Планирани радови и искључења

Планирана искључења струје

Данас струју од 9 до 11 часова неће имати становници Дрењанског краја, Моштаничке улице и пута за Руцку у Малој Моштаници.

Данас ће од 12 до 16 часова струја бити искључена у улицама Цара Лазара, Посавских Норвежана и насељу Потића воће у Обреновцу.

Потрошачи из насеља Баричка река, код кућног броја 70 у Баричу, без струје ће остати сутра, од 9 до 14 сати.

Планирана искључења воде и струје

Становници насеља Трњаци на Младости данас ће без воде бити до 10 часова, до када би требало да траје санација квара на инсталацијама, која је у току.

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати улица Балканске у Малој Моштаници, Бачевачке у Мислођину, Београдске и Јанка Тешића у Баричу.

Данас је од 8 до 14 часова у плану искључење струје у Доњем, Горњем, Јовића, Живановића, Младеновића крају, насељу Пљоштара, путу за Прњавор у Дрену, насељу Ворбис у Скели, Доњем, Ђотуновића, Пољачком, Маријановића, Живковића крају, насељима Башин шор, Орнице, Вишњак, Вукодрашкој улици и путу за Орнице на Ушћу.

Сутра струју од 9 до 11 часова неће имати становници Дрењанског краја, Моштаничке улице и пута за Руцку у Малој Моштаници.

Краткотрајно ће сутра у 9 часова струја бити искључена у улицама Цара Лазара, Посавских Норвежана и насељу Потића воће у Обреновцу.

Потрошачи из насеља Баричка река, код кућног броја 70 у Баричу, без струје ће остати у четвртак, 21. фебруара, од 9 до 14 сати.

Планирана искључења струје

Данас је од 9 до 16 часова у плану искључење струје у улицама Арчибалда Рајса, Кнеза Симе Марковића, Краља Александра Првог, Краља Милана, Жртава Фашистичког терора, Лазара Комарчића код кућног броја 7 и насеља Влашка башта у Обреновцу.

Сутра ће без струје од 9 до 12 часова остати потрошачи са комплетних подручја Грабовца и Стублина, Ђурића, Јефтића, Степића, Горњег, Средњег краја, насеља код рампе и код пруге у Великом пољу, улица Браће Јоксића, Живе Борјановића, Стара пруга, Четврте, Пете, Шесте, Седме, Осме, Девете, Десете, Једанаесте и насеља Луг у Звечкој.

Струју сутра, од 12 до 14 часова неће имати становници насеља Баричка река, улица Јанка Тешића и Омладинских Бригада у Баричу.

Сутра је до 10 до 11,30 часова у плану искључење струје улицама Омладинских бригада, Баричких бораца и Аце Тешића у Баричу.

Потрошачи из Којевића краја, насеља Колонија, Железничке, Посавских партизана, Јанка Тешића и Улице Аце Тешића у Баричу, као и Обреновачког и Тешића пута у Мислођину без струје ће сутра остати од 8 до 9,30 часова.

Планирана искључења струје

Струју данас неће имати становници Стаменића, Томића, Средњег краја, насеља Станковци и дела Великог Поља код школе.

Потрошачи из улица Сремског фронта и Војводе Бојовића у Обреновцу без струје ће данас остати од 9 до 12 часова.

Сервисне информације

Данас ће без струје ће од 8 до 14 часова остати становници Мијатовића краја, насеља Осредак, Думача, Баљевачког и пута за Врбовно у Баљевцу.

Потрошачи из насеља Потића воће и улице Цара Лазара у Обреновцу струју данас неће имати од 9 до 16 часова.

Од данас се очекује интензивније отапање снега, што би могло довести до мањег пораста водостаја, који су за сада у домену ниских, саопштено је у РХМЗ, одакле поручују да ово није последњи снежни талас. Снег ће падати у налетима и током фебруара, а право трајно отопљење се очекује тек у марту.

Путеви првог и другог приоритета у целој земљи су проходни, као и путеви трећег приоритета, на којима понегде још увек има мало снега, потврђено је у зимској служби “Путева Србије”.

Планирана искључења воде и струје

Потрошачи из насеља Баричка река у Баричу данас воду неће имати од 9 до 15 часова.

Струју данас од 9 до 16 часова неће имати становници Стаменића краја и центра Великог Поља.

У понедељак, 28. јануара, без струје ће од 8 до 14 часова остати становници Мијатовића краја, насеља Осредак, Думача, Баљевачког и пута за Врбовно у Баљевцу.

