Планирани радови и искључења

Сервисне информације

Данас ће без воде од 9 до 15 часова остати потрошачи из Улице Милосава Павловића у насељу Гај два и пута за Баљевац у Дражевцу.

Због ниских температура и отежаног одвијања саобраћаја данас неће бити организовано достављање питке воде цистернама потрошачима из месних заједница, према раније утврђеном распореду.

Становници насеља прилаз и Улице Добривоја Јовановића у Великој Моштаници данас ће без струје остати од 10 до 13 часова.

У петак, 21. децембра струју од 8 до 10 часова неће имати делови Улица Краља Милутина од 25а до 25б и Марка Миловановића од 23 до 27а, 311, 77 и 625б у Обреновцу.

Без струје ће у петак од 10 до 12 часова остати потрошачи из Улице Марка Миловановића од кућног броја 9 до 11б, док ће од 12 до 14 часова струја бити искључена у Улици Краља Милутина 7 и Марка Миловановића од броја 5 до 7б.

Због отапања снега на крововима се очекује појава леденица, због чега грађани, а посебно стамбене заједнице, морају обавити њихово уклањање, како не би угрозиле безбедност пролазника.

Надлежни у комуналној инспекцији још једном подсећају грађане на обавезу чишћења снега испред приватних поседа и пословних просторија, јер су за несавесне предвиђене новчане казне.

И ове године на основу одлуке ГО Обреновац, организован је рад волонтера, који ће помагати најстаријим суграђанима. Доносиће им основне животне намирнице и лекове. Грађани се волонтерима могу обратити позивом на бројеве: 064/83-22-695; 062/88-18-302; 064/22-45-130 и 063/77-22-259.

ЈКП ,,Паркинг сервис” неће наплаћивати паркирање у зонираним деловима града све док снега буде на обележеним паркинг местима.

Сервисне информације

Становници Дванаесте улице у Звечкој воду данас неће имати од 9 до 15 часова.

Данас струју од 8 до 10 часова неће имати потрошачи из улица Аце Симовића, Жртава фашистичког терора, Доситејеве, Проте Матеје Ненадовића, Радничке и Забрешких партизана на Забрежју.

Данас је од 10 до 12 часова у плану искључење струје у улицама Аце Симовића, Белопољској, Јоакима Вујића, Краља Милутина, Момчила Радовановића, Сремског фронта, Четвртој, Војводе Бојовића, Жртава фашистичког терора и Проте Матеје Ненадовића код кућног броја 30 у Обреновцу.

Становници насеља Браће Југовића и Улице Краља Александра Првог струју данас неће имати од 12 до 14 часова.

Саобраћај се јутрос, због зимских услова вожње, одвија успорено. Ниске температуре условљавају поледицу на саобраћајницама, која може допринети повећаном броју саобраћајних незгода, саопштено је у АМСС, одакле је упућен апел возачима да прилагоде брзину кретања
Условима на путу, као и да на пут не крећу без зимске опреме.

Према најавама РХМЗ, очекује се даљи пад температуре, па је екипама зимске служе наложена употреба калцијум хлорида, јер со не делује на температурама испод минус 5 степени. Током дана терену ће бити око 300 машина и 1.600 људи, који ће чистити тротоаре, аутобуска стајалишта, пешачке зоне.

Због отапања снега на крововина очекује се појава леденица, због чега грађани, а посебно стамбене заједнице, морају да их уклоне, како не би угрозиле безбедност пролазника.

Надлежни у комуналној инспекцији још једном подсећају грађане на обавезу чишћења снега испред приватних поседа и пословних просторија, јер су за несавесне предвиђене новчане казне.

Планирана искључења воде и струје

Без воде ће данас од 9 до 15 часова остати потрошачи из насеља Баричка река у Баричу, Улица Бачког батаљона и Краља Александра у Обреновцу.

Струју данас од 8 до 10 часова неће имати становници Улица Ђачког батаљона, Милоша Обилића, Посавских Норвежана, Раје Поповића и Војводе Мишића у Обреновцу.

Становници Тридесет прве и Улице Браће Лазића у Звечкој данас ће остати без струје од 9 до 13 часова.

