Планирани радови и искључења

Сервисне информације

Воду данас од 9.00 до 15.00 часова неће имати становници центра Скеле и Обреновачког пута у Баричу.

Сутра ће од 9.00 до 14.00 часова без струје остати потрошачи из улица Браће Југовића, Змај Јовине, Ивана Штагљара, Краља Алексанрда Првог, Раденка Ранковића, Светог Владике Николаја, Светог Саве и Узун Миркове.

Без струје ће у петак, 5. маја, од 9.00 до 14.00 часова остати становници улице Драге Вуковића Корчагина у Звечкој.

У Обреновцу је данас завршена грејна сезона 2022/2023.

Због трагедије у Основној школи “Владислав Рибникар” данас се наставa у послеподневној смени у обреновчким основним и средњим школама неће одржавати.

Сервисне информације

Воду данас од 9.00 до 15.00 часова неће имати становници улица Светог Саве у Малој Моштаници, Аце Спасића у Баричу и Брђанске у Мислођину.

Данас ће без струје од 9.00 до 14.00 часова остати потрошачи из улица Богољуба Урошевића Црног, Војводе Степе, Милосава Павловића, Немањине, Николе Тесле и Рваћанске у Обреновцу.

Сутра струју од 9.00 до 14.00 сати неће имати улице Браће Лазића, Војводе Мишића број 5, Уровачка 316, Седамнаеста, Осамнаеста, Двдадесета, Двадесет трећа, Четрнарестог октобра, Индустријска зона од 21 до 23, насеље Музичка колонија и део шабачког пута у уровцима.

У четвртак, 20. априла планирано је искључење струје у Јевђеновића крају, насељима Горњи потез, Колонија, улицама Јанка Тешића, Аце Тешића, Посавских парзитана, Радничкој, Четрнаестог октобра, Жележничкој и Обреновачком путу у Баричу.

Грејна сезона званично је завршена 15. априла, али радијатори ће бити топли до даљег, ако се настави талас променљивог времена, саопштено је у Удружењу топлана. Грејање се наставља у складу са спољашњим температурама, а коначни прекид испоруке топлотне енергије се може догодити тек око 3. маја. Из топлана подсећају да грејна сезона траје шест месеци, од 15. октобра до 15. априла, али због лепог времена у октобру прошле године топлане су са грејањем почеле од 1. новембра па је грејање продужено и после 15. априла, у складу са временским приликама.

Сервисне информације

Без воде ће данас од 9.00 до 15.00 часова остати становници Обреновачког пута у Баричу и улице Царице Милице у насељу Гај у Обреновцу.

Данас струју од 9.00 до 14.00 часова неће имати потрошачи из насеља Влашка башта, улица Браће Голубовића, Арчибалда Рајса, Кнеза Симе Марковића, Книнске, Краља Александра Првог, Краља Милана, Купиначке, Лазара Комарчића, Немањине, Попа Леонтија Марковића, Светог Саве, Фрушкогорске у Обреновцу, Беолопољске 59д у Белом Пољу.

Информације о радовима и динамици радова које изводи ЈКП Топловод можете затражити лично у Улици краља Петра I бр.27 од 7.00 до 14.00 часова, или на бројеве телефона 011/8722248 и 011/8728237, док комплетне трасе за сва градилишта можете детаљно погледати на интернет страници: http://www.toplovodobrenovac.org.rs/

Сервисне информације

Радници ЈКП “Топловод” јутрос су почели са радовима на санацији хаварије на магистралном цевоводу у Равногорској улици. Без грејања су Ројковац, Сава насеље, Забрежје, Дудови, Тополице, Старо игралиште, делови Рвата и центра града. Завршетак радова и нормализација грејања у овим деловима града се очекује у касним вечерњим сатима.

Данас воду од 9.00 до 15.00 часова неће имати потрошачи из улица Милисава Глумчевића у Скели, Танаска Рајића у Баричу и Обреновачке у Малој Моштаници.

