рада Тадића, Војислава Илића, Железничке, Босанске, Језерског и Обреновачког пута, насеља Дуваниште и Колонија у Баричу.

Радови на рехабилитацији оштећеног асфалтног застора на деоници саобраћајнице Ратари – Звечка изводе се сваког радног дана и суботом, од 7.00 до 17.00 часова, до 29. октобра. Саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила.