Информације о планираним радовима и изменaма у режиму саобраћаја и на линијама ЈГП-а

Сервисне информације

Воду данас од 9.00 до 15.00 часова неће имати потрошачи из улица Аце Симовића у Обреновцу и Шесте војвођанске бригаде у Баричу.

У понедељак, 29. априла без струје ће од 8.30 до 15.00 часова остати потрошачи из Горњег, Јевтића краја, улице Стевана Бондарева и насеља код гробља у Великом Пољу.

Струју у понедељак, од 9.00 до 13.00 часова неће имати насеље Мале Бргулице, Савска и Багремова улица у Бргулама, Ратари, Уровци, улице Браће Лазића, Цила Исаиловића, Посавског партизанског одреда, Слободана Чанића, Тридесет друга, Тридесет четврта, Тридесет пета, Тридесет шеста и насеље Засека у Звечкој.

У петак, 26. априла од поноћи до суботе, 27. априла у 10.00 сати обављаће се радови на Колубарском мосту у Обреновцу, а саобраћај ће се одвијати наизменично.

Сервисне информације

Без воде ће данас од 9.00 до 15.00 часова остати потрошачи из улица Аце Симовића у Забрежју и Мислођинске у Мислођину.

Данас је од 8.30 до 17.00 сати предвиђено је искључење струје у Горњем крају, Миљковића путу, насељу Шевар и делу Орашца код школе.

Због радова који се изводе у улици Трњаци у Обреновцу и немогућности нормалног одвијања јавног превоза, возила са линија јавног превоза бр. 911 и 911А ће до даљег (у питању је најмање 2
месеца) саобраћати на измењеној траси у оба смера улицама:

Богољуба Урошевића Црног, Уровачка, Ливадска, Пут за Уровце, Гробљанска, Пут за Дубоку бару, Пут за Прово, Трњаци и даље редовном трасом.

Стајалишта:

1. Привремено се измешта стајалиште ”Кртинска (центар)” у
улицу Пут за Прово, на позицију око 20 метара после зоне раскрснице са улицом Доћула – смер ка Младости;

2. Привремено се измешта стајалиште ”Кртинска (Трњаци)” у
улицу Трњаци, на позицију око 20 метара после зоне раскрснице са улицом Пут за Прово – смер ка Младости;

3. Привремено се измешта стајалиште ”Кртинска (Трњаци)” у
улицу Пут за Прово , на позицију око 20 метара после зоне раскрснице са улицом Трњаци – смер ка Обреновцу;

4. Привремено се измешта стајалиште ”Кртинска (центар)” у
улицу Пут за Дубоку бару, на позицију око 20 метара после зоне раскрснице са улицом Доћула – смер ка Обреновцу.

Сервисне инфромације

На путевима је могућа појаве магле, а поготово на деоницама које се простиру дуж речних токова, котлина, клисура као и на путним објектима преко река. Снега има местимично у расквашеном стању до 5 цм на територији Ивањице, Ваљева, Колубаре, Крушевца, Мачве, Ужица и Зајечара.

У цркви Сабора српских светитеља традиционално ће бити дочекана Нова година по јулијанском календару. Скуп парохијана у порти храма предвиђен је 13. јануара у 22 часа. Након тога биће одржан духовни концерт црквеног хора, а затим и молитва за благословену Нову годину.

У петак, 19. јануара на Забрежју код Кајак кану клуба “Забрежје” ће бити одржано традиционално пливање за Часни крст. Пријаве за учешће се могу извршити у канцеларији Спортског савеза Обреновца, код Драгољуба Тасића на број телефона: 064/ 17 – 48 – 082.

Сервисне информације

Без воде ће данас од 9.00 до 15.00 часова бити потрошачи из Улице Јанка Тешића и део Мале Моштанице.

Јавно предузеће “Путеви Србије” саопштило је јутрос да је коловоз влажан и снега има до 5 центиметара на више деоница путева у земљи, због чега се препоручује опрезна вожња.
Коловози су влажни у нижим пределима, снега има местимично у расквашеном стању до 5 цм на територији Ивањице, Колубаре, Крагујевца, Крушевца, Мачве, Пожеге, Ужица, Ваљева, Врања.

Због најављених ниских температура у јутарњим и вечерњим сатима постоји могућност појаве местимичне поледице, а поготово на деоницама које се простиру дуж речних токова, котлина, клисура као и на путним објектима. Постоји, такође, могућност појаве магле на путевима, а поготово на деоницама које се простиру дуж речних токова, котлина, клисура као и на путним објектима преко река.

