Сервисне информације

Потрошачи Омладинске у Обреновцу, Улице Јанка Тешића и Новог насеља у Баричу, данас ће без воде остати од 9 до 15 часова.

Данас од 11 до 13 часова, струју неће имати становници Мијатовића краја, насеља Осредак, Думача у Баљевцу и пута за Врбовно у Конатицама.

У функцији су три алтернативна правца којима се излази на Ибарску магистралу и наставља даље ка центру Београда. Један преко Велике и Мале Моштанице, ка Сремчици. Други преко Дражевца, Вранића и Мељака. Трећи преко Дражевца, Степојевца и Мељака.

ЈКП ”Топловод” Обреновац ће свим корисницима, који до 25. августа поднесу захтеве за испуштање воде из кућних грејних инсталација, ту услугу обавити бесплатно. Након наведеног датума, свако испуштање воде биће наплаћено у складу са утврђеним ценовником предузећа.

Сервисне информације

Становници Улица Краља Петра Првог и дела Немањине код касарне у Обреновцу данас ће без воде остати од 9 до 15 часова.

Данас ће без струје од 8 до 14 сати остати потрошачи из улица Аце Спасића, Београдске, Брђанске, Драгорада Драгојевића, Гробљанске, Савске, Шесте војвођанске бригаде, Београдске, Виноградске, Вука Караџића, Обреновачког пута, насеља Горњи потез, Брдо, Дубоко у Баричу, Шарчевића краја, Обреновачке, Палих бораца и Улице Краљевића Марка у Малој Моштаници, као и кружног пута код кућног броја 55 у Белом Пољу.

Становници Обреновачког пута и улице 13. октобра у насељу Умка данас ће без струје остати од 9 до 15 часова.

Струју сутра, од 11 до 13 часова, неће имати становници Мијатовића краја, насеља Осредак, Думача у Баљевцу и пута за Врбовно у Конатицама.

Новим ауто-путем за 24 часа прошло је више од десет хиљада возила, па су због смањења гужве, у регулисања саобраћаја укључени припадници саобраћајне полиције и Агенције за безбедност, који непрестано прате и усмеравају возаче да се мало раније искључе са ауто-пута и на правцу ка Београду користе алтернативне саобраћајнице. Два семафора у Баричу и Умци стављени су у функцију ,,трептања”, како би се смањио застој. Надлежни у ГО Обреновац подсећају да учесници у саобраћају могу избећи гужве коришћењем новоизграђене трасе, преко Дражевца – Вранића и Липовице, која је исте дужине као деоница Барич – Умка – Београд.

У функцији су три алтернативна правца којима се излази на Ибарску магистралу и наставља даље ка центру Београда. Један преко Велике и Мале Моштанице, ка Сремчици. Други преко Дражевца, Вранића и Мељака. Трећи преко Дражевца, Степојевца и Мељака.

ЈКП ”Топловод” Обреновац ће свим корисницима, који до 25. августа поднесу захтеве за испуштање воде из кућних грејних инсталација, ту услугу обавити бесплатно. Након наведеног датума, свако испуштање воде биће наплаћено у складу са утврђеним ценовником предузећа.

Сервисне информације

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати потрошачи из Виданског краја у Грабовцу, Шарчевића краја у Малој Моштаници, насеља Шумадија у Јасенку и Мислођинске улице у Мислођину.

Данас је од 8 до 14 часова у плану искључење струје у насељу Дражевачки луг и центру села, доњем и горњем крају у Пољанама.

Сутра ће без струје од 8 до 14 сати остати потрошачи из улица Аце Спасића, Београдске, Брђанске, Драгорада Драгојевића, Гробљанске, Савске, Шесте Војвођанске бригаде, Београдске, Виноградске, Вука Караџића, Обреновачког пута, насеља Горњи потез, Брдо, Дубоко у Баричу, Шарчевића краја, Обреновачке, Палих бораца и Улице Краљивића Марка у Малој Моштаници, као и кружног пута код кућног броја 55 у Белом Пољу.

Струју у четвртак, 22. августа, од 11 до 13 часова, неће имати становници Мијатовића краја, насеља Осредак, Думача у Баљевцу и пута за Врбовно у Конатицама.

ЈКП ,,Топловод” Обреновац ће свим корисницима, који до 25. августа поднесу захтеве за испуштање воде из кућних грејних инсталација, ту услугу обавити бесплатно. Након наведеног датума, свако испуштање воде биће наплаћено у складу са утврђеним ценовником предузећа.

Планирана искључења воде

Потрошачи из Шумадијске у Малој Моштаници и Улице Првог маја у Баричу данас ће без воде остати од 9 до 15 часова.