Сервисне информације

Воду данас од 9.00 до 15.00 часова неће имати становници дела Дражевца од Дома према Вранићу и Улице Шесте војвођанске Бригаде у Баричу.

Данас од 9.00 до 17.00 часова струју неће имати корисници из Бачевачке улице 82 и кућни број 92 у Мислођину.

Сутра ће без струје од 9.00 до 12.00 часова остати комплетно подручје Мале Моштанице.

Систем даљинског грејања Обреновца функционише без икаквих проблема и застоја у испоруци топлотне енергије. Екипе за хитне интервенције Топловода све кварове отклањају у рекордном року, без прекида у испоруци топлотне енергије. Топловод испоручује топлотну енергију у складу са спољном температуром. О планираним радовима на мрежи обавештаваћемо кориснике. Информације или пријаве кварова можете извршити позивом на бројеве телефона: 011/872 84 82 или 872 22 48.

Сервисне информације

У домаћинствима која су прикључена на даљински систем грејања, радијатори ће данас бити топли. Током преподнева систем ће бити у функцији, а већ у вечерњим сатима у домовима Обреновчана биће топло, потврдио је за РТВ Маг Председник градске општине Обреновац Милош Станојевић.

Почели су радова на замени водоводне мреже, у склопу радова на изградњи новог кружног тока, и због тога данас може доћи до смањеног притиска или кратког прекида у водоснабдевању питком водом у Улици Краља Петра Првог. Снабдевање ће се вршити путем аутоцистерни које ће бити стациониране испред зграда, наводи се у саопштењу ЈКП “Водовод и канализација”.

У среду, 2. новембра, без струје ће од 9.00 до 14.00 часова остати потрошачи из Шабачког пута, насеља Аврамовац, Ворбис, Савске, Другарске, Улице Педесет шест родољуба у Скели и дела Уроваца дуж Шабачког пута.

Сервисне информације

Данас струју од 8.00 до 15.00 часова неће имати потрошачи из Филиповића краја, насеља Потића воће, улица Ђачког батаљона, Кожарске, Мајданске у Обреновцу и Момчила Мује Калајџића у Звечкој.

Данас је од 9.00 до 15.00 часова предвиђено искључење струје у Пироману код школе, Бирчанском, Горњем крају, Улици Илије Гојковића, насељима Тања, Суводањ, код дома и код гробља у Трстеници.

Лепо време одложило је грејну сезону, а надаље ће одређивати јачину грејања. Из топлана поручују да ће грејање почети 1. новембра у складу са временским условима. Када ће и колико радијатори бити топли, одлучује сваки град за себе, наводи се у саопштењу.

Сервисне информације

ЈКП Топловод обавештава кориснике да је почело интензивно пуњење секундарних мрежа. Апелује на грађане да изврше последњу проверу кућних инсталација. Надлежни подсећају да је одржавање кућних инсталација обавеза и одговорност корисника, то јест власника објеката. ЈКП Топловод не сноси последице евентуалних цурења у објектима које су последица незавршених радова или неисправности. Пражњење мреже због неисправности кућних грејних инсталација вршиће се о трошку корисника.

Без воде данас од 9.00 до 15.00 часова улице 36. у Звечкој, Богољуба Урошевића Црног у Уровцима, пут за манастир у Мислођину и Веверички крај у Дражевцу.

Сутра је од 8.00 до 15.00 часова у плану искључење струје у Горњем, Миросављевића, Павловића, Симића, Ивовића крају, насељима Липовица, Музичка колонија, Дубрава и путу за Орашац у Лјубинићу.

Сутра ће без струје од 9.00 до 11.00 часова остати становници улица Богдана Јаковљевића, Десанке Максимовић, Гајске, Капетана Петра Епића, Колубарске, Крушик, Милорада Радовановића, Милосава Павловића, Немањине, Николе Тесле и Војводе Степе у Обреновцу.

Становници улица Ђачког батаљона, Љубе Ненадовића, Посавских Норвежана и Војводе Мишића кућни број 82 без струје ће остати у петак, 23. септембра, од 9.00 до 14.00 часова.

