Планирани радови и искључења

Планирана искључења воде и струје

Становници насеља Трњаци на Младости данас ће без воде бити до 10 часова, до када би требало да траје санација квара на инсталацијама, која је у току.

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати улица Балканске у Малој Моштаници, Бачевачке у Мислођину, Београдске и Јанка Тешића у Баричу.

Данас је од 8 до 14 часова у плану искључење струје у Доњем, Горњем, Јовића, Живановића, Младеновића крају, насељу Пљоштара, путу за Прњавор у Дрену, насељу Ворбис у Скели, Доњем, Ђотуновића, Пољачком, Маријановића, Живковића крају, насељима Башин шор, Орнице, Вишњак, Вукодрашкој улици и путу за Орнице на Ушћу.

Сутра струју од 9 до 11 часова неће имати становници Дрењанског краја, Моштаничке улице и пута за Руцку у Малој Моштаници.

Краткотрајно ће сутра у 9 часова струја бити искључена у улицама Цара Лазара, Посавских Норвежана и насељу Потића воће у Обреновцу.

Потрошачи из насеља Баричка река, код кућног броја 70 у Баричу, без струје ће остати у четвртак, 21. фебруара, од 9 до 14 сати.

Сервисне информације

Данас воду од 9 до 15 часова неће имати потрошачи из пута за Вранић у Баљевцу, Четврте и Улице Краља Александра Првог у Обреновцу.

Данас на свим градским и приградским линијама, јавни аутобуски саобраћај функционише по зимском реду вожње, утврђеном за радни дан, али без ђачких полазака, због продужења распуста још недељу дана.

Планирана искључења струје

Данас је од 9 до 16 часова у плану искључење струје у улицама Арчибалда Рајса, Кнеза Симе Марковића, Краља Александра Првог, Краља Милана, Жртава Фашистичког терора, Лазара Комарчића код кућног броја 7 и насеља Влашка башта у Обреновцу.

Сутра ће без струје од 9 до 12 часова остати потрошачи са комплетних подручја Грабовца и Стублина, Ђурића, Јефтића, Степића, Горњег, Средњег краја, насеља код рампе и код пруге у Великом пољу, улица Браће Јоксића, Живе Борјановића, Стара пруга, Четврте, Пете, Шесте, Седме, Осме, Девете, Десете, Једанаесте и насеља Луг у Звечкој.

Струју сутра, од 12 до 14 часова неће имати становници насеља Баричка река, улица Јанка Тешића и Омладинских Бригада у Баричу.

Сутра је до 10 до 11,30 часова у плану искључење струје улицама Омладинских бригада, Баричких бораца и Аце Тешића у Баричу.

Потрошачи из Којевића краја, насеља Колонија, Железничке, Посавских партизана, Јанка Тешића и Улице Аце Тешића у Баричу, као и Обреновачког и Тешића пута у Мислођину без струје ће сутра остати од 8 до 9,30 часова.

Сервисне информације

Данас ће без струје ће од 8 до 14 часова остати становници Мијатовића краја, насеља Осредак, Думача, Баљевачког и пута за Врбовно у Баљевцу.

Потрошачи из насеља Потића воће и улице Цара Лазара у Обреновцу струју данас неће имати од 9 до 16 часова.

Од данас се очекује интензивније отапање снега, што би могло довести до мањег пораста водостаја, који су за сада у домену ниских, саопштено је у РХМЗ, одакле поручују да ово није последњи снежни талас. Снег ће падати у налетима и током фебруара, а право трајно отопљење се очекује тек у марту.

Путеви првог и другог приоритета у целој земљи су проходни, као и путеви трећег приоритета, на којима понегде још увек има мало снега, потврђено је у зимској служби “Путева Србије”.

Планирана искључења воде и струје

Потрошачи из насеља Баричка река у Баричу данас воду неће имати од 9 до 15 часова.

Струју данас од 9 до 16 часова неће имати становници Стаменића краја и центра Великог Поља.

У понедељак, 28. јануара, без струје ће од 8 до 14 часова остати становници Мијатовића краја, насеља Осредак, Думача, Баљевачког и пута за Врбовно у Баљевцу.

Потрошачи из насеља Потића воће и Улице Цара Лазара у Обреновцу струју у понедељак неће имати од 9 до 16 часова.

Сервисне информације

Данас ће без воде од 9 до 15 часова остати потрошачи из насеља Баричка река у Баричу.