Без струје ће данас од 10 до 12 часова остати и потрошачи из насеља Музичка колонија, Четрнаестог октобра, дела Улице Војводе Мишића код кућног броја 5 у Обреновцу, Шабачког пута, Уровачке, насеља Гај, Индустријске зоне у Уровцима, Седамнаесте, Осамнаесте, Двадесете и Улице Браће Лазића у Звечкој.

Данас ће струја од 12 до 14 часова бити искључена у Филиповића крају, Зидарској, 14. октобра и делу Улице Војводе Мишића према Звечкој, Шабачком путу у Уровцима, улицама Браће Лазића, Деветнаестој, Двадесет првој, Двадесет другој, Двадесет трећој и новом насељу Гај у Звечкој.

У понедељак, 17. децембра струју од 8 до 10 часова неће имати потрошачи из Улица Аце Симовића, Жртава фашистичког терора, Доситејеве, Проте Матеје Ненадовића, Радничке и Забрешких партизана на Забрежју.

У понедељак је од 10 до 12 часова у плану искључење струје у улицама Аце Симовића, Белопољској, Јоакима Вујића, Краља Милутина, Марка Миловановића, Момчила Радовановића, Сремског фронта, Четвртој, Војводе Бојовића, Жртава фашистичкох терора и Проте Матеје Ненадовића код кућног броја 30 у Обреновцу.

Становници насеља Браће Југовића и Улице Краља Александра Првог струју у понедељак неће имати од 12 до 14 часова.

Планирана искључења струје

Данас ће без струје ће од 9 до 12 часова остати потрошачи из насеља Царевац, Суводањ и Бирчанског краја у Трстеници.

Струју сутра од 8 до 10 часова неће имати становници улица Ђачког батаљона, Милоша Обилића, Посавских Норвежана, Раје Поповића и Војводе Мишића у Обреновцу.

Становници Тридесет прве и Улице Браће Лазића у Звечкој сутра ће остати без струје од 9 до 13 часова.

Без струје ће сутра од 10 до 12 часова остати и потрошачи из насеља Музичка колонија, Четрнаестог октобра, дела Улице Војводе Мишића код кућног броја 5 у Обреновцу, Шабачког пута, Уровачке, насеља Гај, Индустријске зоне у Уровцима, Седамнаесте, Осамнаесте, Двадесете и Улице Браће Лазића у Звечкој.

Сутра ће струја од 12 до 14 часова бити искључена у Филиповића крају, Зидарској, 14. октобра и делу Улице Војводе Мишића према Звечкој, Шабачком путу у Уровцима, улицама Браће Лазића, Деветнаестој, Двадесет првој, Двадесет другој, Двадесет трећој и новом насељу Гај у Звечкој.

Планирана искључења воде и струје

Без воде ће данас од 9 до 15 часова остати становници Доњег краја у Грабовцу, Далматинске у Баричу и Бачевачке улице у Мислођину.

Данас струју од 9 до 14 часова неће имати комплетна подручја Баљевца, Дражевца, Конатица, Пољана, као и путеви за Степојевац и Врбовно.

Сутра ће без струје од 9 до 12 часова остати потрошачи из насеља Царевац, Суводањ и Бирчанског краја у Трстеници.

Струју у петак, 14. децембра, од 8 до 10 часова неће имати становници Улица Ђачког батаљона, Милоша Обилића, Посавских Норвежана, Раје Поповића и Војводе Мишића у Обреновцу.

Становници Тридесет прве и Улице Браће Лазића у Звечкој у петак ће остати без струје од 9 до 13 часова.

Без струје ће у петак од 10 до 12 часова остати потрошачи из насеља Музичка колонија, Четрнаестог октобра, дела Улице Војводе Мишића код кућног броја 5 у Обреновцу, Шабачког пута, Уровачке, насеља Гај, Индустријске зоне у Уровцима, Седамнаесте, Осамнаесте, Двадесете и Улице Браће Лазића у Звечкој.

У петак ће струје од 12 до 14 часова бити искључена у филиповића крају, зидарској, 14. октобра и делу Улице Војводе Мишића према Звечкој, Шабачком путу у Уровцима, улицама Браће Лазића, Деветнаестој, Двадесет првој, Двадесет другој, Двадесет трећој и новом насељу Гај у Звечкој.