Потрошачи из насеља Потића воће и Улице Цара Лазара у Обреновцу струју у понедељак неће имати од 9 до 16 часова.

Сервисне информације

Данас ће без воде од 9 до 15 часова остати потрошачи из насеља Баричка река у Баричу.

Данас струју од 9 до 16 часова неће имати станивници улица Цара Лазара, Четвртог априла, Ђачког батаљона, Кожарске, Мајданске, Милоша Обилића, Омладинске, Посавских Норвежана, Стевана Синђелића, насеља Потића воће у Обреновцу, Филиповића краја, насеља Јеремијин Забран, улица Браће Јоксића, Слободана Танкосића, Мује Калајџића и Живе Борјановића у Звечкој.

Данас је од 8,30 до 10 часова у плану искључење струје у насељу Колонија, Обреновачком путу, Железничкој, Радничкој и Улици 14. октобра у Баричу. Од 10 до 11,30 часова струју неће имати потрошачи из улица Богољуба Васиљевића, Церске, Језерске, Милорада Петровића Ујке, Обреновачког пута, Јевђеновића краја и насеља Горњи Потез у Баричу.

Струју сутра, од 9 до 16 часова неће имати становници Стаменића краја и центра Великог Поља.

У СП ,,Ласта” од почетка дана бележе се проблеми у организовању превоза путника на линијама ка сеоским месним заједницама. Због снега на коловозу аутобуси не саобраћају до Арсеновића брда у Вукићевици и до фарме у Орашцу. У Баљевцу је рано јутрос аутобус слетео са пута, где се улажу напори да се возило врати у ауто-базу. Јутрошњи полазак ђачког аутобуса за Калинчевића крај у Трстеници није одржан, док ђачки аутобус због слетања возила на надвожњаку, није саобраћао до Пољана. На свим линијама саобраћај се одвија успорено и бележе се кашњења.

Сви поласци на линији Обреновац – Београд од почетка дана функционишу без проблема, потврђено је у диспечерском центру СП ,,Стрела”. Због снега на путевима измењена је траса линија 860Ј која данас не саобраћа преко Јасенка, Мале Моштанице и Дубоког ка Београду, као и траса линије 860а, која не саобраћа Улицом Јанка Тешића и делом Барича, већ иде право за Београд.

Планирана искључења воде и струје

Без воде ће данас од 9 до 15 часова остати потрошачи из Улице Палих бораца у Малој Моштаници, насеља Гај један у Обреновцу и Баричка река у Баричу.

Данас ће струја од 9 до 16 часова бити искључена у Стаменића крају и центру Великог Поља. Од 9 до 14 сати без струје ће остати Јадрански, Лазаревића, Савића, Лазића, Зарића крај, Дорћолански и део Ваљевског пута у центру Стублина.

Сутра струју од 9 до 16 часова неће имати станивници улица Цара Лазара, Четвртог априла, Ђачког батаљона, Кожарске, Мајданске, Милоша Обилића, Омладинске, Посавских Норвежана, Стевана Синђелића, насеља Потића воће у Обреновцу, Филиповића краја, насеља Јеремијин Забран, улица Браће Јоксића, Слободана Танкосића, Мује Калајџића и Живе Борјановића у Звечкој.

Сутра је од 8,30 до 10 часова у плану искључење струје у насељу Колонија, Обреновачком путу, Железничкој, Радничкој и Улици 14. октобра у Баричу. Од 10 до 11,30 часова струју неће имати потрошачи из улица Богољуба Васиљевића, Церске, Језерске, Милорада Петровића Ујке, Обреновачког пута, Јевђеновића краја и насеља Горњи Потез у Баричу.

Струју у петак, 25. јануара, од 9 до 16 часова неће имати становници Стаменића краја и цетра Великог Поља.

Лица мушког пола, рођена 2001. године и старијих годишта, која нису уведена у војну евиденцију, требало би да се јаве у центар Министарства одбране, у згради општине, канцеларија број 39. Увођење у војну евиденцију вршиће се сваког радног дана од 1. до 28. фебруара, од 9 до 15 часова.

Сервисне информације

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати потрошачи из насеља Баричка река, Дубоко у Баричу и дела Ројковца у Обреновцу.

Данас од 9 до 14 часова неће имати становници Ивовића краја и насеља Шевар, Липовица у Љубинићу, Горњег, Доњег краја, насеља Липовица, Дубраве, Музичка колонија, Миљковића, пута за Љубинић, за Бањане, за Вукићевицу и дела Орашца код школе.

