Информације о планираним радовима и изменaма у режиму саобраћаја и на линијама ЈГП-а

Сервисне информације

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати потрошачи из улица Немањине у Обреновцу, Београдске у Баричу, Селинске у Малој Моштаници и 56 родољуба у Скели.

Сутра је од 8 до 15 часова у плану искључење струје у Средњем, Томића, Стаменића крају, насељу Станковци и делу Великог Поља код школе.

Почели су радови на редовном одржавању дела Улице Вука Караџића, од Краља Петра Првог до Улице Љубе Ненадовића, који ће трајати до 6. новембра, а комплетна деоница ће бити затворена за саобраћај. Аутобуске линије јавног превоза 911, 911а и 914 функционисаће улицама Краља Петра Првог, Милоша Обреновића и Белопљском.

Због радова у Улици Вука Караџића линије градског превоза 912 и 912а саобраћаће улицама Краља Петра Првог, Милоша Обреновића, Цара Лазара, а линија 921б трасом Краља Петра Првог, Милоша Обреновића, Љубе Ненадовића и даље уобичајено. Током радова привремено су успостављена стајалишта у Улици Милоша Обреновића, преко пута постојећих.У зонама привремених аутобуских стајалишта у Улици Милоша Обреновића, док трају радови у Улици Вука Караџића, биће забрањено паркирање приватних возила како би било омогућено несметано функционисање јавног превоза.

У току су радови на стругању и асфалтирању оштећеног коловозног застора, на државном путу Обреновац – Београд, у зони клизишта Умка, који ће трајати до 21.октобра, сваког дана од 7 до 17 часова, када ће се саобраћај одвијати неизменичким пропуштањем возила.

Сервисне информације

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати потрошачи из Грабовца, Доњег краја у Дрену, насеља Ливаде и Сенића краја у Јасенку.

Данас ће без струје од 8 до 15 часова остати корисници из Средњег, Стаменића, Томића краја, насеља Станковци и дела Великог поља код школе. Наведени потрошачи без струје ће у истом периоду остати и у петак, 18. октобра.

Данас почињу радови на редовном одржавању дела Улице Вука Караџића, од Краља Петра Првог до Улице Љубе Ненадовића, који ће трајати до 6. новембра, а комплетна деоница ће бити затворена за саобраћај. Аутобуске линије јавног превоза 911, 911а и 914 функционисаће улицама Краља Петра Првог, Милоша Обреновића и Белопљском.

Због радова у Улици Вука Караџића линије градског превоза 912 и 912а саобраћаће улицама Краља Петра Првог, Милоша Обреновића, Цара Лазара, а линија 921б трасом Краља Петра Првог, Милоша Обреновића, Љубе Ненадовића и даље уобичајено. Током радова привремено су успостављена стајалишта у Улици Милоша Обреновића, преко пута постојећих. У зонама привремених аутобуских стајалишта у Улици Милоша Обреновића, док трају радови у Улици Вука Караџића, биће забрањено паркирање приватних возила како би било омогућено несметано функционисање јавног превоза.

У току су радови на стругању и асфалтирању оштећеног коловозног застора, на државном путу Обреновац – Београд, у зони клизишта Умка, који ће трајати до 21. октобра, сваког дана од 7 до 17 часова, када ће се саобраћај одвијати неизменичним пропуштањем возила.

Сервисне информације

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати становници Косовске у Обреновцу и Треће улице у Звечкој.

Сутра ће без струје од 9 до 10 часова остати кпомпетна подручја Бровића, Дрена, Грабовца, Љубинића, Пиромана, Скеле, Стублина, Великог Поља, Трстенице, Вукићевице и дела Дражевца код дома.

Струју сутра од 12 до 13 сати неће имати становници насеља Аврамовац, Ворбис, Шабачког пута, Улица 56 родољуба и Другарске у Скели, дела Уроваца дуж Шабачког пута, Црвенковића, Ђотуновића, Пољачког, Лелића, Горњег краја, насеља Гола бара, Вишњак, Горјача и Савске улице на Ушћу.

У понедељак, 30. септембра од 8 до 12 часова у плану је искључење струје на Грабовачком путу и делу Грабовца код економије, насељу Жуто брдо, Дорћоланском, Јадранском, Сремћевића, Саџаковића, Савића, Лазића, Лазаревића крају, Ваљевском путу и делу Стублина код надвожњака, Јефтића Степића, Ђурића, Горњем, Средњем крају, насељима код пруге и код рампе у Великом пољу, улицама Браће Јоксића, Живе Борјановића, Шестој, Седмој, Осмој, Деветој, Десетој и Једанаестој у Звечкој.

Струју у понедељак од 9,30 до 13,30 часова неће имати потрошачи из улица Кнеза Михаила 4, Милоша Обреновића 133 и 139, Војводе Мишића од 168 до 226 и од 213 до 247, Вука Караџића 30, од 76б до 76ц, 84, од 88 до 90, од 94 до 98 и кућни број 227.