Данас струју од 9 до 16 часова неће имати станивници улица Цара Лазара, Четвртог априла, Ђачког батаљона, Кожарске, Мајданске, Милоша Обилића, Омладинске, Посавских Норвежана, Стевана Синђелића, насеља Потића воће у Обреновцу, Филиповића краја, насеља Јеремијин Забран, улица Браће Јоксића, Слободана Танкосића, Мује Калајџића и Живе Борјановића у Звечкој.

Данас је од 8,30 до 10 часова у плану искључење струје у насељу Колонија, Обреновачком путу, Железничкој, Радничкој и Улици 14. октобра у Баричу. Од 10 до 11,30 часова струју неће имати потрошачи из улица Богољуба Васиљевића, Церске, Језерске, Милорада Петровића Ујке, Обреновачког пута, Јевђеновића краја и насеља Горњи Потез у Баричу.

Струју сутра, од 9 до 16 часова неће имати становници Стаменића краја и центра Великог Поља.

У СП ,,Ласта” од почетка дана бележе се проблеми у организовању превоза путника на линијама ка сеоским месним заједницама. Због снега на коловозу аутобуси не саобраћају до Арсеновића брда у Вукићевици и до фарме у Орашцу. У Баљевцу је рано јутрос аутобус слетео са пута, где се улажу напори да се возило врати у ауто-базу. Јутрошњи полазак ђачког аутобуса за Калинчевића крај у Трстеници није одржан, док ђачки аутобус због слетања возила на надвожњаку, није саобраћао до Пољана. На свим линијама саобраћај се одвија успорено и бележе се кашњења.

Сви поласци на линији Обреновац – Београд од почетка дана функционишу без проблема, потврђено је у диспечерском центру СП ,,Стрела”. Због снега на путевима измењена је траса линија 860Ј која данас не саобраћа преко Јасенка, Мале Моштанице и Дубоког ка Београду, као и траса линије 860а, која не саобраћа Улицом Јанка Тешића и делом Барича, већ иде право за Београд.

Планирана искључења воде и струје

Без воде ће данас од 9 до 15 часова остати потрошачи из Улице Палих бораца у Малој Моштаници, насеља Гај један у Обреновцу и Баричка река у Баричу.

Данас ће струја од 9 до 16 часова бити искључена у Стаменића крају и центру Великог Поља. Од 9 до 14 сати без струје ће остати Јадрански, Лазаревића, Савића, Лазића, Зарића крај, Дорћолански и део Ваљевског пута у центру Стублина.

Сутра струју од 9 до 16 часова неће имати станивници улица Цара Лазара, Четвртог априла, Ђачког батаљона, Кожарске, Мајданске, Милоша Обилића, Омладинске, Посавских Норвежана, Стевана Синђелића, насеља Потића воће у Обреновцу, Филиповића краја, насеља Јеремијин Забран, улица Браће Јоксића, Слободана Танкосића, Мује Калајџића и Живе Борјановића у Звечкој.

Сутра је од 8,30 до 10 часова у плану искључење струје у насељу Колонија, Обреновачком путу, Железничкој, Радничкој и Улици 14. октобра у Баричу. Од 10 до 11,30 часова струју неће имати потрошачи из улица Богољуба Васиљевића, Церске, Језерске, Милорада Петровића Ујке, Обреновачког пута, Јевђеновића краја и насеља Горњи Потез у Баричу.

Струју у петак, 25. јануара, од 9 до 16 часова неће имати становници Стаменића краја и цетра Великог Поља.

Лица мушког пола, рођена 2001. године и старијих годишта, која нису уведена у војну евиденцију, требало би да се јаве у центар Министарства одбране, у згради општине, канцеларија број 39. Увођење у војну евиденцију вршиће се сваког радног дана од 1. до 28. фебруара, од 9 до 15 часова.

Сервисне информације

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати потрошачи из насеља Баричка река, Дубоко у Баричу и дела Ројковца у Обреновцу.

Данас од 9 до 14 часова неће имати становници Ивовића краја и насеља Шевар, Липовица у Љубинићу, Горњег, Доњег краја, насеља Липовица, Дубраве, Музичка колонија, Миљковића, пута за Љубинић, за Бањане, за Вукићевицу и дела Орашца код школе.

Сутра ће струја од 9 до 16 часова бити искључена у Стаменића крају и центру Великог поља. Од 9 до 14 сати без струје ће остати Јадрански, Лазаревића, Савића, Лазића, Зарића крај, Дорћолански и део Ваљевског пута у центру Стублина.