Сутра ће струја од 9 до 16 часова бити искључена у Стаменића крају и центру Великог поља. Од 9 до 14 сати без струје ће остати Јадрански, Лазаревића, Савића, Лазића, Зарића крај, Дорћолански и део Ваљевског пута у центру Стублина.

У четвртак, 24. јануара струју од 9 до 16 часова неће имати станивници улица Цара Лазара, Четвртог априла, Ђачког батаљона, Кожарске, Мајданске, Милоша Обилића, Омладинске, Посавских Норвежана, Стевана Синђелића, насеља Потића воће у Обреновцу, Филиповића краја, насеља Јеремијин Забран, улица Браће Јоксића, Слободана Танкосића, Мује Калајџића и Живе Борјановића у Звечкој.

У четвртак је од 8,30 до 10 часова у плану искључење струје у насељу Колонија, Обреновачком путу, Железничкој, Радничкој и Улици 14. октобра у Баричу. Од 10 до 11,30 часова струју неће имати потрошачи из улица Богољуба Васиљевића, Церске, Језерске, Милорада Петровића Ујке, Обреновачког пута, Јевђеновића краја и насеља Горњи Потез у Баричу.

Лица мушког пола, рођена 2001. године и старијих годишта, која нису уведена у војну евиденцију, требало би да се јаве у центар Министарства одбране, у згради општине, канцеларија број 39. Увођење у војну евиденцију вршиће се сваког радног дана од 1. до 28. фебруара, од 9 до 15 часова.

Сeрвисне информације

Становници Мислођинске улице у Мислођину без воде ће данас остати од 9 до 15 часова.

Данас ће без струје од 9 до 14 часова остати потрошачи из Доњег, Горњег и Ћопића краја у Љубинићу.

Струју сутра од 9 до 14 часова неће имати становници Ивовића краја и насеља Шевар, Липовица у Љубинићу, Горњег, Доњег краја, насеља Липовица, Дубраве, Музичка колонија, Миљковића, пута за Љубинић, за Бањане, за Вукићевицу и дела Орашца код школе.

У среду, 23. јануара, струја ће од 9 до 16 часова бити искључена у Стаменића крају и центру Великог поља. Од 9 до 14 сати без струје ће остати Јадрански, Лазаревића, Савића, Лазића, Зарића крај, Дорћолански пут и део Ваљевског пута у центру Стублина.

Измењен је режим саобраћаја на деоници Сурчин – Обреновац, где се обављају радови у оквиру изградње ауто – пута Јужни Јадран. Саобраћај се одвија двосмерно, левом траком, у смеру Остружница – Добановци.

Планирана искључења воде и струје

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати становници насеља Баричка река у Баричу, Дечанске у Обреновцу и Дванаесте улице код кућног броја 9 у Звечкој.

Данас ће струја од 11 до 15 часова бити искључена у улицама Кнеза Михаила 4, Милоша Обреновића 133 и 139, Војводе Мишића кућни бројеви 168, од 190 до 200, 226, 213, од 217 до 219, од 223 до 227ц, 231, 235, 241 и 247, Вука Караџића 30, од 76б до 76ц, 84, од 88 до 90, од 94 до 98 и 227.

У понедељак, 21. јануара, без струје ће од 9 до 14 часова остати потрошачи из Доњег, Горњег и Ћопића краја у Љубинићу.

Сервисне информације

Данас ће без струје ће од 8 до 9 часова остати потрошачи из Бошковића, Селенића краја, кружног пута, Белопољске, Гробљанске, Тамнавске улице и Ваљевчића сокака у Белом Пољу. Струју сутра од 9 до 10 часова неће имати становници дела Забранског пута, код кућног броја 16 у Забрану.

Сутра ће струја од 11 до 15 часова бити искључена у улицама Кнеза Михаила 4, Милоша Обреновића 133 и 139, Војводе Мишића кућни бројеви 168, од 190 до 200, 226, 213, од 217 до 219, од 223 до 227ц, 231, 235, 241 и 247, Вука Караџића 30, од 76б до 76ц, 84, од 88 до 90, од 94 до 98 и 227.

Санирање ударних рупа насталих на саобраћајницама после снежних и ледених дана почеће када се стекну минимални временски услови за употребу асфалта, саопштено је у дирекцији ЈП ,,Путеви Београда”. Како су метеоролози и за март најавили снежне падавине, почетак санације ударних рупа могао би се очекивати у првим данима календарког пролећа.

