Планирани радови и искључења

Сервисне информације

Воду данас од 9.00 до 15.00 часова неће имати потрошачи из насеља Пљоштара у Дрену и Младости. Део Улице Милоша Обреновића, код кућног броја 130 данас ће без воде остати од 12.00 до 16.00 часова.

Данас струју од 8.00 до 14.00 часова неће имати становници насеља Осредак, Улице Братства и јединства, дела Ибарског пута у Баљевцу, као и већег дела Вранића.

Струју ће без струје од 9.00 до 13.00 часова остати део Шабачког пута, Горњи, Јовића, Младеновића, Живановића крај, насеље Пљоштара, пут за Прњавор у Дрену, Савска, Улица 56 родољуба, насеље Ворбис у Скели и већи део Ушћа.

Због изградње новог крила Дома здравља уведена је повремена забрана улазака излазака моторних возила у круг Дома здравља из Улице Војводе Мишића. За хитне случајеве користи се улаз из Улице Вука Караџића.

Градска општина Обреновац је до краја ,,Бир феста”, за Обреновчане из Београда организовала бесплатан превоз аутобусом, са Железничке станице, у 2.00 сата после поноћи.

У петак, 17. и суботу, 18. августа извршиће се акција третирања одраслих форми комараца уређајима са земље на делу територије  ГО Обреновац.

Tретирање одраслих форми комараца извршиће се  у следећим месним заједницама:

  • Термалним замагљивањем са земље у природном  добру Забран и Јозића колиби 17.08.2018.године у преподневним часовим од 5.00 до 7.00 часова,
  • Термалним замагљивањем са земље у месној заједници Бело Поље и Забрежије 18.08.2018.године  у вечерњим  часовима од 20.00 до 22.00 часа
  • Хладним УЛВ замагљивањем у месним заједницама Ушће, Скела, Ратари и Бргулице 18.08.2018.године  у вечерњим часовима од 19.00 до 21.00 час.

Почетак акције може бити промењен у зависности од тренутних метеоролошких услова на терену.

Сервисне информације

Због изградње новог крила Дома здравља уведена је повремена забрана улазака и излазака моторних возила у круг Дома здравља из Улице Војводе Мишића. За хитне случајеве користи се улаз из Улице Вука Караџића.

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати становници Новог насеља у Баричу, улица Војводе Путника у Обреновцу и Браће Лазића у Звечкој.

Без струје ће данас од 9 до 13 часова, остати потрошачи из Улице Саве Ковачевића, насеља Стара Тамнава и Вашариште у Обреновцу.

Сутра струју од 8 до 14 часова неће имати становници насеља Осредак, Улице Братства и јединства, дела Ибарског пута у Баљевцу, као и већег дела Вранића.

Струју у петак, 17. августа од 9 до 13 часова неће имати део Шабачког пута, Горњи, Јовића, Младеновића, Живановића крај, насеље Пљоштара, пут за Прњавор у Дрену, Савска, Улица 56 родољуба, насеље Ворбис у Скели и већи део Ушћа.

Због несташице крви сутра ће на Градском тргу, у трансфузиолошком аутобусу, од 10 до 16 часова, бити организована ванредна акција добровољног давалаштва.

Сервисне информације

Настављени су радови на асфалтирању деонице пута Јошева – Љубинић, који би требало да трају две недеље. Саобраћај ће се одвијати алтернативним правцима.

Воду данас од 8 до 14 часова неће имати становници улоде Ђачког батаљона у Обреновцу. Цистерна са водом за пиће биће постављена у насељу ,,Сунце”. Без воде ће данас од 9 до 15 сати остати корисници из Улице Браће Лазића у Звечкој.

Без струје ће сутра од 9 до 13 часова, остати потрошачи из Улице Саве Ковачевића, насеља Стара Тамнава и Вашариште у Обреновцу.

У четвртак, 16. августа струју од 8 до 14 часова неће имати становници насеља Осредак, Улице Братства и јединства, дела Ибарског пута у Баљевцу, као и већег дела Вранића.

