Сервисне информације

Воду од почетка дана до 15 часова неће имати становници Улице Ђачког батаљона у Обреновцу. За потребе вртића ,,Весељко” вода је допремљена цистерном.

Корисници из Брђанске у Мислођину и Улице Првог маја у Баричу данас ће без воде остати од 9 до 15 часова.

У понедељак, 17. септембра струју од 8 до 11 часова неће имати део Шабачког пута у Уровцима, Улице Браће Лазића, Ивана Егедушевића, Драге Вуковића Корчагина, Тридесета, Тридесет прва, Тридесет друга, Тридесет седма и Тридесет осма.

Потрошачи из улица Браће Лазића и Тридесет четврте у Звечкој струју неће имати и од 11 до 14 часова.

Четврта фијакеријада у организацији Спортско коњичког клуба ,,Обреновац” и под покровитељством ГО Обреновац, биће на Вашаришту одржана у недељу, 16. септембра, са почетком у 11,30 часова, дефилеом учесника улицама града. Такмичарски део манифестације, који почиње у 13 часова, биће отворен пригодним културно – уметничким програмом.

У Обреновцу данас претежно сунчано и топло, са слабим југоисточним ветром. Највиша дневна температура 27 степени.

Сутра променљиво облачно, са могућом краткотрајном кишим. Дуваће слаб до умерен северозападни ветар. Јутарња температура 17, максимална дневна 28 степени.

Сервисне информације

Данас ће без струје од 8 до 10 часова остати становници Улица Цара Лазара, Кожарске, Љубе Ненадовића и Војводе Мишића у делу Обреновца код насеља Циглана.

Струју данас од 10,30 до 12,30 неће имати потрошачи из Улице Ђачког батаљона 5 и 23а, Љубе Ненадовића од 1б до 3б, Посавских Норвежана од 1 до 3 и 7а, Војводе Мишића кућни број 82.

Данас је од 12,30 до 13 часова у плану искључење струје у улицама Цара Лазара, Ђачког батаљона 11 и 21, Љубе Ненадовића од 3а до 3б, Омладинској 2б, Посавских Норвежана 88 и од 9 до 23б, Тргу др Зорана Ђинђића 1, Војводе Мишића 86.

Становници улица Цара Лазара 6 до 6з, Ђачког батаљона 19 и Посавских Норвежана 19 до 23б без струје ће остати данас од 13,30 до 15,30 часова.

Струју сутра од 8 до 12 часова неће имати потрошачи из Улице Аце Симовића 1а у Обреновцу.

Четврта фијакеријада у организацији Спортско коњичког клуба ,,Обреновац” и под покровитељством ГО Обреновац, биће на вашаришту одржана у недељу, 16. септембра, са почетком у 11,30 часова, дефилеом учесника улицама града. Такмичарски део манифестације, који почиње у 13 часова, биће отворен пригодним културно – уметничким програмом.

У Обреновцу данас претежно сунчано и топло, са слабим до умереним северозападним ветром. Максимална дневна температура 28 степени.

Сутра претежно сунчано и топло. Дуваће слаб до умерен југоисточни ветар. Јутарња температура 17, максимална дневна 27 степени.

Сервисне информације

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати потрошачи из Улице Мајора Тепавца у Обреновцу, Обреновачког пута, раскрснице Улица Првог маја и Буде Давидовића у Баричу.

Тренутно нема потребе за спровођењем акције запрашивања комараца из ваздуха, јер је бројност инсеката ниска. У Заводу за биоциде кажу да свакодневно постављају клопке за утврђивање бројности комараца на локацијама које су погодне за њихов развој. Последњи подаци потврђују ниску бројност за овај период године.

Исплата првог дела августовских пензија на шалтерима пошта и доставом на кућне адресе почеће 10. септембра. Пензије ће на текуће рачуне корисника ПИО Фонда бити уплаћене 11. септембра.

У Обреновцу јутро умерено облачно. Током дана сунчано и топло, са слабим и умереним ветром променљивог правца. Максимална дневна температура 28 степени.