Грађани Обреновца, који данас иду ка престоници, могу да очекују велике гужве, јер ће велики број улица бити затворен због посете руског председника Владимира Путина.

Највећи део програма Путинове посете је познат, али се тачна сатница, као и трасе којима ће пролазити председничка колона, из безбедносних разлога држе у тајности. Једно је сигурно, четири кључне тачке током његовог боравка биће аеродром “Никола Тесла” (око 11.45), Гробље ослободилаца Београда (око 12.15), Палата “Србија” (око 12.45) и Храм Светог Саве (око 18.00), које ће тим редом и посећивати.

Како се председничка колона буде кретала са једне на другу тачку, тако ће бити потпуно затваране поједине саобраћајнице, па возачи могу да очекују повремено и тотални прекид саобраћаја на аутопуту, у Улици кнеза Милоша, Булевару краља Александра, Рузвелтовој улици, Тргу Николе Пашића, целом потезу око Палате “Србије”, те у каснијим сатима и од Славије до Аутокоманде, а затим и поново на аутопуту ка Новом Београду и аеродрому.

Од 14.00 до 21.00 биће успорен или обустављен саобраћај у следећим улицама:

* Немањина – од Савског трга до Трга Славија;

* Кнеза Милоша и Таковска – од Мостарске петље до Цвијићеве улице;

* Булевар краља Александра – од Таковске до Батутове;

* Сарајевска – од Дурмиторске до Балканске (Адмирала Гепрата);

* Савска – од МУП Савски венац до Савског трга;

* Булевар Николе Тесле и Ушће – од Трешњиног цвета;

* Милутина Миланковића;

* Владимира Поповића – од моста Газела до Земунског пута (Стари савски мост);

* Рузвелтова – до Краљице Марије;

* Булевар војводе Бојовића;

* Трг Николе Пашића

Планирана искључења воде и струје

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати становници улица Шесте војвођанске бригаде и Тридесет прве српске бригаде у Баричу.

Сутра ће без струје ће од 8 до 9 часова остати потрошачи из Бошковића, Селенића краја, Кружног пута, Белопољске, Гробљанске, Тамнавске улице и Ваљевчића сокака у Белом Пољу. Струју сутра од 9 до 10 часова неће имати становници дела Забранског пута, код кућног броја 16 у Забрану.

У петак, 18. јануара струја ће од 11 до 15 часова бити искључена у улицама Кнеза Михаила 4, Милоша Обреновића 133 и 139, Војводе Мишића кућни бројеви 168, од 190 до 200, 226, 213, од 217 до 219, од 223 до 227ц, 231, 235, 241 и 247, Вука Караџића 30, од 76б до 76ц, 84, од 88 до 90, од 94 до 98 и 227.

Планирана искључења воде и струје

Данас воду од 9 до 15 часова неће имати корисници из грабовачког Доњег краја. Део Обреновца, од Црне тачке до скретања за Рвате без воде ће данас остати од 9 до 13 сати.

Данас је од 9 до 11 часова у плану искључење струје у Давидовића, Грчића, Јелића крају, Дорћоланском путу
и насељу код радио станице у Стублинама.

У четвртак, 17. јануара без струје ће од 8 до 9 часова остати потрошачи из Бошковића, Селенића краја, кружног пута, Белопољске, Гробљанске, Тамнавске улице и Ваљевчића сокака у Белом Пољу. Струју у четвртак од 9 до 10 часова неће имати становници дела Забранског пута, код кућног броја 16 у Забрану.

Сервисне информације

Сутра је од 9 до 11 часова у плану искључење струје у Давидовића, Грчића, Јелића крају, Дорћоланском путу и насељу код радио станице у Стублинама.

Пражњење судова за смеће отежано је због снега у стрмим и уским улицама, па надлежни у ЈКП ,,Обреновац” моле суграђане за стрпљење, јер ће екипе овог комуналног предузећа испразнити канте ове или наредне недеље, у зависности од временских услова.

Почела је продаја годишњих бусплус карата за сва лица старија од 65 година за 2019. годину, на свим продајним местима.

У суботу, 19. јануара, у 12 часова, по шести пут биће организовано пливање за часни крст. На реци Сави код кајак кану клуба ,,Забрежје” учесници ће препливати стазу дугу 33 метра. Пријаве се врше лично у просторијама спортског савеза Обреновац у дому културе. Информације на број телефона 064/17–48–082.