Током трајања ,,Бир феста” за Обреновчане су обезбеђена два додатна поласка аутобуса, на линији 860, од Обреновца до Београда, и то у један сат после поноћи из Обреновца и у два сата после поноћи из Београда.

ЈКП ,,Топловод” Обреновац ће свим корисницима, који до 25. августа поднесу захтеве за испуштање воде из кућних грејних инсталација, ту услугу обавити бесплатно. Након наведеног датума, свако испуштање воде биће наплаћено у складу са утврђеним ценовником предузећа.

Сервисне информације

Без воде ће данас од 9 до 15 часова остати потрошачи из дела Обреновца код ОШ ,,Ј.Ј. Змај”, Ваљевског пута у Стублинама и Петнаесте улице у Звечкој.

Данас струју од 8 до 14 часова неће имати становници насеља Баричка река, улица Аце спасића, Баричких бораца, Београдске, Босанске, Брђанске, Буде Давидовића, Милисава Чамџије, Првог маја, Шесте војвођанске бригаде, 31. српске бригаде, Вука Караџића и Обреновачког пута у Баричу.

Потрошачи из Улице Краља Милана од кућног броја 16б до 16в без струје ће данас остати од 9 до 15 часова.

Сутра је од 8 до 14 часова планирано искључење струје у улицама Цара Лазара, Четрнаестог октобра, Четвртог априла, Ђачког батаљона, Девет Југовића, Кожарској, Мајданској, Зидарској, Омладинској, Војводе Мишића, Филиповића крају, насељу Потића воће у Обреновцу, Браће Јоксића, Браће Лазића, Мује Калајџића, Слободана Танкосића, Живе Борјановића, Деветнаестој, Двадесет првој, Двадесет другој, Двадесет трећој улици, насељима Луг, Јеремијин забран, Гај у Звечкој и Шабачком путу у Уровцима.

Планирана искључења струје и воде

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати корисници из дела Грабовца код школе, насеља Бачевица у Мислођину и Улице Рада Тадића у Баричу.

Данас ће без струје од 8 до 14 часова остати потрошачи из насеља Луг и дела Дражевца код дома, доњег и горњег краја у Пољанама.

Сутра струју од 8 до 14 часова неће имати становници насеља Баричка река, улица Аце Спасића, Баричких бораца, Београдске, Босанске, Брђанске, Буде Давидовића, Милисава Чамџије, Првог маја, Шесте војвођанске бригаде, 31. српске бригаде, Вука Караџића и Обреновачког пута у Баричу.

Потрошачи из Улице Краља Милана од кућног броја 16б до 16в без струје ће сутра остати од 9 до 15 часова.

У четвртак, 15. августа од 8 до 14 часова планирано је искључење струје у улицама Цара Лазара, Четрнаестог октобра, Четвртог априла, Ђачког батаљона, Девет Југовића, Кожарској, Мајданској, Зидарској, Омладинској, Војводе Мишића, Филиповића крају, насељу Потића воће у Обреновцу, Браће Јоксића, Браће Лазића, Мује Калајџића, Слободана Танкосића, Живе Борјановића, Деветнаестој, Двадесет првој, Двадесет другој, Двадесет трећој улици, насељима Луг, Јеремијин забран, Гај у Звечкој и Шабачком путу у Уровцима.

Сервисне информације

Данас ће без воде од 9 до 15 часова остати потрошачи из Бачевачке у Мислођину, Улице Баричких бораца и Обреновачког пута у Баричу, Швабића и Веверичког краја у Дражевцу.

Сутра је од 8 до 9 часова планирано искључење струје у Дражевцу код дома, Давидовића, Грчића, Лазаревића, Симеуновића, Пантелића крају, насељу Дубрава у Стублинама и Доњи крај у Вукићевици.

Струју сутра од 9 до 10 сати неће имати насеље Иверић, Гаврића и Горњи крај у Дрену.

Становници Бранковића, Доњег, Брђанског краја, Матића пута и Шеварске улице у Грабовцу без струје ће остати сутра од 10 до 11 часова.

Сутра је од 11 до 12 часова планирано искључење струје у Горњем, Доњем, Ћанића, Виданском крају и насељу код школе у Грабовцу.

Становници Великог Поља од кућног броја 128 до 205 сутра ће без струје остати од 12 до 13 часова.