Прилази зимским туристичким центрима су проходни.ЈП “Путеви Србије” саветује возачима да без зимске опреме и ланаца не крећу на пут.

Данас ће у ТЕНТ- у Б у периоду од 8.00 до 14.00 часова, бити организована редовна акција добровољног давања крви. Наредна је у просторијама Црвеног крста 11. јануар од 9.00 до 14.00 часова.

Сервисне информације

На појединим путевима на подручју Београда, Чачка, Ивањице, Колубаре, Крагујевца, Крушевца, Мачве, Ниша, Новог Пазара, Панчева, Пожеге, Ужица, Врања, Зајечара и Зрењанина снега има до 5 центиметара, па се препоручује опрезна вожња, саопштило је данас Јавно предузеће Путеви Србије.
Путеви Србије саветују возачима да без зимске опреме и ланаца не крећу на пут и да прилагоде брзину кретања условима на путу.

Сервисне информације

Воду данас од 9.00 до 15.00 часова неће имати становници Швабића краја у Јасенку, дела пута за Вранић у Дражевцу, улице Четвртог априла у Обреновцу, насеља Стара пруга и дела Звечке код дома.

У петак, 17. новембра без струје ће од 9.00 до 14.00 часова остати Доњи и Горњи крај у Грабовцу.

Становници Козачке улице и насеља Шевар у Орашцу струју у петак неће имати од 9.00 до 10.30 часова.

Без струје ће у петак од 10.30 до 12.30 часова остати потрошачи из дела Бањанског пута, Горњег, Доњег, Лазића, Марковића краја и центра Вукићевице.

Данас од 8.00 сати радиће се на санацији коловоза на Колубарском мосту уз наизменично пропуштање саобраћаја.

 

Сервисне информације

Данас ће без воде од 9.00 до 15.00 часова остати становници насеља Липик, Рудничке улице у Малој Моштаници, Баричке реке и Београдске улице у Баричу.

Обавештења ”Електропривреде Србије” упућена на адресе домаћинстава и малих купаца не значе додатне трошкове или било какве друге измене у снабдевању електричном енергијом. Потписивање уговора неће утицати на цену електричне енергије за домаћинства и мале купце, који имају право на гарантовано снабдевање. Циљ ове промене је искључиво ажурирање базе података купаца ЕПС-а, наводи се у саопштењу копманије. Домаћинства и мали купци електричне енергије требало би да закључе ажурирани уговор о снабдевању са ЕПС-ом, што је обавеза у складу са законом о енергетици. ЕПС је већ послао обавештења о закључењу уговора на адресе 20.000 домаћинстава, а утврђено је да постоји укупно два милиона купаца са којима је потребно закључење уговора о снабдевању.

Од 26. до 29. ујутру за саобраћај ће бити затворени делови Улица Милоша Обреновића, Краља Петра као и Улице Вашариште, Гембешова и Мајора Тепавца.

Сервисне информације

Воду данас од 9.00 до 15.00 часова неће имати потрошачи из улица Мује Калајџића у Звечкој, Мислођинске и Бачевачке у Мислођину.

Наставља се период топлог времена и појачаног саобраћаја. У наредним данима саобраћај ће бити још интезивнији јер је шпиц летње туристичке сезоне када се у данима пре викенда саобраћај осетно појачава. Највећа концетрација возила је на аутопутевима и тада су и задржавања на најфреквентнијим прелазима најдужа, саопштено је у АМСС.

Сервисне информације

Данас ће без воде од 9.00 до 15.00 часова остати становници Рудничке улице у Малој Моштаници, насеља Шумарице и дела улице Краља Петра Првог у Обреновцу.

Завршени су радови на реконструкцији дела Немањине улице од Индустријске зоне до ТЕНТ-а . Од данас се све аутобуске линије враћају на стару трасу, укључујући и линију 860и.

Добри временски услови олакшавају вожњу и путовање, а посебно у овим месецима кад је на нашим ауто-путевима рекордан број возила, саопштио је АМСС. Из РХМЗ прогнозирају повремене пљускове, зато данас у вожњи треба бити опрезан због мокрих коловоза и водити рачуна о дозвољеној максималној брзини.