Сервисне информације

Данас ће од 8 до 14 часова у плану искључење струје на Ваљевском путу у центру Стублина, Доњем, Горњем, Средњем, Ђурића, Јевтића, Степића крају, насељима код пруге и код рампе у Великом пољу, улицама Браће Јоксића, Живе Борјановића, Четвртој, Петој, Шестој, Седмој, Осмој, Деветој, Десетој, Једанаестој, насељима Луг и Стара пруга у Звечкој.

Потрошачи из Шумадијске у Малој Моштаници и Улице Девет Југовића у Обреновцу данас ће без воде остати од 9 до 15 часова.

Почели су радови на изградњи водоводне мреже од Улице Ђачког батаљона до Звечке. Вредност инвестиције је око 34 милиона динара. Ускоро ће бити расписан нови тендер за проширење водоводне мреже на територијама седам месних заједница, које тренутно немају воду и то у Дрену, Орашцу, Вукићевици, Љубинићу, Трстеници, Бровићу и Пироману.

Почело је цветање амброзије, коровске биљке са највећим аларгеним потенцијалом, које ће трајати до почетка новембра. Власници пољопривредног земљишта, обрађеног и необрађеног, дужни су да редовно уклањају амброзију. Комунални инспектори ће власницима запуштених парцела достављати упозорења са законским роком од 7 дана да је униште. У супротном, одлуком о комуналном реду, предвиђене су високе новчане казне.

Сервисне информације

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати потрошачи из дела Барича код фабрике ,,Прва искра” и Шумадијске улице у Малој Моштаници.

Данас ће без струје од 8 до 12 часова остати становници улица Аце Тешића, Баричких бораца, Босанске, Буде Давидовића, Јанка Тешића, Језерске, Омладинских бригада, Рада Тадића, Устаничке, Обреновачког пута, насеља Баричка река, Дуваниште и Колонија у Баричу.

Потрошачи из Улице Браће Јоксића 137б у Звечкој данас струју неће имати од 16 до 20 часова.

Сутра ће од 8 до 14 часова у плану искључење струје на Ваљевском путу у центру Стублина, Доњем, Горњем, Средњем, Ђурића, Јевтића, Степића крају, насељима код пруге и код рампе у Великом пољу, улицама Браће Јоксића, Живе Борјановића, Четвртој, Петој, Шестој, Седмој, Осмој, Деветој, Десетој, Једанаестој, насељима Луг и Стара пруга у Звечкој.

Почело је цветање амброзије, коровске биљке са највећим аларгеним потенцијалом, које ће трајати до почетка новембра. Власници пољопривредног земљишта, обрађеног и необрађеног, дужни су да редовно уклањају амброзију. Комунални инспектори ће власницима запуштених парцела достављати упозорења са законским роком од 7 дана да је униште. У супротном, одлуком о комуналном реду, предвиђене су високе новчане казне.

Планирана искључења воде и струје

Без воде ће данас од 9 до 15 часова остати корисници из улица Бачевачке у Мислођину, Ивана Бограновића Вањке на Забрежју, Мила Манића у Скели и Милоша Црњанског у Обреновцу.

Данас струју од 8 до 14 часова неће имати потрошачи из дела Дражевца од Аништа до центра села, насеља Ливаде, Шумадија, Вис, Забела, код продавнице, код школе, Станчића краја у Јасенку, Парлози у Мислођину и дела Шабачког пута код кућног броја 20 у Уровцима.

У понедељак, 30. јула без струје ће од 8 до 12 часова остати становници улица Аце Тешића, Баричких бораца, Босанске, Буде Давидовића, Јанка Тешића, Језерске, Омладинских бригада, Рада Тадића, Устаничке, Обреновачког пута, насеља Баричка река, Дуваниште и Колонија у Баричу.

Сервисне информације

Вечерас ће, од 19 часова, бити организована акција уништавања комараца уређајима са земље, на подручју природног добра ”Забран”, дуж бициклистичке стазе, насипа на Сави, Колубари и у насељу Браћа Југовић.