У току лета ЈКП „Топловод“ планира да на 12 градилишта изводи радове на санацијама, реконструкцијама и новим мрежама у вредности од преко 160.000.000 динара. Све радове Топловод финансира из реалних извора финансирања, значи сопственим средствима, без икаквих кредитних задужења. Пођеднаку пажњу посвећујемо ширењу мреже и санацијама и реконструкцијама без којих нема поузданог система нити нових корисника.
Информације о радовима и динамици можете затражити лично у Улици Војводе Мишића 241 од 7 до 14 часова или позивом на бројеве телефона: 011/872.84.82 или 872.22.48, комплетне трасе за сва градилишта можете детаљно погледати на нашој интернет страници: www.toplovodobrenovac.org.rs

Завод за биоциде и медицинску екологију најавио је сузбијање одрслих форми комараца из авиона за данас. План је да се, у зависности од метеоролошке ситуације, сузбијање обави на територији леве обале Дунава и у Обреновцу.

Прецизније, пет авиона биће активно на територији од 10 хиљада хектара, а на териториј Обреновца покриће се централни део, Забран, Забрежје, Звечка, Ушће, Скела, Бело Поље, Барич, Мислођин и Пољане.

Акција сузбијања одраслих форми комараца обавиће се од 17 до 21 час. Из Завода за биоциде и медицинску екологију апелују на пчеларе да предузму потребне мере како би заштитили пчеле током трајања третмана.

Сервисне информације

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати потрошачи из насеља Баричка река, улица Омладинских бригада и Милорада Петровића Ујке у Баричу.

Данас струју од 8 до 14 часова неће имати Стаменића, Средњи, Томића крај, насеље Станковци и део Великог Поља код школе.

У петак, 19. јула од 8 до 9 часова планирано је искључење струје у Дражевцу код дома, Давидовића, Грчића, Лазаревића, Симеуновића, Пантелића крају, насељу Дубрава у Стублинама и Доњи крај у Вукићевици.

Струју у петак, од 9 до 10 сати неће имати насеље Иверић, Гаврића и Горњи крај у Дрену.

Становници Бранковића, Доњег, Брђанског краја, Матића пута и Шебарске улице у Грабовцу без струје ће у петак остати од 10 до 11 часова.

У петак је од 11 до 12 часова планирано искључење струје у Горње, Доње, Ћанића, Виданском крају и насељу код школе у Грабовцу.

Становници Великог Поља од кућног броја 128 до 205 у петак ће без струје остати од 12 до 13 часова.

У току лета ЈКП „Топловод“ планира да на 12 градилишта изводи радове на санацијама, реконструкцијама и новим мрежама у вредности од преко 160.000.000 динара. Све радове Топловод финансира из реалних извора финансирања, значи сопственим средствима, без икаквих кредитних задужења. Пођеднаку пажњу посвећујемо ширењу мреже и санацијама и реконструкцијама без којих нема поузданог система нити нових корисника. Информације о радовима и динамици можете затражити лично у Улици Војводе Мишића 241 од 7 до 14 часова или позивом на бројеве телефона: 011/872.84.82 или 872.22.48, комплетне трасе за сва градилишта можете детаљно погледати на нашој интернет страници: www.toplovodobrenovac.org.rs

Завод за биоциде и медицинску екологију најавио је сузбијање одрслих форми комараца из авиона за четвртак. План је да се, у зависности од метеоролошке ситуације, сузбијање обави на територији леве обале Дунава и у Обреновцу.

Прецизније, пет авиона биће активно на територији од 10 хиљада хектара, а на териториј Обреновца покриће се централни део, Забран, Забрежје, Звечка, Ушће, Скела, Бело Поље, Барич, Мислођин и Пољане.

Акција сузбијања одраслих форми комараца обавиће се од 17 до 21 час. Из Завода за биоциде и медицинску екологију апелују на пчеларе да предузму потребне мере како би заштитили пчеле током трајања третмана.

Сервисне информације

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати потрошачи из насеља Шљивице у Белом пољу, Максимовића краја у Малој Моштаници, Савске у Ратарима, Бачевачке у Мислођину и Улице Милисава Чамџије у Баричу.

У понедељак, 15. јула без струје ће од 8 до 13 часова остати становници улица Драге Вуковића Корчагина, 21. славонске бригаде, Тридесет осме, Радована Стублинчевића, Горњег краја, насеља код липе, окно и Засека у Звечкој.

Струју у понедељак, од 9 до 13 часова неће имати корисници из Улице Проте Матеје Ненадовића, Доситејеве и Забрешких партизана у Забрежју.

Данас се у Обреновцу одржава Петровдански вашар. До суботе, 13. јула до 7 сати, за саобраћај су затворени део Улице Милоша Обреновића, од кућног броја 101 до Еко пумпе, Гембешева, Улица Мајора Тепавца, део Трга др Зорана Ђинђића, као и део Улице Краља Петра Првог од цркве до играонице ”Рибица”.