Сервисне информације

Данас ће без воде од 9.00 до 15.00 часова остати потрошачи из насеља Шумарице у Обреновцу, дела Звечке дуж Ваљевског пута и пута за Велико Поље у Дражевцу.

Сезона путовања и годишњих одмора доноси највећи број возила на ауто-путевима и главним путним правцима и граничним прелазима, саопштено је у АМСС. У току је још једна велика смена туриста, а у таквим условима сваки ванредни прекид, саобраћајна незгода или деоница која је под реконструкцијом доноси формирање колона и успорену вожњу, што додатно продужава време путовања, а тада је ризик од непажње возача изазван умором израженији, упозоравају из АМСС.

Према последњим информацијама ЈП ” Путеви Србије”, на наплатним станицама на ауто-путевима у Србији нема задржавања возила.

 

Сервисне информације

Данас струју од 8.00 до 14.00 часова неће имати становници Дрењанског краја, насеља Оров поток, Раваничке и улице Слободана Пенезића у Малој Моштаници.

Данас је од 9.00 до 14.00 часова планирано искључење струје у улицама Кнеза Симе Марковића 2, Краља Александра Првог, Краља Милана и Војводе Мишића у Обреновцу.

Без струје ће сутра од 8.00 до 15.00 часова остати насеље Оклисак, улице Ивана Богдановића Вањке, Гробљанска, Савска и Зорана Белића у Забрежју.

Становници Улице Братства и јединства од 550 до кућног броја 556а у Вранићу струју сутра неће имати од 9.00 до 16.00 сати.

У четвртак, 13. јула од 8.00 до 15.00 часова планирано је искључење струје у Бранковића, Ћанића, Доњем, Горњем, Матића, Сенића, Виданском, Брђанском крају, насељима Музичка колонија, Дубрава, Шевар у Грабовцу, улици Славка Бркића и насељу Врови у Скели.

Потрошачи из Јасеначке улице у Јасенку, Мислођинске у Мислођину, Швабића крај у Дражевцу и део Барича иза Дома здравља, без воде ће бити данас од 9.00 до 14.00 сати.

На захтев ГО Обреновац, због одржавања манифестације Петровдански вашар у Обреновцу, успостављају се следећи поласци градског превоза:

924 Обреновац-Ушће-Обреновац 23:15

935 Обреновац-Конатице 23:15

935 Конатице-Обреновац 23:55

983 Обреновац-Бровић 00:00

982 Љубинић-Вукићевица-Обреновац 00:30

903 Обреновац-Уровци-Кртинска-Младост 23:00

902 Младост-Обреновац 23:35

Превозник је обавештен да на линијама: 924, 935, 983, 982, 903 и 902, наведене поласке одржи дана 11.07.2023. и 12.07.2023. године.

Сервисне информације

Због радова на изградњи треће магистрале и канализационе мреже у улици Мује Калајџића у Звечкој, за саобраћај је од данас затворена деоница од улице Браће Лазића до Миодрага Петровића и то до завршетка планираних радова.

Због радова на водоводној мрежи у кругу фабрике Биопротеин, данас ће од 8.00 до 15.00 часова без воде остати Уровци, Кртинска и ТЕНТ А.

У четвртак, 29. јуна без струје ће од 8.00 до 14.00 часова остати потрошачи из Давидовића, Грчића, Јадранског, Симеуновића, Савића, Пантелића, Лазића, Лазаревића краја, насеља Дорћола, Ваљевског пута и центра Стублина.

У петак, 30. јуна од 9.00 до 14.00 сати планирано је искључење струје у Косовској, Кожарској, Зидарској и делу улице Војводе Мишића у Обреновцу.

Струју у петак од 8.00 до 14.00 часова неће имати становници улице Палих бораца у Малој Моштаници.

Баричка река, Ново насеље, Далматинска и Колубарска улица у Баричу без струје ће у петак остати од 8.00 до 14.30 часова.

Сервисне информације

У четвртак, 29. јуна без струје ће од 8.00 до 14.00 часова остати потрошачи из Давидовића, Грчића, Јадранског, Симеуновића, Савића, Пантелића, Лазића, Лазаревића краја, насеља Дорћола, Ваљевског пута и центра Стублина.

Због радова на изградњи треће магистрале и канализационе мреже у улици Мује Калајџића у Звечкој, за саобраћај ће бити затворена деоница од улице Браће Лазића до Миодрага Петровића и то од сутра до завршетка планираних радова.