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати становници Веверичког краја у Дражевцу, насеља Гола бара на Ушћу, улица Првог маја у Баричу и Попа Леонтија Марковића у Обреновцу.

Житељи Горњег краја код кућног броја 41д у Великом Пољу струју неће имати данас од 9 до 13 часова.

Сутра струју од 8 до 14 часова неће имати потрошачи из дела Дражевца од Аништа до центра села, насеља Ливаде, Шумадија, Вис, Забела, код продавнице, код школе, Станчића краја у Јасенку, Парлози у Мислођину и дела Шабачког пута код кућног броја 20 у Уровцима.

У току су радови на асфалтирању деонице пута Јошева – Љубинић који би требало да трају месец дана и подразумевају употребу великог броја индустријских возила, па се повремено бележе застоји и обуставе саобраћаја. Возачима саветују да користе алтернативне саобраћајнице.

Сервисне информације

Без воде ће данас од 9 до 15 часова остати потрошачи из Брђанског краја у Пољанама и Улице Првог маја у Баричу.

Данас струју од 8 до 12 часова неће имати становници насеља Шевар у Орашцу, док ће од 9 до 12 сати без струје остати потрошачи из стамбене зграде 1а у Улици Аце Симовића у Обреновцу.

Житељи Горњег краја код кућног броја 41д у Великом Пољу струју неће имати сутра од 9 до 13 часова.

У петак, 27. јула струју од 8 до 14 часова неће имати потрошачи из дела Дражевца од Аништа до центра села, насеља Ливаде, Шумадија, Вис, Забела, код продавнице, код школе, Станчића краја у Јасенку, Парлози у Мислођину и дела Шабачког пута код кућног броја 20 у Уровцима.

У току су радови на асфалтирању деонице пута Јошева – Љубинић који би требало да трају месец дана и подразумевају употребу великог броја индустријских возила, па се повремено бележе застоји и обуставе саобраћаја. Возачима саветују да користе алтернативне саобраћајнице.

Планирана искључења струје

Данас струју од 8 до 13 часова неће имати потрошачи из Доњег, Горњег, Средњег, Пејића, Томића краја, насеља иза игралишта, код продавнице, код пруге, код школе у Великом Пољу, Луг и стара пруга у Звечкој.

Сутра је од 8 до 14 часова у плану искључење струје у насељу Баричка река, улицама Јанка Тешића, Баричких бораца, Омладинских бригада, Језерском путу у Баричу, насељима Јовановац, Ивојевац, Парлози, Швабића крају у Дражевцу, Сенића, Радосављевића крају и центру Јасенка, Новом, Парлози, Осовље, насељу Језеро и центру Мислођина, као и делу Шабачког пута, код кућног броја 20 у Уровцима.

Потрошачи из Улице Браће Јоксића, код кућног броја 137б струју сутра неће имати од 14 до 19 часова.

У среду, 18. јула, без струје ће од 9 до 11 часова остати потрошачи из Музичке колоније у Грабовцу, Шабачког пута у Уровцима, насеља Луг, Засека, улица Браће Лазића, Пете козарачке, Слободана Чанића, Двадесет седме, Двадесет осме, Двадесет девете, Тридесете и Маринковића сокака у Звечкој.

Струју у среду од 12 до 14 сати неће имати становници Колубарске улице у Белом Пољу, Милоша Обреновића кућни бројеви 86, од 90 до 126, од 130 до 136, од 89 до 123 и Саве Ковачевића кућни бројеви 4, од 12 до 20, 24, од 30 до 32 и од 37 до 39.

Планирана искључења воде и струје

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати становници Улице Шесте Војвођанске бригаде у Баричу.

Испирање водоводне мреже данас ће бити обављено у Савској улици код дома здравља на Забрежју, где се током радова очекује умањен притисак воде у инсталацијама потрошача.