У четвртак, 24. јануара струју од 9 до 16 часова неће имати станивници улица Цара Лазара, Четвртог априла, Ђачког батаљона, Кожарске, Мајданске, Милоша Обилића, Омладинске, Посавских Норвежана, Стевана Синђелића, насеља Потића воће у Обреновцу, Филиповића краја, насеља Јеремијин Забран, улица Браће Јоксића, Слободана Танкосића, Мује Калајџића и Живе Борјановића у Звечкој.

У четвртак је од 8,30 до 10 часова у плану искључење струје у насељу Колонија, Обреновачком путу, Железничкој, Радничкој и Улици 14. октобра у Баричу. Од 10 до 11,30 часова струју неће имати потрошачи из улица Богољуба Васиљевића, Церске, Језерске, Милорада Петровића Ујке, Обреновачког пута, Јевђеновића краја и насеља Горњи Потез у Баричу.

Лица мушког пола, рођена 2001. године и старијих годишта, која нису уведена у војну евиденцију, требало би да се јаве у центар Министарства одбране, у згради општине, канцеларија број 39. Увођење у војну евиденцију вршиће се сваког радног дана од 1. до 28. фебруара, од 9 до 15 часова.

Сeрвисне информације

Становници Мислођинске улице у Мислођину без воде ће данас остати од 9 до 15 часова.

Данас ће без струје од 9 до 14 часова остати потрошачи из Доњег, Горњег и Ћопића краја у Љубинићу.

Струју сутра од 9 до 14 часова неће имати становници Ивовића краја и насеља Шевар, Липовица у Љубинићу, Горњег, Доњег краја, насеља Липовица, Дубраве, Музичка колонија, Миљковића, пута за Љубинић, за Бањане, за Вукићевицу и дела Орашца код школе.

У среду, 23. јануара, струја ће од 9 до 16 часова бити искључена у Стаменића крају и центру Великог поља. Од 9 до 14 сати без струје ће остати Јадрански, Лазаревића, Савића, Лазића, Зарића крај, Дорћолански пут и део Ваљевског пута у центру Стублина.

Измењен је режим саобраћаја на деоници Сурчин – Обреновац, где се обављају радови у оквиру изградње ауто – пута Јужни Јадран. Саобраћај се одвија двосмерно, левом траком, у смеру Остружница – Добановци.

Планирана искључења воде и струје

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати становници насеља Баричка река у Баричу, Дечанске у Обреновцу и Дванаесте улице код кућног броја 9 у Звечкој.

Данас ће струја од 11 до 15 часова бити искључена у улицама Кнеза Михаила 4, Милоша Обреновића 133 и 139, Војводе Мишића кућни бројеви 168, од 190 до 200, 226, 213, од 217 до 219, од 223 до 227ц, 231, 235, 241 и 247, Вука Караџића 30, од 76б до 76ц, 84, од 88 до 90, од 94 до 98 и 227.

У понедељак, 21. јануара, без струје ће од 9 до 14 часова остати потрошачи из Доњег, Горњег и Ћопића краја у Љубинићу.

Планирана искључења воде и струје

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати становници улица Шесте војвођанске бригаде и Тридесет прве српске бригаде у Баричу.

Сутра ће без струје ће од 8 до 9 часова остати потрошачи из Бошковића, Селенића краја, Кружног пута, Белопољске, Гробљанске, Тамнавске улице и Ваљевчића сокака у Белом Пољу. Струју сутра од 9 до 10 часова неће имати становници дела Забранског пута, код кућног броја 16 у Забрану.

У петак, 18. јануара струја ће од 11 до 15 часова бити искључена у улицама Кнеза Михаила 4, Милоша Обреновића 133 и 139, Војводе Мишића кућни бројеви 168, од 190 до 200, 226, 213, од 217 до 219, од 223 до 227ц, 231, 235, 241 и 247, Вука Караџића 30, од 76б до 76ц, 84, од 88 до 90, од 94 до 98 и 227.

Планирана искључења воде и струје

Данас воду од 9 до 15 часова неће имати корисници из грабовачког Доњег краја. Део Обреновца, од Црне тачке до скретања за Рвате без воде ће данас остати од 9 до 13 сати.

Данас је од 9 до 11 часова у плану искључење струје у Давидовића, Грчића, Јелића крају, Дорћоланском путу
и насељу код радио станице у Стублинама.