Сервисне информације

Данас струју од 8.30 до 14.00 часова неће имати становници улице Палих бораца у Малој Моштаници.

Без струје ће данас од 8.00 до 14.30 часова остати потрошачи из Далматинске, Колубарске улице, Баричке реке и Новог насеља у Баричу.

Данас ће од 8.00 до 14.00 часова струја бити искључена у улици Вука Караџића 84, 83, 87, 93 и кућни број 97 у Обреновцу.

Ванредни застоји и прекиди саобраћаја могући су данас због обилних киша, посебно у другом делу дана када су због завршетка радне седмице веће гужве на путевима, саопштио је Ауто мото савез Србије. Отежан саобраћај због обилне кише очекује се на истоку, у централним и југоисточним крајевима Србије, па је у тим деловима земље на путевима кроз стене и клисуре повећан ризик од одрона и бујичних изливања воде, упозорио је АМСС.

Сервисне информације

Без воде ће данас од 9.00 до 15.00 часова остати становници улица Аце Симовића у Забрежју, Савске и Милисава Чамџије у Баричу.

Струју данас, од 9.00 до 14.00 часова, неће имати потрошачи из Гробљанске, Савске, улице Ивана Богдановића Вањке и насеља Оклисак у Забрежју.

Саобраћај у Србији је умерен, али би киша понегде на кратко могла да успори вожњу, саопштио је јутрос Ауто-мото савез Србије. Неопходно је обратити пажњу на постављену сигнализацију јер има много деоница на којима су у току радови.

Сервисне информације

Данас ће без воде од 9.00 до 15.00 часова остати становници Гробљанске улице у Кртинској, насеља Чубура и Шумадија у Јасенку.

На ауто-путу Е-763, Обреновац – Уб, данас се изводе се радови на кошењу траве, у разделном појасу у оба смера, од 7.00 до 15.00 часова, саопштило је ЈП Путеви Србије. За саобраћај су заузете претицајне саобраћајне траке.

Из АМСС-а саопштавају да возаче данас очекују тежи услови за вожњу због мокрих коловоза и кише. Потребна је опрезност због већег броја пешака на путевима. Посебну пажњу требало би обратити на деловима путева где се изводе радови.

Сервисне информације

Током извођења радова на редовном одржавању у Немањиној улици у Обреновцу, на делу од зоне раскрснице са Улицом краља Петра Првог до зоне раскрснице са Фрушкогорском улицом, од суботе, 6. маја до петка, 19. маја биће измењене трасе јавног превоза, најављено је из Секретаријата за јавни превоз.

Возила са линија 860И, 860МВ, 902, 902А, 903, 904, 913 и 914 у оба смера ће саобраћати Улицом Александра Аце Симовића, саобраћајницом поред Основног суда, улицама Проте Матеје Ненадовића, Цара Душана, Немањином и даље редовним трасама.

Возила са линија 911, 911А, 912, 912А, 912А1, 913А ће у оба смера саобраћати Улицом Александра Аце Симовића, интерном саобраћајницом поред Основног суда, улицама Проте Матеје Ненадовића, Цара Душана, Краља Милутина и даље редовним трасама.

На линијама 912Б аутобуси ће се кретати улицама Краља Милутина, Цара Душана, Проте Матеје Ненадовића, интерном саобраћајницом поред Основног суда, Александра Аце Симовића, Краља Петра Првог и даље редовном трасом.

На измењеним деловима траса, возила ће користити стајалишта:

– у смеру ка Уровцима – ”ОШ Посавски партизани” – редовно стајалиште линија 860З и 901 у Улици Александра Аце Симовића; привремено стајалиште ”Ројковац 1” – у Улици цара Душана, непосредно испред пешачког прелаза у зони интерне саобраћајнице према Улици краља Милутина за линије 911, 911А, 912, 912А, 912А1 и 913; привремено стајалиште ”Гробље 1” – у Улици цара Душана, око 10 метара испред зоне раскрснице са Немањином улицом за линије 860И, 860МВ, 902, 902А, 903, 904, 912Б, 913 и 914;
– у смеру ка Обреновцу – привремено стајалиште ”Гробље 1” – у Улици цара Душана, на позицији ЕД стуба који се налази око 45 метара после зоне раскрснице са Немањином улицом за линије 860И, 860МВ, 902, 902А, 903, 904, 912Б, 913 и 914; привремено стајалиште ”ОШ Посавски партизани 1”– у Улици Александра Аце Симовића, око 50 метара испред зоне раскрснице са Немањином улицом, као и привремено стајалиште ”Ројковац 1” – у Улици цара Душана, на позицији ЕД стуба око 50 метара после пешачког прелаза у зони интерне саобраћајнице према Улици краља Милутина за линије 911, 911А, 912, 912А, 912А1 и 913А.