Данас је у Обреновцу крстовдански вашар. За саобраћај ће данас од 10 часова до суботе, 28.септембра, у три сата иза поноћи, бити затворен део Улице Милоша Обреновића, од вашаришта до раскрснице са Улицом Кнеза Михаила.

Припадници саобраћајне полиције интензивно ће обављати контролу учесника у саобраћају, током крстовданског вашара. ЈКП ,,Паркинг сервис” ће уклањати непрописно паркирана возила.

СП ,,Ласта” Обреновац ће због крстовданског вашара, касно вечерас увести ванредне поласке и то у 23 часа на линији Обреновац – Уровци – Кртинска – Младост, у 23,15 часова Обреновац – Ушће и Обреновац – Конатице, у поноћ Обреновац – Бровић и тридесет минута иза поноћи на линији Љубинић – Вукићевица.

И данас је на снази обустава саобраћаја, због радова на редовном одржавању деонице државног пута Обреновац – Лончаник, у Улици Цара Лазара, од Љубе Ненадовића до Улице Мончила Калајџића Мује. Алтернативни правац током извођења радова су Улице Момчила Калајџића Мује, Ђачког батаљона и Љубе Ненадовића.

Због извођења радова на реконструкцији деонице пута од Великих Црљена до Стублина, који се по фазама одвијају радним данима и суботом, од 8,30 до 17 часова, измењено је кретање возила СП ,,Ласта”. Од данас до 28. септембра аутобуси саобраћају скраћено до стајалишта Вепровица, а из супротног смера продужено до Пољана. Од 30. септембра до 5. октобра саобраћај ће се одвијати предложеним алтернативним правцем.

Сервисне информације

Данас ће без воде од 9 до 15 часова остати становници насеља Шумадија у Јасенку, Треће у Звечкој, Улице Аце Тешића и Баричке реке у Баричу.

Струју данас од 8,30 до 15 часова неће имати потрошачи из улица Авалске, Богана Јаковљевића, Царице Милице, Дечанске, Десанке Максимовић, Фрушкогорске, Гајске, Грачаничке, Капетана Петра Ерића, Колубарске, Крушик, Милорада Радовановића, Милосава Павловића, Милована Глишића, Немањине, Николе Тесле, Шумарице и Војводе Степе у Обреновцу.

Данас ће од 9 до 14 сати без струје остати становници насеља Осредак у Баљевцу, Лукића краја у Дражевцу, Доњег, Горњег, Средњег краја, насеља Думача, Дубоки поток, код дома, код школе, пута за Баљевац и пута за Степојевац у Конатицама.

Сутра је од 8 до 12 часова у плану искључење струје у Дрењанском, Филиповића крају, насељима Долови, Преки луг, Оров поток, Раваничкој, Шумадијској и Улици Слободана Пенезића у Малој Моштаници.

Обреновачки крстовдански вашар биће организован сутра, 26. и у петак, 27. септембра. За саобраћај ће сутра од 10 часова до 28. септембра у три сата иза поноћи, бити затворен део Улице Милоша Обреновића, од вашаришта до раскрснице са Улицом Кнеза Михаила.

Припадници саобраћајне полиције интензивно ће обављати контролу учесника у саобраћају, током крстовданског вашара. ЈКП ,,Паркинг сервис” ће уклањати непрописно паркирана возила.

У оквиру припрема за почетак грејне сезоне, у току је пуњење унутрашњих инсталација у кућама и становима корисника система даљинског грејања, саопштено је у ЈКП ,,Топловод”, којима је још једном упућено упозорење да обавезно изврше финалну контролу кућних инсталација. ЈКП ,,Топловод” неће сносити никакве последице евентуалних цурења у објектима, насталих након незавршених радова илинеисправности кућних грејних инсталација. Сваки губитак воде због пражњења инсталација вршиће се о трошку корисника.

До петка, 27. септембра на снази је обустава саобраћаја, због радова на редовном одржавању деонице државног пута Обреновац – Лончаник, у Улици Цара Лазара, од Љубе Ненадовића до Улице Мончила Калајџића Мује. Алтернативни правац током извођења радова су Улице Момчила Калајџића Мује, Ђачког батаљона и Љубе Ненадовића.

Због извођења радова на реконструкцији деонице пута од Великих Црљена до Цтублина, који се по фазама одвијају радним данима и суботом, од 8,30 до 17 часова, измењено је кретање возила СП ,,Ласта”. Од данас до 28. септембра аутобуси саобраћају скраћено до стајалишта Вепровица, а из супротног смера продужено до Пољана. Од 30. септембра до 5. октобра саобраћај ће се одвијати предложеним алтернативним правцем.

Сервисне информације

Становници Улице Светозара Станојевића пека код кућног броја 5а у Пироману данас струју неће имати од 9 до 14 часова.