Сервисне информације

Радови на изградњи кружног тока на уласку у Обреновац, у насељу Дудови, почињу 30. септембра. У сарадњи са Секретаријатом за саобраћај урађен је план привремене саобраћајне сигнализације, утврђена су аутобуска стајалишта и трасе којима ће се кретати возила, каже директор Јавног предузећа за изградњу Обреновца Славко Берић.

ЈКП Топловод обавештава кориснике да је почело интензивно пуњење секундарних мрежа. Апелује на грађане да изврше последњу проверу кућних инсталација. Надлежни подсећају да је одржавање кућних инсталација обавеза и одговорност корисника, то јест власника објеката. ЈКП Топловод не сноси последице евентуалних цурења у објектима које су последица незавршених радова или неисправности. Пражњење мреже због неисправности кућних грејних инсталација вршиће се о трошку корисника.

Без воде ће данас од 9.00 до 15.00 часова остати потрошачи из Баљевца, Мислођинске у Мислођину, Улице Аце Спасића и насеља Баричка река у Баричу.

Данас је од 8.00 до 15.00 часова у плану искључење струје у Горњем крају и Вукодрашкој улици на Ушћу.

У четвртак, 22. септембра без струје ће од 9.00 до 11.00 часова остати становници улица Богдана Јаковљевића, Десанке Максимовић, Гајске, Капетана Петра Епића, Колубарске, Крушик, Милорада Радовановића, Нилосава Павловића, Немањине, Николе Тесле и Војводе Степе у Обреновцу.

Сервисне информације

Данас ће без воде од 9.00 до 15.00 часова остати становници улица Буде Давидовића у Баричу и Војводе Мишића у Обреновцу.

У диспечерском центру електродистрибуције Обреновац сазнајемо да је комплетно подручје општине Обреновац снабдевено струјом. Санирани су сви кварови, укључујући и оне ситне, појединачне, тако да данас електро мрежа у Обреновцу функционише без проблема.

Председник Вучић је на седници Владе рекао да је проблем у томе што је ЕПС направио грешку, јер није довољно угља обезбедио на депонијама и за снабдевање самог ТЕНТ-а и додао да је то питање за унутрашње расправе.

На седници штаба за ванредне ситуације ГО Обреновац донета је одлука да се ученици данас врате у школе. Како је наведено, услед нормализације даљинског грејања, одлучено је да од данас ученици прате наставу у школама, према постојећем распореду рада.

Јавна комунална предузећа Обреновца, обавештавају кориснике који су рачуне плаћали у наплатном центру у Улици Војводе Мишића 195, да ће од понедељка 20.децембра наплатни центар радити у Улици Краља Петра и бр.27, у новој пословној згради Топловода, улаз из правца Макси дисконта и Улице Вука Караџића.

Сервисне информације

Како је на друштвеним мрежама објавио председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић, Блок А2 на ТЕНТ-у а почео је да греје Обреновац ноћас у 3 сата и 30 минута.

Председник ГО Обреновац Мирослав Чучковић је издао дао налог пословодству ЈКП ”Топловод” да се умање рачуни грађанима за сваки сат проведен без грејања.

Санирани су сви кварови на електродистрибутивној мрежи на подручју општине Обреновац, али је рано јутрос дошло до испада једне ћелије на електро воду који струјом напаја Велико поље, Пироман и део Стублина. Монтери електродистрибуције су на терену и покушавају да у што краћем року отклоне квар.

Саобраћајно предузеће Ласта Обреновац је од почетка дана одржало све планиране поласке, по утврђеном реду. Линије су на свим правцима у функцији у целости, без скраћења. Мањих проблема било је рано јутрос на окретници у Степојевцу, за чије ћишћење је надлежан Београд пут.

Усвојена је препорука о потпуној обустави наставе данас, у ОШ ”Посавски партизани”, ”Јефимија”, Првој обреновачкој и ”Ј.Ј.Змај”, као и у Гимназији, Пољопривредно-хемијској и Техничкој школи.