Сервисне информације

Данас ће струја од 9 до 15 часова бити искључена у Нешића, Матића крају, насељима Аврамовац, код дома, Ворбис, улицама 14. октобра, Југословенске народне армије, Милисава Глумчевића, Милоја Бељинца, Миограда Мијића, 56 родољуба, Савској, Живка Марковића, Солунског фронта, Шабачком путу у Скели, насељу Вукодрашки потез на Ушћу и делу Шабачког пута у Уровцима.

Очитавање водомера до краја дана биће обављено у насељима Бело поље, Шљивице, Вашариште, Ројковац, Гај 1 и гај 2, улицама Цара Лазара, Браће Југовића и Попа Леонтија Марковића у Обреновцу.

У Дому здравља Обреновац 1., 2. и 7. јануара на снази ће бити празнични режим рада. Од 8 до 18 часова дежураће службе за здравствену заштиту деце, одраслих, кућног лечења и лабораторија. Одељење стоматологије радиће од 9 до 15 часова. Служба за хитну медицинску помоћ ради непрекидно.

У складу са распоредом за дане празника, службе пијаце и гробља Јавног комуналног предузећа ,,Обреновац” неће радити 1. и 7. јануара.

ЈКП ,,Паркинг сервис” неће контролисати и наплаћивати паркирање у зонираним деловима града 1., 2. и 7. јануара. Градска јавна паркиралишта током празника биће непрекидно отворена и радиће по уобичајеном систему наплате, као и служба за уклањање непрописно паркираних возила. Од четвртка, 3. јануара и од уторка, 8. јануара наплата и контрола паркирања у зонираним деловима града вршиће се уобичајено.

Обреновачки отворени тржни центар, робна пијаца, неће радити у уторак, 1. јануара.

Тржни центри, продавнице, пијаце и други продајни објекти радиће скраћено 31. децембра и 6. јануара, док су 1. и 7. јануар нерадни дани.

У уторак, 1. јануара, дежурне продавнице могу бити затворене, док у среду, 2. јануара морају да раде најмање од 9 до 12 сати. На Бадњи дан продавнице претежно прехрамбене робе морају да раде најмање од 9 до 18 часова, а на Божић, 7. јануара, могу бити затворене.

Бензинске пумпе на државним путевима првог и другог реда, као и општинским путевима на територији града радиће непрекидно. Остале морају бити отворене од 6 до 20 сати.

Поште које имају целодневно радно време, 31. децембра и 6. јануара радиће скраћено, до 17 часова. Непрекидно ће бити отворена главна пошта у Таковској 2, у Београду.

Планирана искључења воде и струје

Без воде ће данас од 9 до 15 часова остати потрошачи из Доњег краја у Грабовцу, Личке и Улице омладинских бригарда у Баричу.

Данас ће без струје од 8 до 10 часова остати становници насеља Баричко брдо, Улица Аце Спасића, Београдске, Брђанске, Драгорада Драгојевића, Шесте војвођанске бригаде и Вука Караџића у Баричу.

Струју данас од 10 до 12 часова неће имати насеља Баричка река, Дуваниште, улице Буде Давидовића, Милисава Чамџије, Првог маја и 31. Српске бригаде у Баричу.

Данас је од 12 до 14 часова у плану искључење струје у Спасића крају, улицама Аце Спасића, Београдској, Виноградској, Шесте војвођанске бригаде, Вука Караџића, насељима Баричко брдо и Горњи потез у Баричу.

Сутра ће струја од 9 до 15 часова бити искључена у Нешића, Матића крају, насељима Аврамовац, код Дома, Ворбис, улицама 14. октобра, Југословенске народне армије, Милисава Глумчевића, Милоја Бељинца, Миодрага Мијића, 56 родољуба, Савској, Живка Марковића, Солунског фронта, Шабачком путу у Скели, насељу Вукодрашки потез на Ушћу и делу Шабачког пута у Уровцима.

Планирана искључења воде и струје

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати становници улица Краља Александра, Четврте, Војводе Мишића у Обреновцу, Милана Милошевића Сеље и насеља Ваган у Мислођину.

Данас струју од 8 до 10 часова неће имати потрошачи из улица Аце Симовића, Проте Матеје Ненадовића, Доситејеве, Забрешких партизана и Радничке на Забрежју.