Сутра је од 9 до 15 часова у плану искључење струје у улицама Краља Александра Првог, Краља Петра Првог, Љубе Ненадовића 12, Милоша Обреновића 169, Узун Мирковој од 2 до 10, 46, од 1 до 27, Војводе Мишића од 202 до 228 и од 225 до кућног броја 261.

Струју у среду, 25. септембра, од 8,30 до 15 часова неће имати потрошачи из улица Авалске, Богана Јаковљевића, Царице Милице, Дечанске, Десанке Максимовић, Фрушкогорске, Гајске, Грачаничке, Капетана Петра Ерића, Колубарске, Крушик, Милорада Радовановића, Милосава Павловића, Милована Глишића, Немањине, Николе Тесле, Шумарице и Војводе Степе у Обреновцу.

У среду ће од 9 до 14 сати без струје остати становници насеља Осредак у Баљевцу, Лукића краја у Дражевцу, Доњег, Горњег, Средњег краја, насеља Думача, Дубоки поток, код дома, код школе, пута за Баљевац и пута за Степојевац у Конатицама.

У оквиру припрема за почетак грејне сезоне, у току је пуњење унутрашњих инсталација у кућама и становима корисника система даљинског грејања, саопштено је у ЈКП ,,Топловод”, којима је још једном упућено упозорење да обавезно изврше финалну контролу кућних инсталација. ЈКП ,,Топловод” неће сносити никакве последице евентуалних цурења у објектима, насталих након незавршених радова илинеисправности кућних грејних инсталација. Сваки губитак воде због пражњења инсталација вршиће се о трошку корисника.

Од данас до петка, 27. септембра на снази је обустава саобраћаја, због радова на редовном одржавању деонице државног пута Обреновац – Лончаник, у Улици Цара Лазара, од Љубе Ненадовића до Улице Мончила Калајџића Мује. Алтернативни правац током извођења радова су Улице Момчила Калајџића Мује, Ђачког батаљона и Љубе Ненадовића.

Због извођења радова на реконструкцији деонице пута од Великих Црљена до Цтублина, који се по фазама одвијају радним данима и суботом, од 8,30 до 17 часова, измењено је кретање возила СП ,,Ласта”. Од данас до 28. септембра аутобуси саобраћају скраћено до стајалишта Вепровица, а из супротног смера продужено до Пољана. Од 30. септембра до 5. октобра саобраћај ће се одвијати предложеним алтернативним правцем.

Сервисне информације

Радови на реконстукцији саобраћајнице на мосту на Колубари, уколико то временске прилике допусте, биће завршени до краја ове недеље.

Радови на реконструкцији дела Улице Цара Лазара, на уласку у Обреновац из правца Уба, у зони Гаспром бензинске станице, чији је почетак предвиђен за данас, померени за понедељак 23. септембар. Радиће се на санацији оштећеног коловоза, па надлежни апелују на возаче да, уколико је могуће, користе алтернативне правце, јер може доћи до стварања гужви. Учесницима у саобраћају се саветује да буду посебно опрезни и стрпљиви.

Због извођења радова на реконструкцији деонице пута од Великих црљена до Стублина, који се по фазама одвијају радним данима и суботом, од 8,30 до 17 часова, измењено је кретање возила СП ,,Ласта”. Данас линије Обреновац – Пољане и Обреновац – Стублине – Пољане, од стајалишта Лисо поље, саобраћају алтернативним правцем и на своју трасу се враћају код стајалишта Бргуле. Од 23. до 28. септембра аутобуси ће саобраћати скраћено до стајалишта Вепровица, а из супротног смера продужено до Пољана. Од 30. септембра до 5. октобра саобраћај ће се одвијати предложеним алтернативним правцем.

Због радова на мосту преко Саве, на деоници обилазнице око Београда, до 30. септембра важе измене у саобраћају, јер је заузет део коловоза на мосту, у ширини 4 местра и дужини 320 метара, у смеру ка петљи Орловача. Саобраћајна трака је сужена на 2,75 метара у оба смера, а брзина кретања возила ограничена на 50 километара на час, у смеру ка Сурчину и у смеру ка Орловачи.

Без воде ће данас од 9 до 15 часова остати потрошачи из Брђанске у Мислођину и Улице Палих бораца у Малој Моштаници.

Данас струју од 9 до 11 часова неће имати становници насеља Брдо, код војске, Бркин поток, Ђорђевића, Ђошића краја, Обреновачког пута за водовод, Мислођинске улице и центра Мислођина, Забранског пута број 2 и Улице Милоша Обреновића 218 и од 191 до кућног броја 191а у Обреновцу.

Данас ће без струје од 12 до 14 сати остати потрошачи из Улица Бранислава Нушића 11, Милосава Павловића, Војводе Степе и Рваћанске у насељу Рвати.

ЈКП ,,ТОПЛОВОД’’ Обреновац подсећа кориснике да се грејне инсталације морају одржавати у исправном стању и ван грејне сезоне односно да је забрањено прикључење и искључење инсталација из система даљинског грејања и смањење или повећање загревних површина грејних тела без одобрења ЈКП ,,Топловод’’. Све информације можете добити на телефон Диспечерског центра предузећа 011/8728-482.