У четвртак, 17. јануара без струје ће од 8 до 9 часова остати потрошачи из Бошковића, Селенића краја, кружног пута, Белопољске, Гробљанске, Тамнавске улице и Ваљевчића сокака у Белом Пољу. Струју у четвртак од 9 до 10 часова неће имати становници дела Забранског пута, код кућног броја 16 у Забрану.

Сервисне информације

Због ломова на водоводној мрежи, данас ће без воде од 7 до 15 часова остати потрошачи из Мислођинске улице и насеља Осовље у Мислођину.

Због снежних падавина у Србији су на снази жути и наранџасти метео аларм.

Снег је у Обреновцу почео да пада током ноћи и наставиће током данашањег дана. У Београду и околини очекује се повећање висине снежног покривача за око 10 центиметара.

Екипе зимске службе ,,Београд пута” од јуче су у четвртом степену приправности и чисте улице првог приоритета. На улице су бачени со и калцијум хлорид. Сви путеви у општини Обреновац су проходни.

Надлежни апелују на грађане да очисте снег испред својих зграда и учине мали допринос како би град функционисао што је могуће боље.

Аутобуси ,,Ласте” овога јутра саобраћају без већих проблема. Због већих успона линија за Јасенак је скраћена до Тенића краја, док аутобус за вукићевицу не иде у Арсеновића крај.

Пражњење судова за смеће отежано је због снега у стрмим и уским улицама, па надлежни у ЈКП ,,Обреновац” моле суграђане за стрпљење, јер ће екипе овог комуналног предузећа испразнити канте током ове или наредне недеље, у зависности од временских услова.

Сервисне информације

Због радова на мрежи данас ће без воде у периоду од 7 до 15 часова остати становници Улице Вашариште у Обреновцу и Јанка Тешића у Баричу.

Све улице првог приоритета у Београду и Обреновцу су очишћене. Екипе зимске службе су и даље на терену.

Јавни превоз функционише по реду вожње који је предвиђен за радни дан и не бележе се већа кашњења.

Због ниских температура могућа је појава леда и поледице, па се апелује на грађане да обрате пажњу када излазе из својих домова.

На путевима у Србији има снега и леда па је потребан додатни опрез у вожњи, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Пражњење судова за смеће отежано је због снега у стрмим и уским улицама, па надлежни у ЈКП ,,Обреновац” моле суграђане за стрпљење, јер ће екипе овог комуналног предузећа испразнити канте током ове или наредне недеље, у зависности од временских услова.

Како не би долазило до уништавања комуналне опреме, надлежни у ЈКП ,,Обреновац” апелују на грађане који за грејање користе чврста горива, да воде рачуна како одлажу пепео.

Сервисне информације

Због радова на мрежи, без воде ће данас од 7 до 15 часова остати потрошачи из Улице Вашариште у Обреновцу.

Све улице првог приоритета у Београду и Обреновцу су очишћене. Екипе зимске службе радиле су и на уклањању снега и у улицама другог приоритета.

Данас је први радни дан након божићних празника и јавни превоз функционише по реду вожње који је предвиђен за радни дан.

Запослени у ЈКП ,,Обреновац”, овога јутра су на терену и посипају со на тротоаре и остале јавне површине.

Због изузетно ниских температура могућа је појава леда и поледице, па се апелује на грађане да обрате пажњу када излазе из својих домова.

Екипе ,,Београд пута” од данас су у четвртом степену приправности, јер се очекују нове падавине.

ЈП ,,Путеви Србије” апелују на учеснике у саобраћају да на пут не крећу без обавезне зимске опреме и да због временских услова буду посебно опрезни у саобраћају, поштују ограничење брзине и прилагоде брзину кретања условима на путу.

Сервисне информације

Данас ће без воде од 9 до 15 часова остати потрошачи из Гвозденовића краја у Мислођину и насеља Шумадија у Јасенку.

У Дому здравља Обреновац 1., 2. и 7. јануара на снази ће бити празнични режим рада. Од 8 до 18 часова дежураће службе за здравствену заштиту деце, одраслих, кућног лечења и лабораторија. Одељење стоматологије радиће од 9 до 15 часова. Служба за хитну медицинску помоћ ради непрекидно.

У складу са распоредом за дане празника, службе пијаце и гробља Јавног комуналног предузећа ,,Обреновац” неће радити 1. и 7. јануара.