Данас ће вода за пиће цистернама бити достављена становницима месних заједница Велико поље, Пироман, Бровић, Љубинић, Вукићевца и Орашац.

Без струје ће данас од 8 до 14 часова, остати житељи Дражевачког луга, Горњег, Доњег краја и центра Пољана.

У понедељак, 16. јула струју од 8 до 13 часова неће имати потрошачи из Доњег, Горњег, Средњег, Пејића, Томића краја, насеља иза игралишта, код продавнице, код пруге, код школе у Великом пољу, Луг и Стара пруга у Звечкој.

Сервисне информације

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати потрошачи из Доњег краја у Грабовцу код сеоске црквице.

Испирање водоводне мреже данас ће бити обављено у насељима Ројковац у Обреновцу, Колонија у Баричу и Дражевцу, где је повремено могућ смањен притисак воде у инсталацијама.

Данас је у плану одвоз питке воде за потребе становника месне заједнице Вукићевица.

Данас струју од 8 до 15 часова неће имати становници Доњег, Средњег, Филиповића, Танацковића, Станишића краја, насеља код гробља, код школе, улица Драгољуба Петровића, Милутина Ераковића, Ранислава Филиповића, Здравка Милосављевића у Бровићу и дела Пиромана.

Струју данас од 8 до 14 сати неће имати Горњи, Доњи, Средњи крај, пут за Степојевац, насеља Думача, код дома, код школе и код гробља у Конатицама.

Без струје ће у петак, 13. јула, од 8 до 14 часова, остати житељи Дражевачког луга, Горњег, Доњег краја и центра Пољана.

Због несташице крви, ванредна акција добровољног давалаштва биће организована на Градском тргу у трансфузиолошком аутобусу у петак, 13. јула од 10 до 16 сати.

Током Петровданског вашара, данас и сутра, припадници саобраћајне полиције вршиће појачану контролу саобраћаја. Данас од 10 часова биће затворен део Улице Милоша Обреновића од кружног тока до Улице Кнеза Михаила, као и део Улице Краља Петра Првог од Улице Војводе Мишића до Милоша Обреновића. Измењен режим саобраћаја биће на снази до 13. јула до 7 сати.

Сви поласци аутобуса на градским линијама ГСО1 и ГСО2, током вашара саобраћаће алтернативним правцима. Поласци са ТЕНТ-а А ићи ће Улицом Краља Александра Првог, поред аутобуске станице, са стајалиштем на главној станици, а потом уобичајено код ОШ “Ј.Ј.Змај”. Поласци за Бело поље саобраћаће обилазницом, преко кружног тока, са стајалиштем код парка испред геронтолошког центра, а потом уобичајено, код предузећа ”Бора Кечић”. Време полазака свих аутобуса остаће непромењено.

Планирана искључења струје

Сутра струју од 8 до 15 часова неће имати становници Доњег, Средњег, Филиповића, Танацковића, Станишића краја, насеља код гробља, код школе, улица Драгољуба Петровића, Милутина Ераковића, Ранислава Филиповића, Здравка Милосављевића у Бровићу и дела Пиромана.

Струју сутра од 8 до 14 сати неће имати Горњи, Доњи, Средњи крај, пут за Степојевац, насеља Думача, код дома, код школе и код гробља у Конатицама.

Без струје ће у петак, 13. јула, од 8 до 14 часова, остати житељи Дражевачког луга, Горњег, Доњег краја и центра Пољана.

Сервисне информације

Данас ће без струје од 8 до 13 часова остати потрошачи из Доњег, Горњег, Средњег, Томића, Пејића краја, насеља код школе, код игралишта, код пруге и код продавнице у Великом Пољу, Стара пруга и Луг у Звечкој.

У среду, 11. јула струју од 8 до 15 часова неће имати становници Доњег, Средњег, Филиповића, Танацковића, Станишића краја, насеља код Гробља, код школе, улица Драгољуба Петровића, Милутина Ераковића, Ранислава Филиповића, Здравка Милосављевића у Бровићу и дела Пиромана.