Сервисне информације

Становници Улице Палих Бораца у Малој Моштаници без воде су остали рано јутрос, због пуцања цеви примарне мреже. Санација је у току и требало би да буде завршена до 15 часова.

Данас од 9 до 15 сати воду неће имати и корисници из дела Обреновачког пута и насеља Баричка река у Баричу.

Данас ће без струје од 8,30 до 14 часова остати потрошачи из Музичке колоније у Грабовцу, улица 14. октобра, Војводе Мишића, Зидарске, насеља Музичка колонија у Обреновцу, Индустријске зоне, Шабачког пута, насеља Гај и Уровачке улице у Уровцима, Филиповића краја, Маринковића сокака, насеља Луг и Засека, улица Браће Лазића, Драге Вуковића Корчагина, Ивана Егедушевића, Козарачке, Момчила Мује Калајџића, Слободана Чаника, Пете Козарачке, Седамнаесте, Осамнаесте, Двадесете, Двадесет друге, Двадесет треће, Двадесет седме, Двадесет осме, Двадесет девете, Тридесете, Тридесет прве, Тридесет друге, Тридесет седме и Тридесет осме у Звечкој.

Сутра струју од 9 до 11 часова неће имати становници насеља Брдо, код војске, Бркин поток, Ђорђевића, Ђошића краја, Обреновачког, пута за водовод, Мислођинске улице и центра Мислођина, Забранског пута број 2 и Улице Милоша Обреновића 218 и од 191 до кућног броја 191а у Обреновцу.

Струју сутра од 12 до 14 сати неће имати потрошачи из улица Бранислава Нушића 11, Милосава Павловића, Војводе Степе и Рваћанске у насељу Рвати.

Због извођења радова на реконструкцији деонице пута од Великих Црљена до Стублина, који се по фазама одвијају радним данима и суботом, од 8,30 до 17 часова, измењено је кретање возила СП ,,Ласта”. До 19. септембра линије Обреновац – Пољане и Обреновац – Стублине – Пољане од стајалишта Лисо Поље саобраћаће алтернативним правцем и на своју трасу ће се враћати код стајалишта бргуле. Од 23. со 28. септембра аутобуси ће саобраћати скраћено до стајалишта Вепровица, а из супротног смера продужено до Пољана. Од 30. септембра до 5. октобра саобраћај ће се одвијати предложеним алтернативним правцем.

ЈКП ,,ТОПЛОВОД’’ Обреновац подсећа кориснике да се грејне инсталације морају одржавати у исправном стању и ван грејне сезоне односно да је забрањено прикључење и искључење инсталација из система даљинског грејања и смањење или повећање загревних површина грејних тела без одобрења ЈКП ,,Топловод’’. Све информације можете добити на телефон Диспечерског центра предузећа 011/8728-482.

Почели су радови на реконструкцији Улице Ђачког батаљона у Обреновцу и то у целој њеној дужини од 1,3 километара, који ће трајати наредних месец дана. Надлежни саветују родитељима који доводе децу у вртић ,,Весељко” да користе алтернативне правце, из насеља Сунце, из улице Милоша Обилића или Мајданске, јер ће у појединим фазама радова Улица Ђачког батаљона у потпуности бити затворена за саобраћај.

Јуче су почели радови на реконструкцији коловоза преко колубарског моста у Обреновцу и дела приступне саобраћајнице од моста до кружног тока код хотела. Уколико временске прилике буду повољне планирано је да радови трају и данас од 7 до 17 часова, када ће се саобраћај одвијати једном коловозном траком, наизменичном пропуштањем возила у оба смера. Надлежни апелују на возаче да до Београда користе алтернативни правац, преко Сурчина.

Радови на реконструкцији дела Улице Цара Лазара, на уласку у Обреновац из правца Уба, у зони Гаспром бензинске станице, почеће у четвртак, 19. септембра. Радиће се на санацији оштећеног коловоза, па надлежни апелују на возаче, да уколико је могуће, користе алтернативне правце, јер може доћи до стварања гужви. Учесницима у саобраћају се саветује да буду посебно опрезни и стрпљиви.

Сервисне информације

Становници Улица Краља Петра Првог и дела Немањине код касарне у Обреновцу данас ће без воде остати од 9 до 15 часова.

Данас ће без струје од 8 до 14 сати остати потрошачи из улица Аце Спасића, Београдске, Брђанске, Драгорада Драгојевића, Гробљанске, Савске, Шесте војвођанске бригаде, Београдске, Виноградске, Вука Караџића, Обреновачког пута, насеља Горњи потез, Брдо, Дубоко у Баричу, Шарчевића краја, Обреновачке, Палих бораца и Улице Краљевића Марка у Малој Моштаници, као и кружног пута код кућног броја 55 у Белом Пољу.