Сутра ујутру местимично краткотрајна магла. Током дана променљиво облачно. Дуваће слаб ветар променљивог правца. Јутарња температура 14, максимална дневна 27 степени.

Сервисне информације

Данас ће без воде од 9 до 15 часова остати корисници из насеља Преки луг у Малој Моштаници, Бачевица у Мислођину, Баричка река и Новог насеља у Баричу.

Сутра струју од 8 до 14 часова неће имати потрошачи из Брђанске улице у Мислођину.

Становници Узун Миркове улице, код кућног броја 12 у Обреновцу, без струје ће остати сутра од 15 до 17 часова.

Ступио је на снагу зимски ред вожње у возилима јавних градских превозника. У саобраћај су враћени такозвани ђачки поласци, а од друге половине октобра почеће озбиљна координација и припреме оператера да прилагоде потребе превоза предстојећим зимским условима.

Исплата првог дела августовских пензија на шалтерима пошта и доставом на кућне адресе почеће 10. септембра. Пензије ће на текуће рачуне корисника ПИО фонда бити уплаћене 11. септембра.

Пешаке који се ноћу крећу по путу ван насеља, без светлоодбојног прслука, полиција може да заустави и казни са 20.000 динара, предвиђено је законом о безбедности саобраћаја. Исто правило важи и за бициклисте.

У Обреновцу данас променљиво облачно и свежије, са сунчаним периодима. После подне биће услова за за локалне пљускове праћене грмљавином. Ветар слаб западни и северозападни. Максимална дневна температура 26 степени.

Сутра претежно сунчано и мало топлије. Дуваће слаб западни и северозападни ветар. Јутарња температура 13, максимална дневна 28 степени.

Сервисне информације

Од јуче је почела примена зимског реда вожње у возилима јавних градских превозника. У саобраћај су враћени такозвани ђачки поласци, а од друге половине октобра почеће озбиљна координација и припреме оператера да прилагоде потребе превоза предстојећим зимском условима.

Град Београд ће у наредном периоду набавити 80 електричних аутобуса, што ће бити велики допринос унапређењу заштите животне средине у Београду, потврдио је градоначелник Зоран Радојичић који је најмлађим путницима градског превоза на поклон уручио школски прибор, лопте, креативне играчке.

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати потрошачи из Кузмановића краја у Белом пољу, насеља Преки луг у Малој Моштаници и Улице Милоша Обреновића у центру града.

Током недеље почеће прва фаза радова на уређењу канала Купинац, током које ће бити обављено чишћење од Рваћанске улице до индустријске зоне. Истовремено ће почети асфалтирање Купиначке улице у дужини 250 метара.

Данас почиње исплата августовских пензија за кориснике фонда самосталних делатности. Почетак исплате за војне и пољопривредне пензионере предвиђен је за четвртак, 6. септембар.

У Обреновцу данас променљиво облачно и свежије, са условима за поподленве локалне пљускове праћене грмљавином. Ветар слаб западни и северозападни. Максимална дневна температура 27 степени.

Сутра променљиво облачно и свежије, са локалном мпојавом пљускова и грмљавине. Дуваће слаб западни и северозападни ветар. Јутарња температура 14, максимална дневна 28 степени.

Сервисне информације

Данас ће без воде од 9 до 15 часова остати потрошачи из насеља Осовље у Мислођину, Улица Милисава Чамџије у Баричу, Краља Алексадра Првог и Раденка Ранковића у Обреновцу.

Редукована је допрема питке воде цистерном за становнике Вукићевице. Обавља се уторком и петком од 14 до 16, као и недељом од 9 до 12 часова.

Без струје ће данас од 8 до 14 часова остати потрошачи из Брђанског краја у Мислођину.

Вечерас ће бити организована акција уништавања комараца уређајима са земље на подручјима Пиромана, Бровића, Трстенице, Грабовца, Дрена, Орашца, Љубинића, Вукићевице и излетишта Забран. У зависности од метеоролошких услова на терену акција ће бити спроведена од 19 до 21 час.