Планирана искључења струје

Због радова на изградњи новог објекта Дома здравља данас ће од 13 до 14 часова доћи до прекида у снабдевању струјом, па је могуће и да ће телефони у овој здравственој установи бити ван функције. Надлежни у хитној служби обавештавају пацијенте да се у случају немогућности успостављања везе путем фиксног телефонског броја, за помоћ могу обратити на број 064/82-00-906.

У понедељак, 10. децембра од 9 до 13 часова у плану је искључење струје у Тридесет првој и Улици Браће Лазића у Звечкој.

Становници Липљанске, Радничке и Улице Седмог јула у Великој Моштаници без струје ће остати у понедељак од 9,30 до 13 часова.

Планирана искључења воде и струје

Становници Брђанске улице у Мислођину данас воду неће имати од 9 до 15 часова.

Данас ће без струје од 9 до 14 часова остати становници насеља Думача, код дома, код гробља, средњег, горњег краја и пута за Степојавец у Конатицама.

Насеље Вишњица и центар Кртинске струју данас неће имати од 8 до 10 часова.

Без струје ће данас од 10 до 11 часова остати потрошачи из насеља Дорћула, Колонија, Трњаци, Вишњица у Кртинској и већег дела Уроваца.

Потрошачи из Индустријске зоне, Дилберовића, Стевановића краја, Уровачке улице, насеља код дома и код игралишта у Уровцима струју данас неће имати од 11 до 12 часова.

Без струје ће данас од 12,30 до 14,30 часова остати Матића крај у Бргулицама, Живковића крај, Ратарска улица и део Ратара иза школе.

Данас је од 9 до 14 часова у плану искључење струје у насељу Дубоко, Обреновачком путу, Улици Аце Спасића у Баричу и кружном путу у Белом пољу.

У петак, 30. новембра у плану је искључење струје у Ромском, насељима Ивојевац, Јовановац, Парлози, Луг, код гробља, код споменика, код трафо станице, Пелића, Петровића, Радојковића, Станковића, Гугош, Тодоровића, Веверичком крају и центру Дражевца.

Планирана искључења воде и струје

Без воде ће данас од 9 до 15 часова остати потрошачи из Четврте и Немањине улице у Обреновцу.

Данас је од 10,30 до 11,30 часова у плану искључење струје у Улици Милутина Ераковића, Мирковића крају и центру Пиромана.

Струју данас од 9 до 14 часова неће имати комплетна подручја Баљевца, Дражевца, Конатица и већи део Пољана.

Сутра ће без струје од 9 до 14 часова остати становници насеља Думача, код Дома, код Гробља, Средњег, Горњег краја и пута за Степојавец у Конатицама.

Насеље Вишњица и центар Кртинске струју сутра неће имати од 8 до 10 часова.

Без струје ће сутра од 10 до 11 часова остати потрошачи из насеља Дорћула, Колонија, Трњаци, Вишњица у Кртинској и већег дела Уроваца.

У петак, 30. новембра у плану је искључење струје у Ромском, насељима Ивојевац, Јовановац, Парлози, Луг, код гробља, код споменика, код трафо станице, Пелића, Петровића, Радојковића, Станковића, Гугош, Тодоровића, Веверичком крају и центру Дражевца.

Потрошачи из индустријске зоне, Дилберовића, Стевановића краја, Уровачке улице, насеља код дома и код игралишта у Уровцима струју сутра неће имати од 11 до 12 часова.

Без струје ће сутра од 12,30 до 14,30 часова остати Матића крај у Бргулицама, Живковића крај, Ратарска улица и део Ратара иза школе.

Сутра је од 9 до 14 часова у плану искључење струје у насељу Дубоко, Обреновачком путу, Улици Аце Спасића у Баричу и кружном путу у Белом Пољу.

Планирана искључења воде и струје

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати потрошачи из Филимоновића у Грабовцу, Гвозденовића краја у Мислођину, Немањине у Обреновцу и Улице Палих бораца у Малој Моштаници.

Сутра је од 10,30 до 11,30 часова у плану искључење струје у Улици Милутина Ераковића, Мирковића крају и центру Пиромана.

Струју сутра од 9 до 14 часова неће имати комплетна подручја Баљевца, Дражевца, Конатица и већи део Пољана.