Становници Обреновачког пута и улице 13. октобра у насељу Умка данас ће без струје остати од 9 до 15 часова.

Струју сутра, од 11 до 13 часова, неће имати становници Мијатовића краја, насеља Осредак, Думача у Баљевцу и пута за Врбовно у Конатицама.

Новим ауто-путем за 24 часа прошло је више од десет хиљада возила, па су због смањења гужве, у регулисања саобраћаја укључени припадници саобраћајне полиције и Агенције за безбедност, који непрестано прате и усмеравају возаче да се мало раније искључе са ауто-пута и на правцу ка Београду користе алтернативне саобраћајнице. Два семафора у Баричу и Умци стављени су у функцију ,,трептања”, како би се смањио застој. Надлежни у ГО Обреновац подсећају да учесници у саобраћају могу избећи гужве коришћењем новоизграђене трасе, преко Дражевца – Вранића и Липовице, која је исте дужине као деоница Барич – Умка – Београд.

У функцији су три алтернативна правца којима се излази на Ибарску магистралу и наставља даље ка центру Београда. Један преко Велике и Мале Моштанице, ка Сремчици. Други преко Дражевца, Вранића и Мељака. Трећи преко Дражевца, Степојевца и Мељака.

ЈКП ”Топловод” Обреновац ће свим корисницима, који до 25. августа поднесу захтеве за испуштање воде из кућних грејних инсталација, ту услугу обавити бесплатно. Након наведеног датума, свако испуштање воде биће наплаћено у складу са утврђеним ценовником предузећа.

Планирана искључења воде

Потрошачи из Шумадијске у Малој Моштаници и Улице Првог маја у Баричу данас ће без воде остати од 9 до 15 часова.

Током трајања ,,Бир феста” за Обреновчане су обезбеђена два додатна поласка аутобуса, на линији 860, од Обреновца до Београда, и то у један сат после поноћи из Обреновца и у два сата после поноћи из Београда.

ЈКП ,,Топловод” Обреновац ће свим корисницима, који до 25. августа поднесу захтеве за испуштање воде из кућних грејних инсталација, ту услугу обавити бесплатно. Након наведеног датума, свако испуштање воде биће наплаћено у складу са утврђеним ценовником предузећа.

Сервисне информације

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати корисници из Улице 56 родољуба у Скели.

Сутра ће без струје од 8 до 14 часова остати потрошачи из насеља Луг и дела Дражевца код дома, доњег и горњег краја у Пољанама.

У среду, 14. августа струју од 8 до 14 часова неће имати становници насеља Баричка река, улица Аце Спасића, Баричких бораца, Београдске, Босанске, Брђанске, Буде Давидовића, Милисава Чамџије, Првог маја, Шесте војвођанске бригаде, 31. српске бригаде, Вука Караџића и Обреновачког пута у Баричу.

Потрошачи из Улице Краља Милана од кућног броја 16б до 16в без струје ће у среду остати од 9 до 15 часова.

ЈКП ,,Топловод” Обреновац ће свим корисницима, који до 25. августа поднесу захтеве за испуштање воде из кућних грејних инсталација, ту услугу обавити бесплатно. Након наведеног датума, свако испуштање воде биће наплаћено у складу са утврђеним ценовником предузећа.

Почели су радови на реконструкцији дела Улице Краља Александра Првог, од кружног тока код хотела ,,Обреновац” до купиначког моста на улазу у насеље Дудови, који ће трајати месец дана, а саобраћајница ће повремено бити комплетно затворена. Јавни саобраћај ће се обављати некадашњом трасом, Улицом Краља Петра Првог, са стајалиштима код ,,Ц маркета” и насеља Тополице.

Сервисне информације

Без воде ће данас од 9 до 15 часова остати потрошачи из улица Аце Спасића у Баричу, Девет Југовића и Узун Миркове у Обреновцу.

Данас струју од 8 до 18 часова неће имати комплетна подручја Бровића, Дрена, Грабовца, Трстенице, Кртинске, Младости, Уроваца, Скеле, Орашца, Пиромана, Вукићевице, Стублина, Белог Поља, Ушћа и Улица Радована Стублинчевића у Звечкој.

У понедељак, 12. августа од 8,30 до 14 часова планирано је искључење струје у Гњионској и Улици Живојина Табаковића у Великој Моштаници.

ЈКП ”Топловод” Обреновац ће свим корисницима, који до 25. августа поднесу захтеве за испуштање воде из кућних грејних инсталација, ту услугу обавити бесплатно. Након наведеног датума, свако испуштање воде биће наплаћено у складу са утврђеним ценовником предузећа.

Секретаријат за јавни превоз Града Београда издао је сагласност ЈП ”Путеви Србије” за посебну организацију саобраћаја током извођења радова на редовном одржавању Улице Краља Александра I (државни пут Iб – 26) у Обреновцу, на делу од кружног тока у зони раскрснице Улица Забрански пут и Милоша Обреновића до Улице Краља Петра I у временском периоду од 10.08.2019. године до 10.09.2019. године.