Последњи резултати мерне станице у Обреновцу показују изузетно високу концентрацију полена амброзије, због које особе са алергијама имају здравствене потешкоће, морају користити прописану терапију и бити под надзором лекара.

У Обреновцу данас променљиво облачно, са могућом појавом локаних краткотрајних пљускова, углавном у првом делу дана. Ветар слаб до умерен променљивог правца. Максимална дневна температура 29 степени.

Сутра претежно сунчано и топло, уз локални развој облачности. Очекују се пљускови са грмљавином у поподневним и вечерњим сатима. Дуваће слаб и умерен југоисточни. Јутарња температура 19, максимална дневна 32 степена.

Сервисне информације

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати корисници из насеља Вранићки Вис у Јасенку, Радована Стублинчевића у Звечкој и Улице Краља Александра Првог у Обреновцу.

Редукована је допрема питке воде цистерном за становнике Вукићевице. Обавља се уторком и петком од 14 до 16, као и недељом од 9 до 12 часова.

Очитавање водомера данас и сутра биће обављено у насељима Гај 1 и 2, Улици Цара Лазара у Обреновцу, Дражевцу и Мислођину.

Без струје ће сутра, од 8 до 14 часова остати потрошачи из Брђанског краја у Мислођину.

Вечерас ће бити организована акција уништавања комараца уређајима са земље на подручјима Пиромана, Бровића, Трстенице, Грабовца, Дрена, Орашца, Љубинића, Вукићевице и излетишта Забран. У зависности од метеоролошких услова на терену акција ће бити спроведена од 19 до 21 час.

Поетски театар ЦОТК ,,ТЕНТ’’ затвориће сутра овогодишњу манифестацију ,,Обреновачко лето” поетско музичким перформансом ,,Шапутање вина”, на отвореној сцени испред СКЦ-а, са почетком у 20 часова.

У Обреновцу данас сунчано и топло, са слабим ветром променљивог правца. Максимална дневна температура 30 степени.

Сутра претежно сунчано и топло, уз локални развој облачности. Очекују се пљускови са грмљавином у поподневним и вечерњим сатима. Дуваће слаб ветар променљивог правца. Јутарња температура 18, максимална дневна 31 степен.

Сервисне информације

Без воде ће данас од 9 до 15 часова остати потрошачи из Доњег краја у Грабовцу, Улица Ивана Богдановића Вањке на Забрежју, Београдске и Милисава Чамџије у Баричу.

Очитавање водомера до петка, 31. августа, биће обављено у насељима Гај 1 и 2, Улици Цара Лазара у Обреновцу, Дражевцу и Мислођину.

Данас ће без струје од 8 до 14 часова остати потрошачи из Брђанског краја у Мислођину. Становници овог краја струју неће имати и у петак, у истом временском периоду.

Приводе се крају радови на реконструкцији простора некадашњег биоскопа ,,Палеж”, који није био у функцији више од десет година. По окончању започетих радова у сали ће се одржавати седнице скупштине градске општине Обреновац.

Међународну изложбу паса свих раса Кинолошко друштво Обреновац организоваће у недељу, 2. септембра, у парку код геронтолошког центра. У оквиру програма биће одржан и меморијал ,,Драгорад Драгојевић”.

У Обреновцу данас претежно сунчано и топлије. Ветар слаб и умерен западни и северозападни. Највиша дневна температура 29 степени.

Сутра претежно сунчано и топло, са слабим ветром променљивог правца. Јутарња температура 17, максимална дневна 30 степени.

Сервисне информације

Данас ће без воде од 9 до 15 часова остати становници Београдске у Баричу и Улице Драге Вуковића Корчагина у Звечкој.

Очитавање водомера до петка, 31. августа, биће обављено у насељима Гај 1 и 2, Улици Цара Лазара у Обреновцу, Дражевцу и Мислођину.

Сутра ће без струје од 8 до 14 часова остати потрошачи из Брђанског краја у Мислођину. Становници овог краја струју неће имати и у петак, у истом временском периоду.