ЈКП ,,Паркинг сервис” неће контролисати и наплаћивати паркирање у зонираним деловима града сутра, 2. и 7. јануара. Градска јавна паркиралишта током празника биће непрекидно отворена и радиће по уобичајеном систему наплате, као и служба за уклањање непрописно паркираних возила. Од четвртка, 3. јануара и од уторка, 8. јануара наплата и контрола паркирања у зонираним деловима града вршиће се уобичајено.

Обреновачки отворени тржни центар, робна пијаца, неће радити сутра, 1. јануара.

Тржни центри, продавнице, пијаце и други продајни објекти радиће скраћено 31. децембра и 6. јануара, док су 1. и 7. јануар нерадни дани.

Сутра дежурне продавнице могу бити затворене, док у среду, 2. јануара морају да раде најмање од 9 до 12 сати. На Бадњи дан продавнице претежно прехрамбене робе морају да раде најмање од 9 до 18 часова, а на Божић, 7. јануара, могу бити затворене.

Бензинске пумпе на државним путевима првог и другог реда, као и општинским путевима на територији града радиће непрекидно. Остале морају бити отворене од 6 до 20 сати.

Поште које имају целодневно радно време, 31. децембра и 6. јануара радиће скраћено, до 17 часова. Непрекидно ће бити отворена главна пошта у Таковској 2, у Београду.

Радно време базена за предстојеће празнике:
31.12.2018. базени раде нормално
1.1.2019. базени неће радити
2.1.2019. базени ће радити: Јутарњи бизнис термин од 7.00 – 8.30 и Рекреативно пливање од 10.00 – 19.00

Сервисне информације

Данас ће струја од 9 до 15 часова бити искључена у Нешића, Матића крају, насељима Аврамовац, код дома, Ворбис, улицама 14. октобра, Југословенске народне армије, Милисава Глумчевића, Милоја Бељинца, Миограда Мијића, 56 родољуба, Савској, Живка Марковића, Солунског фронта, Шабачком путу у Скели, насељу Вукодрашки потез на Ушћу и делу Шабачког пута у Уровцима.

Очитавање водомера до краја дана биће обављено у насељима Бело поље, Шљивице, Вашариште, Ројковац, Гај 1 и гај 2, улицама Цара Лазара, Браће Југовића и Попа Леонтија Марковића у Обреновцу.

У Дому здравља Обреновац 1., 2. и 7. јануара на снази ће бити празнични режим рада. Од 8 до 18 часова дежураће службе за здравствену заштиту деце, одраслих, кућног лечења и лабораторија. Одељење стоматологије радиће од 9 до 15 часова. Служба за хитну медицинску помоћ ради непрекидно.

У складу са распоредом за дане празника, службе пијаце и гробља Јавног комуналног предузећа ,,Обреновац” неће радити 1. и 7. јануара.

ЈКП ,,Паркинг сервис” неће контролисати и наплаћивати паркирање у зонираним деловима града 1., 2. и 7. јануара. Градска јавна паркиралишта током празника биће непрекидно отворена и радиће по уобичајеном систему наплате, као и служба за уклањање непрописно паркираних возила. Од четвртка, 3. јануара и од уторка, 8. јануара наплата и контрола паркирања у зонираним деловима града вршиће се уобичајено.

Обреновачки отворени тржни центар, робна пијаца, неће радити у уторак, 1. јануара.

Тржни центри, продавнице, пијаце и други продајни објекти радиће скраћено 31. децембра и 6. јануара, док су 1. и 7. јануар нерадни дани.

У уторак, 1. јануара, дежурне продавнице могу бити затворене, док у среду, 2. јануара морају да раде најмање од 9 до 12 сати. На Бадњи дан продавнице претежно прехрамбене робе морају да раде најмање од 9 до 18 часова, а на Божић, 7. јануара, могу бити затворене.

Бензинске пумпе на државним путевима првог и другог реда, као и општинским путевима на територији града радиће непрекидно. Остале морају бити отворене од 6 до 20 сати.

Поште које имају целодневно радно време, 31. децембра и 6. јануара радиће скраћено, до 17 часова. Непрекидно ће бити отворена главна пошта у Таковској 2, у Београду.

Планирана искључења воде и струје

Без воде ће данас од 9 до 15 часова остати потрошачи из Доњег краја у Грабовцу, Личке и Улице омладинских бригарда у Баричу.

Данас ће без струје од 8 до 10 часова остати становници насеља Баричко брдо, Улица Аце Спасића, Београдске, Брђанске, Драгорада Драгојевића, Шесте војвођанске бригаде и Вука Караџића у Баричу.