Током извођења радова возила са линија јавног превоза ће се кретати измењеном трасом и то:

  • Возила са линија број 860, 860Е, 860Л, 860М, 861А, 862, 863А, 932, 932А, 934, 935, 936, 937, 938, 939, 939А, 940 и 5570 ће уместо улицама Забрански пут и Краља Александра I саобраћати улицама Милоша Обреновића, Краља Петра I и даље редовним трасама;
  • Возила са линија број 911 и 911А ће у смеру ка Немањиној улици, уместо улицама Милоша Обреновића, Забрански пути Краља Александра I саобраћати улицама Милоша Обреновића, Краља Петра I и даље редовним трасама;
  • Возила са линије број 914 ће уместо улицама Забрански пут и Краља Александра I саобраћати улицама Забрански пут, Милоша Обреновића, Краља Петра I и даље редовним трасама.

Возила ће на измењеном делу трасе користити стајалишта у зони некадашњих стајалишта ”Тополице” и ”Краља Петра I” у улицама Милоша Обреновића и Краља Петра I.

Извођач је у обавези да обезбеди неопходну пратећу саобраћајну сигнализацију у зони извођења радова у складу са организацијом извођења радова и одговарајућим режимом јавног и осталог саобраћаја, према елаборату обезбеђења градилишта и вођења саобраћаја.

Од 07.08.2019. до 12.08.2019. године, у временском периоду од 07.00 до 16.00 часова, изводиће се радови на стругању и асфалтирању оштећеног коловозног застора на деоници Београд – Обреновац, у зони клизишта Умка, на државном путу I Б реда број 26.

У току извођења радова саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила.

Радови ће бити обезбеђени адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом.

Сервисне информације

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати потрошачи из Шарчевића краја у Малој Моштаници, дела Барича код фабрике воде, Улица Славка Бркића у Скели и Браће Југовића у Обреновцу.

Данас ће без струје од 8 до 12 часова остати Дорћолански пут у Стублинама, Ашковића, Горњи, Калинчевића, Карића, Мојсиловића, Јевтића, Вићентића, Живановића крај, насеља код школе, код дома, Суводањ, Тања, Дубраве у Трстеници.

Струју данас, од 12,30 до 13,30 часова неће имати део Пиромана код школе, насеља Царевац, Тања, Суводањ, код дома, код гробља, код школе и Горњи крај у Трстеници.

Сутра ће без струје од 8 до 11 часова остати потрошачи из насеља Долови, Оров поток, Преки луг, Дрењанског, Филиповића краја, Раваничке, Шумадијске и Улице Слободана Пенезића у Малој Моштаници.

И даље трају радови на реконструкцији пута од Барича до Дубоког. Тренутно се ради на деоници пута у месту Дубоко где се скида асфалт са оштећене деонице, а због чега се саобраћај одвија успорено. Возила се наизменично пропуштају, а чекања нису дужа од 10 минута.

Сервисне информације

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати потрошачи из Швабића краја у Дражевцу, улица Бранислава Нушића у Обреновцу и Рада Тадића у Баричу.

У петак, 7. јуна без струје ће од 8,30 до 16 часова остати комплетна подручја Бровића, Пиромана, делова Стублина код поште, код радио станице, код здравствене станице, насеља Царевац, Суводањ у Трстеници и Томића крај у Великом пољу.

У току лета ЈКП „Топловод“ планира да на 12 градилишта изводи радове на санацијама, реконструкцијама и новим мрежама у вредности од преко 160.000.000 динара. Све радове Топловод финансира из реалних извора финансирања, значи сопственим средствима, без икаквих кредитних задужења. Пођеднака пажња биће посвећуна ширењу мреже и санацијама и реконструкцијама без којих нема поузданог система нити нових корисника.
Информације о радовима и динамици могу се затражити лично у Улици Војводе Мишића 241 од 7 до 14 часова или позивом на бројеве телефона: 011/872.84.82 или 872.22.48, а комплетне трасе за сва градилишта могу се детаљно погледати на интернет страници: њњњ.топловодобреновац.орг.рс

У току су радови на реконструкцији коловоза деонице пута Обреновац – Београд, од Мислођина до насеља Дубоко у Баричу, који ће трајати двадесетак дана. У зони радова саобраћај се одвија једном траком, наизменичним пропуштањем возила у оба смера. Надлежни у ЈП ,,Путеви Србије” саветују све који путују ка Београду, уколико је то могуће, да користе алтернативни правац Обреновац – Сурчин.

Сервисне информације

Становници центра Ушћа и Улице Живка Марковића у Скели данас воду неће имати од 9 до 15 часова.

Данас ће без струје од 8 до 14 часова остати Ћопића крај код кућног броја 103 у Љубинићу. Становници зграде број 12 у Узун Мирковој Улици у Обреновцу струју данас неће имати од 12 до 14 сати.