Струју у среду од 8 до 14 сати неће имати Горњи, Доњи, Средњи крај, пут за Степојевац, насеља Думача, код дома, код школе и код гробља у Конатицама.

Планирана искључења воде и струје

Данас воду од 9 до 15 часова неће имати потрошачи из дела Обреновачког пута, код кућног броја 181 у Баричу, Колубарске у насељу Вашариште и Улице Лазара Комарчића у Рватима.

Данас је у плану одвоз питке воде цистернама за потрошаче из месних заједница Велико поље, Пироман, Бровић, Љубинић, Вукићевица и Орашац.

У понедељак, 9. јула без струје ће од 8 до 13 часова остати потрошачи из Доњег, Горњег, Средњег, Томића, Пејића краја, насеља код школе, код игралишта, код пруге и код продавнице у Великом пољу, Стара пруга и Луг у Звечкој.

Планирана искључења воде и струје

Данас воду од 9 до 15 часова неће имати корисници из Доњег у Грабовцу, Швабића у
Дражевцу и Мијатовића краја у Баљевцу.

Сутра ће без струје ће од 8 до 14 часова остати становници Горњег, Доњег, Средњег, Томића краја, насеља код продавнице, код школе, код пруге у Великом Пољу, Луг и Стара пруга у Звечкој.

Струју у суботу, 30. јуна од 7,30 до 11 часова неће имати потрошачи из Карађорђеве од кућног броја 6 до 20г, од 1 до 3 и од 7 до 13, Краља Александра првог од 20 до 22, Др Зорана Ђинђића број 6, Војводе Мишића 213 и 229, Вука Караџића кућни бројеви 10, од 76 до 78, од 79 до 95а, од 99 до 99б, 111 и 111б.

Планирана искључења воде и струје

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати становници Петнаесте улице у Звечкој, Горњег у Конатицама и Швабића краја у Дражевцу.

Данас ће без струје од 8 до 11 часова остати потрошачи из улица Богољуба Васиљевића, Церске, Језерске, Милорада Петровића Ујке, Обреновачког пута, Јевђеновића краја и насеља Горњи потез у Баричу.

Струју данас од 11 до 14 часова неће имати корисници из улица Аце Спасића, Аце Тешића, Баричких бораца, Језерске и Обреновачког пута у Баричу, насеља Јовановац, Парлози у Дражевцу, Сенића краја и центра Јасенка, као и већег дела Мислођина.

У петак, 29. јуна без струје ће од 8 до 14 часова остати становници Горњег, Доњег, Средњег, Томића краја, насеља код продавнице, код школе, код пруге у Великом Пољу, Луг и Стара пруга у Звечкој.

Сервисне информације

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати потрошачи из центра Ушћа, Горњег у Конатицама и Швабића краја у Дражевцу.

Данас је од 8 до 12 часова у плану искључење струје у улицама Војводе Мишића 231 и Вука Караџића од 76а до 78б, зграда број 7, од 99а до 101б и зграда 111.

Становници насеља Баричка река, улица Баричких бораца, Брђанске, Буде Давидовића, Далматинске, Гробљанске, Јанка Тешића, Језерске, Колубарске, Милисава Чамџије, Омладинских бригада, Славонске, Шесте војвођанске бригаде, Танаска Рајића, Тридесет прве српске бригаде и Војислава Илића у Баричу струју данас неће имати од 8 до 12 сати.

Сутра ће без струје од 8 до 11 часова остати потрошачи из улица Богољуба Васиљевића, Церске, Језерске, Милорада Петровића Ујке, Обреновачког пута, Јевђеновића краја и насеља Горњи потез у Баричу .

Струју сутра од 11 до 14 часова неће имати корисници из улица Аце Спасића, Аце Тешића, Баричких бораца, Језерске и Обреновачког пута у Баричу, насеља Јовановац, Парлози у Дражевцу, Сенића краја и центра Јасенка, као и већег дела Мислођина.