Струју данас од 10 до 12 часова неће имати насеља Баричка река, Дуваниште, улице Буде Давидовића, Милисава Чамџије, Првог маја и 31. Српске бригаде у Баричу.

Данас је од 12 до 14 часова у плану искључење струје у Спасића крају, улицама Аце Спасића, Београдској, Виноградској, Шесте војвођанске бригаде, Вука Караџића, насељима Баричко брдо и Горњи потез у Баричу.

Сутра ће струја од 9 до 15 часова бити искључена у Нешића, Матића крају, насељима Аврамовац, код Дома, Ворбис, улицама 14. октобра, Југословенске народне армије, Милисава Глумчевића, Милоја Бељинца, Миодрага Мијића, 56 родољуба, Савској, Живка Марковића, Солунског фронта, Шабачком путу у Скели, насељу Вукодрашки потез на Ушћу и делу Шабачког пута у Уровцима.

Планирана искључења воде и струје

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати становници улица Краља Александра, Четврте, Војводе Мишића у Обреновцу, Милана Милошевића Сеље и насеља Ваган у Мислођину.

Данас струју од 8 до 10 часова неће имати потрошачи из улица Аце Симовића, Проте Матеје Ненадовића, Доситејеве, Забрешких партизана и Радничке на Забрежју.

Струју данас од 10 до 12 сати неће имати становници Белопољске, Јоакима Вујића, Краља Милутина, Марка Миловановића, Момчила Радовановића, Сремског фронта, Четврте, Војводе Бојовића и Улице Жртава фашистичког терора у Обреновцу, као и Проте Матеје Ненадовића број 30 на Забрежју.

Данас је од 12 до 14 часова планирано искључење струје у улицама Браће Југовића и Краља Александра Првог у Обреновцу.

Сутра ће без струје од 8 до 10 часова остати становници насеља Баричко брдо, улица Саве Спасића, Београдске, Брђанске, Драгорада Драгојевића, Шесте војвођанске бригаде и Вука Караџића у Баричу.

Струју сутра од 10 до 12 часова неће имати насеља Баричка река, Дуваниште, улице Буде Давидовића, Милисава Чамџије, Првог маја и 31. српске бригаде у Баричу.

Сутра је од 12 до 14 часова у плану искључење струје у Спасића крају, улицама Аце Спасића, Београдској, Виноградској, Шесте војвођанске бригаде, Вука Караџића, насељима Баричко брдо и Горњи потез у Баричу.

У петак, 28. децембра, струја ће од 9 до 15 часова бити искључена у Нешића, Матића крају, насељима Аврамовац, код дома, Ворбис, улицама 14. октобра, Југословенске народне армије, Милисава Глумчевића, Милоја Бељинца, Миограда Мијића, 56 родољуба, Савској, Живка Марковића, Солунског фронта, Шабачком путу у Скели, насељу Вукодрашки потез на Ушћу и делу Шабачког пута у Уровцима.

Планирана искључења воде и струје

Воду данас од 9 до 15 часова веће имати становници Улице Аце Тешића у Баричу. Од 10 до 14 сати без воде ће остати део Улице Војводе Мишића код кућног броја 205 у Обреновцу.

Струју од 8 до 10 часова неће имати потрошачи из улица Аце Симовића, Проте Матеје Ненадовића, Доситејеве, Забрешких партизана и Радничке на Забрежју.

Струју сутра од 10 до 12 сати неће имати становници Белопољске, Јоакима Вујића, Краља Милутина, Марка Миловановића, Момчила Радовановића, Сремског фронта, Четврте, Војводе Бојовића и Улице Жртава фашистичког терора у Обреновцу, као и Проте Матеје Ненадовића број 30 на Забрежју.

Сутра је од 12 до 14 часова планирано искључење струје у улицама Браће Југовића и Краља Александра Првог у Обреновцу.

У четвртак, 27. децембра без струје ће од 8 до 10 часова остати становници насеља Баричко брдо, улица Саве Спасића, Београдске, Брђанске, Драгорада Драгојевића, Шесте војвођанске бригаде и Вука Караџића у Баричу.

Струју у четвртак, од 10 до 12 часова неће имати насеља Баричка река, Дуваниште, улице Буде Давидовића, Милисава Чамџије, Првог маја и 31. српске бригаде у Баричу.

У четвртак је од 12 до 14 часова у плану искључење струје у Спасића крају, улицама Аце Спасића, Београдској, Виноградској, Шесте војвођанске бригаде, Вука Караџића, насељима Баричко брдо и Горњи потез у Баричу.