Поетски театар ЦОТК ,,ТЕНТ” затвориће овогодишњу манифестацију ,,Обреновачко лето” поетско музичким перформансом ,,Шапутање вина”, у петак, 31. августа, на отвореној сцени испред СКЦ-а, са почетком у 20 часова.

Међународну изложбу паса свих раса Кинолошко друштво Обреновац организоваће у недељу, 2. септембра, у парку код Геронтолошког центра. У оквиру програма биће одржан и меморијал ,,Драгорад Драгојевић”.

У Обреновцу данас облачно и свеже, пре подне местимично са кишом. Од средине дана уз постепено разведравање. Дуваће умерен северозападни ветар. Максимална дневна температура 24 степена.

Сутра претежно сунчано и топклије. Ветар слаб и умерен западни и северозападни. Јутарња температура 18, максимална дневна 28 степени.

Сервисне информације

Данас и сутра екипа радника предузећа ”Путеви Србије” обављаће стругање оштећеног коловозног застора, на деоници пута Београд – Обреновац, у зони клизишта Умка, где се саобраћај одвија једном траком, наизменичним пропуштањем возила у оба смера. Зона радова је обележена адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом.

Воду данас од 9.00 до 15.00 часова неће имати стновници Кузмановића краја у Белом Пољу, Улица Попа Пере код цркве у Уровцима и Баричких бораца у Баричу.

Без струје ће данас, од 9.00 до 12.00 часова остати потрошачи из Колубарске улице у Мислођину и излетишта Забран у Обреновцу.

Становници Книнске улице у Обреновцу струју неће имати у понедељак, 27. августа, од 10.00 до 17.00 часова.

Сервисне информације

Воду данас од 9.00 до 15.00 часова неће имати потрошачи из насеља Пљоштара у Дрену и Младости. Део Улице Милоша Обреновића, код кућног броја 130 данас ће без воде остати од 12.00 до 16.00 часова.

Данас струју од 8.00 до 14.00 часова неће имати становници насеља Осредак, Улице Братства и јединства, дела Ибарског пута у Баљевцу, као и већег дела Вранића.

Струју ће без струје од 9.00 до 13.00 часова остати део Шабачког пута, Горњи, Јовића, Младеновића, Живановића крај, насеље Пљоштара, пут за Прњавор у Дрену, Савска, Улица 56 родољуба, насеље Ворбис у Скели и већи део Ушћа.

Због изградње новог крила Дома здравља уведена је повремена забрана улазака излазака моторних возила у круг Дома здравља из Улице Војводе Мишића. За хитне случајеве користи се улаз из Улице Вука Караџића.

Градска општина Обреновац је до краја ,,Бир феста”, за Обреновчане из Београда организовала бесплатан превоз аутобусом, са Железничке станице, у 2.00 сата после поноћи.

У петак, 17. и суботу, 18. августа извршиће се акција третирања одраслих форми комараца уређајима са земље на делу територије  ГО Обреновац.

Tретирање одраслих форми комараца извршиће се  у следећим месним заједницама:

  • Термалним замагљивањем са земље у природном  добру Забран и Јозића колиби 17.08.2018.године у преподневним часовим од 5.00 до 7.00 часова,
  • Термалним замагљивањем са земље у месној заједници Бело Поље и Забрежије 18.08.2018.године  у вечерњим  часовима од 20.00 до 22.00 часа
  • Хладним УЛВ замагљивањем у месним заједницама Ушће, Скела, Ратари и Бргулице 18.08.2018.године  у вечерњим часовима од 19.00 до 21.00 час.

Почетак акције може бити промењен у зависности од тренутних метеоролошких услова на терену.

Сервисне информације

Због изградње новог крила Дома здравља уведена је повремена забрана улазака и излазака моторних возила у круг Дома здравља из Улице Војводе Мишића. За хитне случајеве користи се улаз из Улице Вука Караџића.