Струју данас од 10 до 12 сати неће имати становници Белопољске, Јоакима Вујића, Краља Милутина, Марка Миловановића, Момчила Радовановића, Сремског фронта, Четврте, Војводе Бојовића и Улице Жртава фашистичког терора у Обреновцу, као и Проте Матеје Ненадовића број 30 на Забрежју.

Данас је од 12 до 14 часова планирано искључење струје у улицама Браће Југовића и Краља Александра Првог у Обреновцу.

Сутра ће без струје од 8 до 10 часова остати становници насеља Баричко брдо, улица Саве Спасића, Београдске, Брђанске, Драгорада Драгојевића, Шесте војвођанске бригаде и Вука Караџића у Баричу.

Струју сутра од 10 до 12 часова неће имати насеља Баричка река, Дуваниште, улице Буде Давидовића, Милисава Чамџије, Првог маја и 31. српске бригаде у Баричу.

Сутра је од 12 до 14 часова у плану искључење струје у Спасића крају, улицама Аце Спасића, Београдској, Виноградској, Шесте војвођанске бригаде, Вука Караџића, насељима Баричко брдо и Горњи потез у Баричу.

У петак, 28. децембра, струја ће од 9 до 15 часова бити искључена у Нешића, Матића крају, насељима Аврамовац, код дома, Ворбис, улицама 14. октобра, Југословенске народне армије, Милисава Глумчевића, Милоја Бељинца, Миограда Мијића, 56 родољуба, Савској, Живка Марковића, Солунског фронта, Шабачком путу у Скели, насељу Вукодрашки потез на Ушћу и делу Шабачког пута у Уровцима.

Планирана искључења воде и струје

Воду данас од 9 до 15 часова веће имати становници Улице Аце Тешића у Баричу. Од 10 до 14 сати без воде ће остати део Улице Војводе Мишића код кућног броја 205 у Обреновцу.

Струју од 8 до 10 часова неће имати потрошачи из улица Аце Симовића, Проте Матеје Ненадовића, Доситејеве, Забрешких партизана и Радничке на Забрежју.

Струју сутра од 10 до 12 сати неће имати становници Белопољске, Јоакима Вујића, Краља Милутина, Марка Миловановића, Момчила Радовановића, Сремског фронта, Четврте, Војводе Бојовића и Улице Жртава фашистичког терора у Обреновцу, као и Проте Матеје Ненадовића број 30 на Забрежју.

Сутра је од 12 до 14 часова планирано искључење струје у улицама Браће Југовића и Краља Александра Првог у Обреновцу.

У четвртак, 27. децембра без струје ће од 8 до 10 часова остати становници насеља Баричко брдо, улица Саве Спасића, Београдске, Брђанске, Драгорада Драгојевића, Шесте војвођанске бригаде и Вука Караџића у Баричу.

Струју у четвртак, од 10 до 12 часова неће имати насеља Баричка река, Дуваниште, улице Буде Давидовића, Милисава Чамџије, Првог маја и 31. српске бригаде у Баричу.

У четвртак је од 12 до 14 часова у плану искључење струје у Спасића крају, улицама Аце Спасића, Београдској, Виноградској, Шесте војвођанске бригаде, Вука Караџића, насељима Баричко брдо и Горњи потез у Баричу.

Планирана искључења воде и струје

Данас ће без воде од 9 до 15 часова остати становници дела Дражевца код резервоара водовода.

Струју данас од 8 до 10 часова неће имати становници улица Краља Александра Првог, Краља Милана и Симе Марковића, кућни број 2, у Обреновцу.

Без струје ће данас од 10,30 до 12,30 сати остати корисници из Улице Аце Симовића од 0 до 12, 16 и кућни број 1а, Краља Александра Првог број 45, Краља Петра Првог 42, 1, 7 и 17, Немањине 5 и од 9 до 13, Раденка Ранковића од 2 до 12 и од кућног броја 11 до 13.

У среду, 26. децембра струју од 8 до 10 часова неће имати потрошачи из Улица Аце Симовића, Проте Матеје Ненадовића, Доситејеве, Забрешких партизана и Радничке на Забрежју.

Струју у среду од 10 до 12 сати неће имати становници Белопољске, Јоакима Вујића, Краља Милутина, Марка Миловановића, Момчила Радовановића, Сремског Фронта, Четврте, Војводе Бојовића и Улице Жртава Фашистичког Терора у Обреновцу, као и Проте Матеје Ненадовића број 30 на Забрежју.

У среду је од 12 до 14 часова планирано искључење струје у улицама Браће Југовића и Краља Александра Првог у Обреновцу.