У среду, 28. новембра без струје ће од 9 до 14 часова остати становници насеља Думача, код дома, код гробља, средњег, горњег краја и пута за Степојавец у Конатицама.

Насеље Вишњица и центар Кртинске струју у среду неће имати од 8 до 10 часова.

Без струје ће у среду од 10 до 11 часова остати потрошачи из насеља Дорћула, Колонија, Трњаци, Вишњица у Кртинској и већег дела Уроваца.

Потрошачи из индустријске зоне, Дилберовића, Стевановића краја, Уровачке улице, насеља код дома и код игралишта у Уровцима струју у среду неће имати од 11 до 12 часова.

Без струје ће у среду од 12,30 до 14,30 часова остати Матића крај у Бргулицама, Живковића крај, Ратарска улица и део Ратара иза школе.

У среду је од 9 до 14 часова у плану искључење струје у насељу Дубоко, Обреновачком путу, Улици Аце Спасића у Баричу и кружном путу у Белом Пољу.

Планирана искључења струје

Данас је од 9 до 10 часова у плану искључење струју на Бањанском путу у Вукићевици. Од 10,30 до 11,30 сати струју неће имати насеље Брдо, Музичка колонија, Гаврића, Доњи крај и део Дрена код музичке школе.

Без струје ће данас од 12 до 13 часова остати Горњи, Доњи и Ћопића крај у Љубинићу.

Завршени су радови на изградњи деонице саобраћајнице која спаја Малу Моштаницу, Велику Моштаницу, Вранић и Мељак, односно Општине Обреновац, Чукарица и Барајево. Тако је становницима ових крајева за 20 километара скраћена досадашња деоница свакодневног пута.

Сервисне информације

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати потрошачи из Улице Мајора Тепавца у Обреновцу.

Данас од 8 до 9 часова струју неће имати Горњи, Јефтића, Јозића крај и део Великог Поља поред Колубаре.

Становници грабовачког друма, насеља код економије у Грабовцу, Јадранског, Лазића, Сремчевића, Саџаковића краја, насеља Жуто брдо, код надвожњака, код железничке станице и Ваљевског пута у Стублинама у данас ће без струје остати од 9,30 до 10,30 часова.

Данас је од 11 до 12 у плану искључење струје дуж Ваљевског пута, насељу код школе и центру Стублина. Од 12,30 до 13,30 струју неће имати житељи Вујковића краја, Ваљевског пута и делова Стублина код радио станице и код здравствене станице.

Данас ће од 10 до 15 часова струја бити искључена у насељу Колонија на Младости и Кртинској.

Струју данас, од 9 до 14 часова неће имати становници улица Цара Лазара, Посавских Норвежана, насеља Потића воће у Обреновцу, Филиповића краја, насеља Јеремијин забран, улица Божидара Маринковића, Браће Јоксића, Браће Лазића, Драге Вуковића Корчагина, Козарачке, Купиначке, Момчила Мује Калајџића, Слободана Танкосића, Пете козарачке, Солунског фронта, Живе Борјановића, Стара пруга, Друге, Треће, Једанаесте, Дванаесте, Тринаесте, Четрнаесте и Петнаесте у Звечкој.

Сутра од 9 до 10 часова у плану је искључење струју на Бањанском путу у Вукићевици. Од 10,30 до 11,30 сати струју неће имати насеље Брдо, Музичка колонија, Гаврића, Доњи крај и део Дрена код Музичке школе.

Без струје ће у сутра од 12 до 13 часова остати Горњи, Доњи и Ћопића крај у Љубинићу.

Данас и сутра екипе радника ЈП ,,Путеви Србије” обављају санацију ударних рупа и оштећења асфалта на деоници пута од Барича до Дражевца. До краја дана ће се изводити радови и на санацији оштећеног коловозног застора деонице Скела – Ушће. У зони радова саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила, а локације су обезбеђене адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом.

Планирана искључења воде и струје

Становници улице 31. српске бригаде у Баричу данас воду неће имати од 9 до 15 часова.

У четвртак, 22. новембра од 8 до 9 часова струју неће имати Горњи, Јефтића, Јозића крај и део Великог Поља поред Колубаре.