Ступио је на снагу летњи ред вожње у јавном градском саобраћају у Београду и важиће до 3. септембра. Путнике превозе 116 трамваја, 68 тролејбуса, 836 аутобуса, 28 минибуса и 4 електробуса, што практично значи да је са стандардних 1.038 возила број редукован на 877, јер су укунути ђачки поласци.

Планирана искључења воде и струје

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати потрошачи из дела Јасенка код гробља, Јанића краја у Пољанама и улице Петра Кочића у Обреновцу.

Сутра ће без струје од 8 до 14 часова остати потрошачи из Доњег, Горњег, Средњег, Пејића, Томића краја, насеља иза игралишта, код школе, код продавнице у Великом Пољу, Стара пруга и Луг у Звечкој.

Сервисне информације

У току је свеобухватна реконструкција система топловода на подручју Обреновца. У плану су радови на десет локација, који подразумевју уградњу и повезивање нових 15 километара цеви.

Сутра је од 8 до 14 часова у плану искључење струје у Белопољској број 59д, улицама Браће Голубовића, Бранислава Нушића, Арчибалда Рајса, Фрушкогорској, Кнеза Симе Марковића, Книнској, Краља Александра Првог, Краља Милана, Купиначкој, Лазара Комарчића, Немањиној, Попа Леонтија Марковића, Светог Саве, Жртава фашистичког терора у Обреновцу и Двадесет трећој у Звечкој.

У петак, 22. јуна без струје ће од 8 до 14 часова остати потрошачи из Доњег, Горњег, Средњег, Пејића, Томића краја, насеља иза игралишта, код школе, код продавнице у Великом пољу, Стара пруга и Луг у Звечкој.

Иако је најављено да ће летњи обреновачки базени почети са радом од суботе, 16. јуна, због неповољних временских прилика, отварање ће бити одложено. Датум и време отварања летњих базена биће објављени накнадно.

Сервисне информације

Почели су радови на санацији примарног топловода у Улици Војводе Мишића, од кућног броја 47 до 55. Санација ће обухватити трасу примарног вода од топлотне подстанице 45, између зграда ка контејнерским гаражама.

Данас почиње санација примарног вода за обданиште ,,Невена”. Одвијаће се у Улици Краља Милутина, на простору између зграда, уз ограду игралишта, ка објекту вртића. Надлежни у ЈКП ,,Топловод” апелују на грађане да буду пажљиви, поштују знакове упозорења, не приближавају се зони градилишта и паркирањем аутомобила не ометају извођење радова. Родитељима из насеља Ројковац и Сава упућен је посебан апел да обрате пажњу на безбедност најмлађих, јер ће се радови одвијати уз ограду игралишта.

Потрошачи из улица Мује Калајџића у Звечкој и 56 родољуба у Скели данас воду неће имати од 9 до 15 часова.

Данас струју од 8 до 14 часова неће имати потрошачи из улица Браће Голубовића, Бранислава Нушића, Цара Душана, Црвеног крста, Фрушкогорске, Космајске, Краља Милана, Купиначке, Марка Миловановића, Милосава Павловића, Немањине, Николе Тесле, Спасоја Станојчића, Војводе Бојовића, Војводе Степе, Жртава фашистичког терора, Рваћанске, Богољуба Урошевића Црног, насеља Гај у Обреновцу и Двадесет треће улице у Звечкој.

У среду, 20. јуна од 8 до 14 часова у плану је искључење струје у Белопољској број 59д, улицама Браће Голубовића, Бранислава Нушића, Арчибалда Рајса, Фрушкогорској, Кнеза Симе Марковића, Книнској, Краља Александра Првог, Краља Милана, Купиначкој, Лазара Комарчића, Немањиној, Попа Леонтија Марковића, Светог Саве, Жртава фашистичког терора у Обреновцу и Двадесет трећој у Звечкој.

Иако је најављено да ће летњи обреновачки базени почети са радом од суботе, 16. јуна, због неповољних временских прилика, отварање ће бити одложено. Датум и време отварања летњих базена биће објављени накнадно.