Саобраћајно предузеће „Стрела“ Обреновац обавештава путнике да ће од 26. априла до 6. маја примењивати празнични ред вожње. У периоду од 26. до 29. априла аутобуси ће саобраћати по недељном, у уторак 30. априла по суботњем реду вожње. Првог и другог маја на снази ће бити недељни, трећег и четвртог маја режим саобраћаја за суботу, а у недељу 5. маја недељни ред вожње.

Угоститељски и продајни објекти прехрамбеног асортимана на Велики петак, 26. априла и Велику суботу, 27. априла дужни су да раде најмање од 9 до 12 сати. На Васкрс, 28. априла, дежурни објекти могу бити затворени, док другог дана Васкрса морају радити најмање од 9 до 12 часова.

За првомајске празнике, у уторак, 30. априла, дежурни продајни објекти морају бити отворени од 9 до 18 часова. На празник рада, 1. маја, могу бити затворени, док је прописано радно време у четвртак, 2. маја од 9 до 12 сати.

У дане васкршњих и првомајских празника угоститељски објекти који се налазе у стамбеним зградама могу почети са радом најраније од 6 сати и радити најдуже до 1 сат после поноћи, а емитовати музику или приређивати музички програм искључиво до поноћи. Осталим данима празника могу да раде од 6 до поноћи, али да емитују музику до 23 сата.

Током предстојећих празника, васкршњих, од сутра до понедељка, 29. априла, као и првомајских, 1. и 2. маја, Паркинг сервис неће контролисати и наплаћивати паркирање у зонираним деловима града. У уторак, 30. априла и од петка, 3. маја, службе паркинг контроле радиће по устаљеном радном времену.

Сервисне информације

Становници Улице Слободана Танкосића у Звечкој данас воду неће имати од 9 до 15 часова.

Испирање водоводне мреже данас ће бити обављено у делу Стублина код вртића Звончица. Током радова може повремено долазити до ослабљеног притиска воде у инсталацијама потрошача.

Данас је од 8 до 14 часова у плану искључење струје у улицама Цара Лазара, Кнеза Симе Марковића, Кожарској, Краља Александра Првог, Краља Милана, Љубе Ненадовића, Војводе Мишића у Обреновцу, Браће Лазића, Драге Вуковића Корчагина, Ивана Егедушевића, Тридесетој, Тридесет првој, Тридесет другој, Тридесет седмој, Тридесет осмој у Звечкој и Шабачком путу у Уровцима.

Данас ће без струје од 10 до 11,30 часова остати становници Филиповића краја, Улица Четрнаестог октобра, Војводе Мишића, Зидарске у Обреновцу, Браће Лазића, Деветнаесте, Двадесет прве, Двадесет друге, Двадесет треће и Гај новог насеља у Звечкој.

Струју данас од 12 до 13,30 часова неће имати потрошачи из Улица Божидара Маринковића, Драге Вуковића Корчагина, Момчила Мује Калајџића, Пете Козарачке и Солунског фронта у Звечкој.

Сутра ће струја од 8 до 14 часова бити искључена у улицама Баричких бораца, Јанка Тешића, Језерској, Омладинских бригада, насељу Баричка река у Баричу, делу Дражевца од Аништа до Веверичког краја, комплетном подручју Јасенка, Мислођинској улици, насељима Парлози, Осовље, Вис у Мислођину, делу Шабачког пута код кућног броја 20 у Уровцима.

Распоред термина на обреновачком базену од 26. априла до 2. маја 2019. године

Радно време од 26. априла до 2. маја 2019. године је следеће:
– петак, 26. април – уобичајено радно време,
– субота, 27. април – уобичајено радно време,
– недеља, 28. април – базен НЕЋЕ РАДИТИ,
– понедељак, 29. април – 10.00 – 19.00 рекреативно пливање,
– уторак, 30. април – уобичајено радно време,
– среда, 1. мај – базен НЕЋЕ РАДИТИ,
– четвртак, 2. мај – 10.00 – 19.00 рекреативно пливање.

Аутобуси СП ЛАСТА, СП СТРЕЛА и ГСП “Београд” ће одлуком Секретаријата за јавни превоз, током празничних дана превозити путнике по суботњем или недељном реду вожње, због, како стоји у одлуци, “смањеног обима превозних захтева”.

По недељном реду вожње аутобуси ће саобраћати 26., 27., 28. и 29. априла, наредног дана, тачније 30.04. важиће суботњи ред вожње, а затим током првомајских празника, 1. и 2. маја, возила градског превоза саобраћаће по недељном вожње. Због многих који ће саставити празнике, предвиђено је да у петак 3. маја важи суботњи ред вожње.

Планирана искључења воде и струје

Становници улице 14. октобра у Баричу данас воду неће имати од 9 до 15 часова.

Испирање водоводне мреже данас ће бити обављено у улицама Цара Лазара и Љубе Ненадовића у Обреновцу, где је током радова могућа појава ослабљеног притиска воде у инсталацијама корисника.