Становници Грабовачког друма, насеља код економије у Грабовцу, Јадранског, Лазића, Сремчевића, Саџаковића краја, насеља Жуто брдо, код надвожњака, код железничке станице и Ваљевског пута у Стублинама у четвртак ће без струје остати од 9,30 до 10,30 часова.

У четвртак је од 11 до 12 у плану искључење струје дуж Ваљевског пута, насељу код школе и центру Стублина. Од 12,30 до 13,30 струју неће имати житељи Вујковића краја, Ваљевског пута и делова Стублина код радио станице и код здравствене станице.

Струју у четвртак, од 9 до 14 часова неће имати становници улица Цара Лазара, Посавских Норвежана, насеља Потића воће у Обреновцу, Филиповића краја, насеља Јеремијин забран, улица Божидара Маринковића, Браће Јоксића, Браће Лазића, Драге Вуковића Корчагина, Козарачке, Купиначке, Момчила Мује Калајџића, Слободана Танкосића, Пете козарачке, Солунског фронта, Живе Борјановића, Стара пруга, Друге, Треће, Једанаесте, Дванаесте, Тринаесте, Четрнаесте и Петнаесте у Звечкој.

У петак, 23. новембра од 9 до 10 часова у плану је искључење струју на Бањанском путу у Вукићевици. Од 10,30 до 11,30 сати струју неће имати насеље Брдо, Музичка колонија, Гаврића, Доњи крај и део Дрена код Музичке школе.

Без струје ће у петак од 12 до 13 часова остати Горњи, Доњи и Ћопића крај у Љубинићу.

Планирана искључења воде и струје

Без воде ће данас од 9 до 15 часова остати потрошачи из улица Царице Милице у Обреновцу и 31. Српске бригаде у Баричу.

У четвртак, 22. новембра од 8 до 9 часова струју неће имати Горњи, Јефтића, Јозића крај и део Великог Поља поред Колубаре.

Становници Грабовачког друма, насеља код економије у Грабовцу, Јадранског, Лазића, Сремчевића, Саџаковића краја, насеља Жуто брдо, код надвожњака, код железничке станице и Ваљевског пута у Стублинама у четвртак ће без струје остати од 9.30 до 10.30 часова.

У четвртак је од 11 до 12 у плану искључење струје дуж Ваљевског пута, насељу код школе и центру Стублина. Од 12.30 до 13.30 струју неће имати житељи Вујковића краја, Ваљевског пута и делова Стублина код радио станице и код здравствене станице.

Струју у четвртак, од 9 до 14 часова неће имати становници улица Цара Лазара, Посавских Норвежана, насеља Потића воће у Обреновцу, Филиповића краја, насеља Јеремијин забран, улица Божидара Маринковића, Браће Јоксића, Браће Лазића, Драге Вуковића Корчагина, Козарачке, Купиначке, Момчила Мује Калајџића, Слободана Танкосића, Пете козарачке, Солунског фронта, Живе Борјановића, Стара пруга, Друге, Треће, Једанаесте, Дванаесте, Тринаесте, Четрнаесте и Петнаесте у Звечкој.

У петак, 23. новембра од 9 до 10 часова у плану је искључење струју на Бањанском путу у Вукићевици. Од 10.30 до 11.30 сати струју неће имати насеље Брдо, Музичка колонија, Гаврића, Доњи крај и део Дрена код Музичке школе.

Планирана искључења струје

Данас ће без струје од 9 до 14 часова остати становници Обреновачког пута, насеља Дубоко, улице Аце Спасића у Баричу и кружног пута у Белом Пољу.

Потрошачи из Брђанског, Доњег, Горњег Комановића, Рашића, Виданског, Лазића краја, насеља код школе, код старе амбуланте, код дома и насеља Шецар у Грабовцу стрју неће имати од 9 до 10,30 часова.

Житељи насеља брдо и Шеварске улице у Грабовцу без струје ће у понедељак остати од 11 до 12 сати. Од 12,30 до 14 часова предвиђено је искључење струје у Бранковића, Филимоновића, Горњем крају, Шеварској улици и насељу Музичка колонија у Грабовцу.