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати становници Новог насеља у Баричу, улица Војводе Путника у Обреновцу и Браће Лазића у Звечкој.

Без струје ће данас од 9 до 13 часова, остати потрошачи из Улице Саве Ковачевића, насеља Стара Тамнава и Вашариште у Обреновцу.

Сутра струју од 8 до 14 часова неће имати становници насеља Осредак, Улице Братства и јединства, дела Ибарског пута у Баљевцу, као и већег дела Вранића.

Струју у петак, 17. августа од 9 до 13 часова неће имати део Шабачког пута, Горњи, Јовића, Младеновића, Живановића крај, насеље Пљоштара, пут за Прњавор у Дрену, Савска, Улица 56 родољуба, насеље Ворбис у Скели и већи део Ушћа.

Због несташице крви сутра ће на Градском тргу, у трансфузиолошком аутобусу, од 10 до 16 часова, бити организована ванредна акција добровољног давалаштва.

Планирана искључења струје и воде

Настављени су радови на асфалтирању деонице пута Јошева – Љубинић, који би требало да трају две недеље. Саобраћај ће се одвијати алтернативним правцима.

Воду данас од 8 до 14 часова неће имати становници улоде Ђачког батаљона у Обреновцу. Цистерна са водом за пиће биће постављена у насељу ,,Сунце”. Без воде ће данас од 9 до 15 сати остати корисници из Улице Браће Лазића у Звечкој.

Без струје ће сутра од 9 до 13 часова, остати потрошачи из Улице Саве Ковачевића, насеља Стара Тамнава и Вашариште у Обреновцу.

У четвртак, 16. августа струју од 8 до 14 часова неће имати становници насеља Осредак, Улице Братства и јединства, дела Ибарског пута у Баљевцу, као и већег дела Вранића.

Данас истиче рок за уплату обавезе за трећи квартал годишњег пореза на имовину за 2018. годину, за пореске обвезнике. Благовременим измиривањем пореза обвезници избегавају обрачун и наплату законом прописане камате.

На Обреновачким базенима вечерас ће бити организовано ноћно купање од 22 до 1 сат после поноћи. Цена улазнице 250 динара.

У Обреновцу данас постепено повећање облачности. После подне могућа је киша, или локални пљускови праћени грмљавином и појачаним северозападним ветром. Максимална дневна температура 30 степени.

Сутра променљиво облачно и свежије, местимично са кишом, пљусковима и грмљавином. Ветар слаб до умерен северозападни. Јутарња температура 17, максимална дневна 27 степени.

Сервисне информације

Данас ће без воде од 9.00 до 15.00 часова остати потрошачи из индустријске зоне у Обреновцу, Обреновачког пута у Баричу и Бачевачке улице у Мислођину.

Рано јутрос организована је акција уништавања комараца, термалним замагљивањем уређајима са земље у природном добру Забран. Вечерас од 19.00 до 21.00 час акција ће бити спроведена у Мислођину, Баричу, Малој Моштаници, Звечкој и Стублинама, а од 20.00 до 22.00 часа на подручју Великог поља.

У току је акција систематске дератизације на подручју ГО Обреновац. Сви грађани којима је потребна већа количина средстава за уништавање глодара, могу се јавити председницима и секретарима својих месних заједница, саопштено је у ЈП ЗЖС.

Ноћно купање на обреновачким базенима биће организовано сутра од 22.00 часа до 1.00 час после поноћи. Цена улазнице 250 динара.

Планирана искључења струје и воде

Данас ће без воде од 9 до 15 часова остати потрошачи из Новог насеља у Баричу, Шумадија у Јасенку, Ваган у Мислођину и Браћа Југовић у Обреновцу.

Исплата јулских пензија за пољопривредне и војне пензионере почеће у понедељак, 6. августа.

Исплата првог дела јулских пензија за кориснике ПИО фонда почеће у петак, 10. августа.

У току је акција уништавања комараца термалним замагљивањем уређајима са земље, на подручју природног добра Забран, дуж бициклистичке стазе, насипа на Сави и Колубари, и у насељу ,,Браћа Југовић”.