У понедељак, 15. априла, од 9 до 12 часова планирано је искључење струје у улицама Аце Симовића кућни бројеви од 0 до 12, 16, од 1а до 3, Ивана Штагљара од 1 до 3, Краља Александра Првог 46, Краља Петра Првог 42, 1, 7, 17, Немањиној 5, Раденка Ранковића од 2 до 12 и од 11 до 13.

Од понедељка, 15. априла измешта се стајалиште ”Црна тачка” за линије ЈЛПП-а 912Б, 921, 922, 923, 924 и 924А у Улици Војводе Мишића.

Стајалиште се измешта на локацију 325 метара унапред на позицију непосердно пре објекта Ауто центра ”Ђерић” у Улици Војводе Мишића 53, односно 20 метара након прилазног пута објектима кућних бројева 45-51.

Сервисне информације

Данас ће без воде од 9 до 15 часова остати потрошачи из дела Улице Аце Симовића у центру Забрежја.

У четвртак, 4. априла без струје ће од 9 до 14 часова остати становници улица Браће Голубовића, Фрушкогорске, Купиначке у Обреновцу и Двадесет треће у Звечкој.

ЈКП ,,Топловод” обавештава кориснике да од 26. априла 2019. године услуге морају плаћати на нови број текућег рачуна 32595006002263545. Стари рачун од наведеног датума неће бити у употреби, тако да ће сви који покушају да на њега изврше плаћање, одмах бити обавештени да рачун не постоји.

У среду, 3. априла, од 8.00 до 16.00 часова, део Улице Војводе Мишића биће затворен за саобраћај.

У том периоду вршиће се реконструкција дела ове саобраћајнице и то од ”Жикине пекаре” до Хајдук Вељкове улице. Моле се грађани који живе у том делу града да не паркирају своја возила, односно да их помере док трају радови.

Сервисне информације

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати потрошачи из дела Звечке код игралишта, Улица 56 родољуба у Скели, Четврте и Краља Александра у Обреновцу.

У току су радови на обилазници око Београда, од петље ,,Сурчин” ка петљи ,,Остружница”. Затворена је зауставна трака, а саобраћај се одвија возном и претицајном траком.

Радови на деоници ауто-пута Сурчин-Обреновац, условљавају измену режима саобраћаја, који се одвија двосмерно, левом траком ауто-пута, у смеру Остружница-Добановци.

Сервисне информације

Данас воду од 9 до 15 часова неће имати потрошачи из пута за Вранић у Баљевцу, Четврте и Улице Краља Александра Првог у Обреновцу.

Данас на свим градским и приградским линијама, јавни аутобуски саобраћај функционише по зимском реду вожње, утврђеном за радни дан, али без ђачких полазака, због продужења распуста још недељу дана.

Сервисне информације

Данас ће без воде од 9 до 15 часова остати потрошачи из насеља Баричка река у Баричу.

Данас струју од 9 до 16 часова неће имати станивници улица Цара Лазара, Четвртог априла, Ђачког батаљона, Кожарске, Мајданске, Милоша Обилића, Омладинске, Посавских Норвежана, Стевана Синђелића, насеља Потића воће у Обреновцу, Филиповића краја, насеља Јеремијин Забран, улица Браће Јоксића, Слободана Танкосића, Мује Калајџића и Живе Борјановића у Звечкој.

Данас је од 8,30 до 10 часова у плану искључење струје у насељу Колонија, Обреновачком путу, Железничкој, Радничкој и Улици 14. октобра у Баричу. Од 10 до 11,30 часова струју неће имати потрошачи из улица Богољуба Васиљевића, Церске, Језерске, Милорада Петровића Ујке, Обреновачког пута, Јевђеновића краја и насеља Горњи Потез у Баричу.

Струју сутра, од 9 до 16 часова неће имати становници Стаменића краја и центра Великог Поља.

У СП ,,Ласта” од почетка дана бележе се проблеми у организовању превоза путника на линијама ка сеоским месним заједницама. Због снега на коловозу аутобуси не саобраћају до Арсеновића брда у Вукићевици и до фарме у Орашцу. У Баљевцу је рано јутрос аутобус слетео са пута, где се улажу напори да се возило врати у ауто-базу. Јутрошњи полазак ђачког аутобуса за Калинчевића крај у Трстеници није одржан, док ђачки аутобус због слетања возила на надвожњаку, није саобраћао до Пољана. На свим линијама саобраћај се одвија успорено и бележе се кашњења.

Сви поласци на линији Обреновац – Београд од почетка дана функционишу без проблема, потврђено је у диспечерском центру СП ,,Стрела”. Због снега на путевима измењена је траса линија 860Ј која данас не саобраћа преко Јасенка, Мале Моштанице и Дубоког ка Београду, као и траса линије 860а, која не саобраћа Улицом Јанка Тешића и делом Барича, већ иде право за Београд.