Сви вртићи предшколске установе ”Перка Вићентијевић” раде уобичајено. Грејање просторија обавља се постојећим клима уређајима.

Данас ће без воде од 9.00 до 15.00 часова остати становници Улице Краља Милана у Обреновцу.

Сервисне информације

Данас ће без воде од 9.00 до 15.00 часова остати потрошачи из улица Богољуба Урошевића Црног у Уровцима, Краља Александра Првог и Војводе Мишића у делу код Цанетовог сокачета у Обреновцу, насеља Баричка река и Обреновачког пута у Баричу.

На ванредној седници већа ГО Обреновац донета је одлука да се данас на територији Обреновца прогласи дан жалости, због трагедије која се десила у Обреновцу, у којој су живот изгубиле две девојчице старости 5 и 7 година.

Након анализе временске прогнозе председник ГО Обреновац, након консултација са стручним службама ЈКП ”Топловод”, дао је налог да грејна сезона у Обреновцу почне у среду 6. октобра. Очекивања су да до петка цео обреновац буде несметано на мрежи.

Сервисне информације

Становници Стублина, Марића краја у Ушћу, насеља Баричка река у Баричу и Омладинске улице у Обреновцу данас ће без воде остати од 9.00 до 15.00 часова.

ЈКП Топловод обавештава кориснике система даљинског грејања да од 15. септембра почиње пуњење унутрашњих инсталација. До тог датума морају бити завршени радови и извршена финална контрола кућних инсталација.

ЈКП Топловод неће сносити последице евентуалних цурења у објектима насталих услед незавршених радова или неисправности. Пражњење мреже због неисправности кућних грејних инсталација вршиће се о трошку корисника.

Резултати мерне станице у Обреновцу показују прекограничне вредности полена амброзије, па су код особама са алергијским реакцијама изражени кијавица и отежано дисање. У договору са лекарима алерголозима неопходно је да корсте прописани терапију.

Сервисне информације

Воду данас од 9.00 до 15.00 часова неће имати становници Новог насеља у Баричу, Бранислава Нушића и Рватима и Улице Краља Александра првог у Обреновцу.

Данас ће без струје од 9.00 до 13.00 часова остати потрошачи из насеља Музичка колонија и Гаврића краја у Дрену, Виданског, Филимоновића, Панића краја, насеља Брдо, Дубрава и Шевар у Грабовцу.

На свим вакциналним пунктовима у Србији почела је имунизација трећом дозом против коронавируса. Први кандидати за трећу дозу су особе са смањеним имунитетом.

ЈКП Топловод обавештава кориснике система даљинског грејања Обреновца да од 15. септембра почиње пуњење унутрашњих инсталација за благовремени почетак грејне сезоне. До тог датума грађани морају завршити радове и извршити финалну контролу кућних инсталација.

ЈЈП Топловод подсећа да је одржавање кућних инсталација обавеза и одговорност корисника, као и да топловод неће сносити трошкове последица евентуалних цурења у објектима насталих услед незавршених радова, или неисправности инсталација. Пражњење мреже због неисправности кућних грејних инсталација вршиће се о трошку корисника.

Сервисне информације

Воду данас од 9.00 до 15.00 часова неће имати становници улица Светог Саве у Обреновцу, Тридесет прве српске бригаде у Баричу, Палих бораца и Дрењанског краја у Малој Моштаници.

Сутра ће без струје од 9.00 до 13.00 часова остати потрошачи из насеља Музичка колонија и Гаврића краја у Дрену, Виданског, Филимоновића, Панића краја, насеља Брдо, Дубрава и Шевар у Грабовцу.

ЈКП Топловод обавештава кориснике система даљинског грејања Обреновца да од 15. септембра почиње пуњење унутрашњих инсталација за благовремени почетак грејне сезоне. До тог датума грађани морају завршити радове и извршити финалну контролу кућних инсталација.

ЈКП Топловод подсећа да је одржавање кућних инсталација обавеза и одговорност корисника, као и да топловод неће сносити трошкове последица евентуалних цурења у објектима насталих услед незавршених радова, или неисправности инсталација. Пражњење мреже због неисправности кућних грејних инсталација вршиће се о трошку корисника.