Сервисне информације

Без воде ће данас од 9.00 до 15.00 часова остати становници вечег дела Баљевца, Водоводске улице и Гвозденовића краја у Мислођину.

Данас струју од 9.00 до 14.00 часова неће имати пут за Прњавор, Горњи и Доњи крај у Дрену.

Током предстојећих првомајских празника, доћи ће до измене на свим градским, приградским и локалним линијама у Београду. Како је најављено, градски превоз ће 1. маја функционисати по недељном реду вожње, док ће 2. и 3. маја бити примењен ред вожње за суботу. Током празника, од 1. до 3. маја, минибус експрес линије ће саобраћати по реду вожње за недељу.

ЈКП “Паркинг сервис” током празника рада, 1. и 2. маја, неће наплаћивати паркирање у зонираним деловима града, односно паркирање се неће наплаћивати укупно четири дана, од суботе 29. априла у 14.00 часова до среде 3. маја у 7.00 сати.

Сервисне информације

Без воде ће данас од 9.00 до 15.00 часова остати становници Швабића краја у Јасенку, насеља Бачевица и дела Обреновачког пута у Мислођину.

Струју данас од 9.00 до 14.00 часова неће имати Бељински, Мијића крај, Шабачки пут, насеље Аврамовац, улице Десетог октобра, Педесет шест родољуба и Солунског фронта у Скели.

Данас је од 9.00 до 14.00 часова планирано искључење струје у улицама Краља Милутина 6, од 25а до 25б и Марка Милановића од 15а до 27а, 31а, 77 и 625б у насељу Ројковац.

Сутра струју од 9.00 до 14.00 часова неће имати пут за Прњавор, Горњи и Доњи крај у Дрену.

ЈКП “Паркинг сервис” током празника рада, 1. и 2. маја, неће наплаћивати паркирање у зонираним деловима града, односно паркирање се неће наплаћивати укупно четири дана, од суботе 29. априла у 14.00 часова до среде 3. маја у 7.00 сати.

Део саобраћајнице, од кружног тока до скретања за СКЦ “Обреновац” је затворен за саобраћај, возила јавног градског превоза усмеравају се на Тамнавску улицу.

Предвиђено је да радови буду завршени до 16.00 сати.

Сервисне информације

Воду данас од 9.00 до 15.00 часова неће имати становници Бачевачке улице и центра Мислођина.

Данас је од 9.00 од 14.00 часова у плану искључење струје у улицама Војводе Вишића, Краља Александра Првог, Краља Милана и Кнеза Симе Марковића 2 у Обреновцу.
У истом периоду струју данас неће имати и потрошачи из насеља Аврамовац, Шабачког пута, Милоја Бељинца и улице Педесет шест родољуба у Скели.

Сутра ће без струје од 9.00 до 10.30 часова остати становници Гаврића, Доњег краја, Миросављевића пута и насеља Музичка колонија у Дрену.

Сутра струју од 9.00 до 14.00 сати неће имати житељи улица Четрнаестог октобра, Десетог октобра, Живка Мирковића, Милисава Глумчевића, Миодрага Мијића, Нешића краја и дела Скеле код дома.

Струју у четвртак, 27.априла од 9.00 до 14.00 часова неће имати Бељински, Мијића крај, Шабачки пут, насеље Аврамовац, улице Десетог октобра, Педесет шест родољуба и Солунског фронта у Скели.

Планирани радови на реконструкцији Улице краља Александра I услед неповољних временских  услова, одложени су за четвртак 27. април.

У четвртак, 27. априла у периоду од 8.00 до 14.00 сати, изводиће се радови на асфалтирању дела Улице краља Александра I, од новог кружног тока до скретања ка Дому културе, па ће овај део улице у поменутом временском интервалу бити затворен за саобраћај. Током извођења радова, аутобуски и теретни саобраћај биће преусмерени на обилазницу, Улицу Бошка Бухе (Тамнавску), док ће аутобуске линије 860МВ и 860И саобраћати устаљеним трасама.