Планирана искључења воде и струје

Данас ће без воде од 9 до 15 часова остати потрошачи из Доњег краја и дела Грабовца код манастира, Обреновачког пута, Улице Милисава Чамџије у Баричу, насеља Кованчина у Мислођину и Веверичког краја у дражевцу.

У понедељак, 19. новембра без струје ће од 9 до 14 часова остати становници Обреновачког пута, насеља Дубоко, Улице Аце Спасића у Баричу и кружног пута у Белом пољу.

Потрошачи из Брђанског, Доњег, Горњег, Комановића, Рашића, Виданског, Лазића краја, насеља код школе, код старе амбуланте, код дома и Шевар у Грабовцу струју неће имати у понедељак, од 9 до 10,30 часова.

Житељи насеља Брдо и Шеварске улице у Грабовцу без струје ће у понедељак остати од 11 до 12 сати. Од 12,30 до 14 часова предвиђено је искључење струје у Бранковића, Филимоновића, Горњем крају, Шеварској улици и насељу Музичка колонија у Грабовцу.

Планирана искључења воде и струје

Данас ће без воде од 9 до 15 часова остати потрошачи из Веверичког краја у Дражевцу, улица Ивана Богдановића Вањке на Забрежју и Ђачког батаљона код црне тачке у Обреновцу.

Очитавање водомера до петка, 9. новембра биће обављено у улицама Милоша Обреновића, Војводе Мишића, Аце Симовића, Савској, Проте Матеје Ненадовића, Доситејевој, Ивана Богдановића Вањке у Обреновцу, Баљевцу, Кртинској, Баричу и Звечкој.

Струју данас од 9 до 14 часова неће имати становници Сенића краја, насеља Шумадија, Ливаде и дела Јасенка код дома.

Планирана искључења воде и струје

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати корисници из Четврте и Улице Краља Александра Првог у Обреновцу.

Очитавање водомера од данас до петка, 9. новембра биће обављено у улицама Милоша Обреновића, Војводе Мишића, Аце Симовића, Савској, Проте Матеје Ненадовића, Доситејевој, Ивана Богдановића Вањке у Обреновцу, Баљевцу, Кртинској, Баричу и Звечкој.

Данас ће без струје од 9 до 14 часова остати потрошачи из улица Кнеза Михаила 1 и 2а, Милоша Обреновића кућни бројеви 86, од 90 до 122, од 130а до 136, од 89 до 115 и од 119 до 123, Саве Ковачевића од 1 до 5, Војводе Мишића број 197.

Струју сутра од 9 до 14 часова неће имати становници Сенића краја, насеља Шумадија, Ливаде и дела Јасенка код дома.

Планирана искључења воде и струје

Данас воду од 9 до 15 часова неће имати корисници из Дрењанског краја у Малој Моштаници, насеља Баричка река и Београдске улице код рампе у Баричу.

У понедељак, 5. новембра, без струје ће од 9 до 14 часова остати потрошачи из улица Кнеза Михаила 1 и 2а, Милоша Обреновића кућни бројеви 86, од 90 до 122, од 130а до 136, од 89 до 115 и од 119 до 123, Саве Ковачевића од 1 до 5, Војводе Мишића број 197.

Сервисне информације

На асфалтираној деоници пута Обреновац – Умка, код насеља Дубоко, данас ће путари постављати хоризонталну саобраћајну сигнализацију. Током радова могући су повремени краткотрајни застоји саобраћаја. Не очекују се веће гужве на путу.

Данас ће без воде од 9 до 15 часова остати становници Београдске у Баричу и Улице Богољуба Урошевића Црног у Уровцима.

Потрошачи из Ћосића, Горњег, Доњег, Средњег, Пајића краја и дела Пољана код школе без струје ће остати данас од 9 до 12 часова.

Сервисне информације

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати потрошачи из улица Богољуба Урошевића црног у Уровцима и Вука Караџића код кућнох броја 111 у Обреновцу.

Потрошачи из Ћосића, Горњег, Доњег, Средњег, Пајића краја и дела Пољана код школе без струје ће остати сутра од 9 до 12 часова.

Према саопштењу ЈП “Путеви Србије”, у зони клизишта Умка, 31.10.2018.године одвијаће се радови на обележавању хоризонталне сигнализације. Ометање саобраћаја ће се свести на минимум.