У Обреновцу јутро магловито и спарно. Током дана биће претежно сунчано и топло, уз локални развој облачности. Дуваће слаб до умерен северни и североисточни ветар. Максимална дневна температура 31 степен.

Сутра претежно сунчано, топло и нестабилно, са ређом појавом кише и пљускова. Ветар слаб до умерен северни и североисточни. Јутарња температура 19, максимална дневна 32 степена.

Планирана искључења струје и воде

Без воде ће данас од 9 до 15 часова остати потрошачи из улица Ђачког батаљона у Обреновцу, 31. српске бригаде у Баричу и 56 родољуба у Скели.

Сутра ће у раним јутарњим часовима бити организована акција уништавања комараца. Термалним замагљивањем уређајима са земље на подручју природног добра Забран, дуж бициклистичке стазе, насипа на Сави и Колубари, и у насељу ,,Браћа Југовић”.

Данас почиње исплата јулских пензија за кориснике Фонда самосталних делатности. Почетак исплате за пољопривредне и војне пензионере предвиђен је 6. августа.

Исплата првог дела јулских пензија за кориснике ПИО фонда почеће у петак, 10. августа.

На летњој сцени библиотеке, у оквиру манифестације ,,Обреновачко лето”, вечерас ће од 20 часова, бити организовано поетско – музичко – сатирично вече ,,Кабаре скроуз” Бориса Капетановића.

У Обреновцу данас променљиво облачно, топло и нестабилно, са условима за кишу и пљускове праћене грмљавином. Дуваће слаб до умерен северни и североисточни ветар. Максимална дневна температура 30 степени.

Сутра променљиво облачно, топло и нестабилно, са ређом појавом кише и пљускова. Ветар слаб до умерен северни и североисточни. Јутарња температура 20, максимална дневна 31 степен.

Планирана искључења струје и воде

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати становници центра Пољана, улица Браће Јоксића у Звечкој и 31. Српске бригаде у Баричу.

Данас ће без струје од 8 до 14 часова остати потрошачи улица Аце Спасића, Аце Тешића, Баричких бораца, Језерске у Баричу, насеља Јовановац и Парлози у Дражевцу, Бачевачке, Мислођинске, Улице Боривоја Маричића, Митровића краја и насеља Слатина у Мислођину.

Сутра ће почети исплата јулских пензија за кориснике Фонда самосталних делатности. Почетак исплате за пољопривредне и војне пензионере предвиђен је 6. августа.

Исплата првог дела јулских пензија за кориснике ПИО фонда почеће у петак, 10. августа.

У Србији је регистровано 70 случајева обољевања од грознице западног Нила, укључујући пет смртних исхода, саопштено је у инситуту за јавно здравље ,,Батут”. Оболели су старости од 22 до 84 године.

Библиотека ,,Влада Аксентијевић” и Музеј града Новог Сада организују изложбу ,,Украс мушког лица – брк”, која ће у галерији у подруму библиотеке бити отворена вечерас у 20 часова.

У Обреновцу данас променљиво облачно, топло, спарно и нестабилно. Могућа је киша или локални пљускови праћени грмљавином. Дуваће слаб до умерен северозападни ветар. Максимална дневна температура 30 степени.

Сутра променљиво облачно, топло и нестабилно, местимично са кишом, локалним пљусковима и грмљавином. Ветар слаб до умерен северни и североисточни. Јутарња температура 20, максимална дневна 32 степена.

Сервисне информације

Вечерас ће, од 19 часова, бити организована акција уништавања комараца уређајима са земље, на подручју природног добра ”Забран”, дуж бициклистичке стазе, насипа на Сави, Колубари и у насељу Браћа Југовић.

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати становници Веверичког краја у Дражевцу, насеља Гола бара на Ушћу, улица Првог маја у Баричу и Попа Леонтија Марковића у Обреновцу.

Житељи Горњег краја код кућног броја 41д у Великом Пољу струју неће имати данас од 9 до 13 часова.