Сервисне информације

Струју данас од 9.00 до 14.00 часова неће имати потрошачи из дела пута за Орашац, Ћопића, Симића, Тодоровића, Доњег, Горњег краја, насеља Липовица, код дома, код цркве и центра Љубинића.

У 8.00 сати јутрос почела је нова седница кризног штаба на којој чланови анализирају тренутну епидемиолошку ситуацију у Србији и евентуално ново ублажавање мера. Очекује се одлука о повратку деце у школске клупе.

Према важећим градским одлукама, грејна сезона траје од 15. октобра до 15. априла, уз могућност да у случају ниских температура, грејање буде укључено у периоду од 1. до 14. октобра, односно од 16. априла до 3. маја.

Сервисне информације

Због хаварије на главној магистрали од јутрос је ослабљено грејање, а у појединим периодима дана и у појединим деловима града доћи ће и до потпуног прекида у испоруци топлотне енергије на комплетном топлификационом систему у Обреновцу. Успостављање редовног режима испоруке топлотне енергије очекује се у вечерњим часовима.

Сервисне информације

Данас од 9.30 до 10.30 часова струју неће имати становници улица Цара Лазара, Кожарске, Љубе Ненадовића и Војводе Мишића у Обреновцу.

Данас је од 10.30 до 11.30 у плану искључење струје у улицама Ђачког батаљона, Љубе Ненадовића, Посавских Норвежана и Војводе Мишића 82.

Без струје ће данас од 11.30 до 12.3о сати остати потрошачи из улица Цара Лазара, Ђачког батаљона, Љубе Ненадовића, Омладинске, Посавских Норвежана и Војводе Мишића 86.

Струју данас од 12.30 до 14.00 часова неће имати становници улица Цара Лазара од 6 до 63, Ђачког батаљона 19 и 23а и Посавских Норвежана од 19 до кућног броја 23Б.

Данас ће од 10.00 сати доћи до прекида у испоруци топлотне енергије или ослабљене циркулације на целом конзуму. Прекид је планиран у циљу отклањања хаварије на примарном воду. Успостављање редовног режима у испоруци топлотне енергије, очекује се у каснијим поподневним сатима.

Сервисне информације

Данас ће без струје од 8.30 до 13.00 сати бити потрошачи из дела улица Браће Јоксића, Солунског фронта и Луга. Од 9.00 до 14.00 часова струје неће бити у Скели у делу улица Десетог октобра, Марића крају, Живка Марковића, Живорада Драгојловића, као и у Вукодрашком Потезу на Ушћу.

Систем даљинског грејања Обреновца функционише без икаквих проблема и застоја у испоруци топлотне енергије. Топловод испоручује топлотну енергију у складу са спољном температуром. Информације или пријаве кварова можете извршити позивом на бројеве телефона: 011/872 84 82 или 872 22 48.

Сервисне информације

Воду данас од 9.00 до 15.00 часова неће имати потрошачи из насеља Шевар у Грабовцу, Улица Димитрија Туцовића у Малој Моштаници, Омладинских бригада и Јанка Тешића у Баричу.

Данас ће без струје од 8.00 до 17.00 часова остати становници улица Аце Тешића, Баричких бораца, Јанка Тешића и Омладинских бригада у Баричу.

Сутра је од 8.00 до 14.00 часова у плану искључење струје у улицама Милутина Ераковића и Светозара Станојевића Пека у Пироману.

Прогностичари за наредни викенд најављују топло време, па у складу са тим извештајима ЈКП „Топловод“ планира почетак грејне сезоне. У „Топловоду“ сазнајемо да су обављене све неопходне припреме. Систем је напуњен и спреман. Кад временски услови то буду наложили, грејање ће почети да функционише.

Исплата пензија за кориснике ПИО фонда, почеће 10. октобра, уплатом на текуће рачуне. На шалтерима пошта и доставом на кућне адресе исплата ће почети 12. октобра.