Сутра струју од 8 до 14 часова неће имати потрошачи из дела Дражевца од Аништа до центра села, насеља Ливаде, Шумадија, Вис, Забела, код продавнице, код школе, Станчића краја у Јасенку, Парлози у Мислођину и дела Шабачког пута код кућног броја 20 у Уровцима.

У току су радови на асфалтирању деонице пута Јошева – Љубинић који би требало да трају месец дана и подразумевају употребу великог броја индустријских возила, па се повремено бележе застоји и обуставе саобраћаја. Возачима саветују да користе алтернативне саобраћајнице.

Планирана искључења струје и воде

Данас воду од 9 до 15 часова неће имати становници Бачевачке у Мислођину, Омладинских бригада и Гробљанске у Баричу.

Без струје ће данас од 8 до 14 сати остати потрошачи из делова Ваљевског и Шабачког пута код радио станице, Уровачке у Уровцима, улица Браће Јоксића, Чеде Тодоровића, 21. славонске бригаде, Радована Стублинчевића, Тридесет осме, Горњег, Павловића краја, насеља Нурча и Гола локва у Звечкој.

Сутра струју од 8 до 12 часова неће имати становници насеља Шевар у Орашцу, док ће од 9 до 12 сати без струје остати потрошачи из стамбене зграде 1а у Улици Аце Симовића у Обреновцу.

Житељи Горњег краја код кућног броја 41д у Великом пољу струју неће имати у четвртак, 26. јула од 9 до 13 часова.

Данас почиње исплата редовне новчане накнаде незапосленим лицима са евиденције Националне службе за запошљавање.

Исплата другог дела јунских пензија почеће сутра, уплатом на текуће рачуне, на шалтерима пошта и доставом на кућне адресе корисника.

У Обреновцу данас облачно и нестабило. Могућа је киша, а крајем дана и пљускови праћени грмљавином. Дуваће слаб до умерен северозападни ветар. Максимална дневна температура 25 степени.

Сутра облачно, са кишом, пљусковима и грмљавином. Ветар слаб до умерен северозападни. Температура испод просека за ово доба година, јутарња 17, максимална дневна 26 степени.

Планирана искључења струје и воде

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати потрошачи из дела Улице Милоша Обреновића, код поште у центру Обреновца и Гробљанске улице у Баричу.

Данас је од 8 до 14 часова плану искључење струје у насељу Баричка река, улицама Јанка Тешића, Омладинаских бригада, Језерском путу у Баричу, насељима Јовановац, Ивојевац, Парлози, Швабића крају у Дражевцу, Радосављевића, Сенића крају, Чубура, Језерски вис, код кафане, код дома и насељу Луг у Јасенку, Мислођинској улици, Новом, Осовље, Парлози, насељу Језеро – Вис у Мислођину, делу Шабачког пута код кућног броја 20 у Уровцима.

Без струје ће сутра од 8 до 14 сати остати потрошачи из делова Ваљевског и Шабачког пута код радио станице, Уровачке у Уровцима, улица Браће Јоксића, Чеде Тодоровића, 21. славонске бригаде, Радована Стублинчевића, Тридесет осме, Горњег, Павловића краја, насеља Нурча и Гола локва у Звечкој.

У среду, 25. јула струју од 8 до 12 часова неће имати становници насеља Шевар у Орашцу, док ће од 9 до 12 сати без струје остати потрошачи из стамбене зграде
1а у Улици Аце Симовића у Обреновцу.

Житељи Горњег краја код кућног броја 41д у Великом пољу струју неће имати у четвртак, 26. јула од 9 до 13 часова.

У Обреновцу данас облачно и свеже, местимично са кишом, после подне са пљусковима и могућом грмљавином. Дуваће слаб до умерен северозападни ветар. Максимална дневна температура 25 степени.

Сутра облачно, са кишом, пљусковима и грмљавином. Ветар слаб до умерен северозападни. Температура испод просека за ово доба година, јутарња 16, максимална дневна 25 степени.