Сервисне информације

Због проширења мреже, воду данас од 9 до 15 часова неће имати становници Стаменића краја у Стублинама.

Струју данас од 8 до 14 часова неће имати потрошачи из Давидовића, Грчића, Јадранског, Симеуновића, Пантелића, Лазаревића, Зарића, Лазића краја, Ваљевског, Дорћоланског пута, насеља код хидрофора и код железничке станице у Стублинама.

Због планираног редовног једногодишњег испитивања капацитета бунара минералне воде, Стара обреновачка бања, неће радити од 15. до 23. јула.

Традиционални Петровдански вашар у Обреновцу организује се данас и сутра, због чега ће од данас, од 10 часова, до суботе, 13. јула до 7 сати, бити затворени део улице Милоша Обреновића, од кућног броја 101 до Еко пумпе, Гембешева, Мајора Тепавца, део трга Др Зорана Ђинђића, као и део улице Краља Петра Првог од цркве до играонице “Рибица”.

Сервисне информације

Данас ће без струје ће од 9 до 13 часова остати потрошачи из улица Ппроте Матеје Ненадовића 200б, Забрешких партизана и Доситејеве у Забрежју.

Струју данас од 8 до 13 сати неће имати корисници из улица Драге Вуковића Корчагина, Двадесет прве славонске бригаде, Радована Стублинчевића, Тридесет осме, Горњег краја, насеља Окно, Стара липа и Засека у Звечкој.

Сутра је од 8 до 16 часова у плану искључење струје у Бугарском крају, путевима за Прово и Дубоку бару, насељима Трњаци, Вишњица, Дорћула, Младост колонија, Гробљанској улици, центру Кртинске, насељу Мовтица и улици Богољуба Урошевића Црног број 44г у Уровцима.

У среду, 10. јула без струје ће од 8 до 10 часова остати становници улица Немањине, Николе Тесле, Светог Саве, Рваћанске у Обреновцу, Богољуба Урошевића Црног, Браштанске, Уровачке и насеља Нова Бреска у Уровцима.

Стара бања у Обреновцу, неће радити у периоду од 15. до 23. јула. Варошко купатило биће затворено због испитивања капацитета бунара минералне воде.

Сервисне информације

Данас воду од 9 до 15 часова неће имати потрошачи из Улице Баричких бораца у Баричу, Шарчевића у Малој Моштаници и Швабића краја у Дражевцу.

У понедељак, 1. јула без струје ће од 8,30 до 14,30 часова остати потрошачи из Улице Првог маја, од кућног броја 144 до 150е у Великој Моштаници.

Акција уништавања одраслих форми комараца уређајима са земље биће организована вечерас, од 18 часова, на подручјима градског језгра, излетишта Забран, Белог поља и Забрежја.

Уништавање комараца из ваздуха, ангажовањем четири авиона привредне авијације, биће на подручју Обреновца спроведено сутра. Третманом ће бити обухваћене месне заједнице дуж приобаља Колубаре и Саве, као и подручје излетишта Забран.

Сервисне информације

Становници улица Белопољске у Белом Пољу, Аце Спасића, Рада Тадића и Обреновачког пута у Баричу данас воду неће имати од 9 до 15 часова.

Данас ће без струје од 8 до 14 часова остати корисници из насеља код железничке станице у Бргулама, Горњег краја и насеља Броћиште у Конатицама, Ћосића, Пајића, Доњег, Горњег, Средњег, Поповића краја и насеља код школе у Пољанама.

Сутра, од 8 до 14 часова струју неће имати насеље Трњаци, Школска, Уровачка улица, Стевановића, Поповића крај у Кртинској, Матића, Живковића крај, Ратарска, Савска улица, засеок Бргулице и део Ратара код школе, као и већи део Уроваца.

Без струје ће сутра, од 9 до 12 сати остати потрошачи улица Белопољске 1, Кнеза Михаила 1, Милоша Обреновића 51, 79, 83, Саве Ковачевића 2, од 6 до 10, 16а, 26, 38 и од кућног броја 1 до 25.

У недељу, 23. јуна без струје ће од 8 до 10 часова остати становници зграде број 231 у Улици Војводе Мишића у Обреновцу. Истог дана од 12 до 14 часова струју неће имати поменута зграда, као и потрошачи из Улице Вука Караџића кућни бројеви 83, 84, 87, 93 и 97.

ЈКП „Обреновац“ обавештава становнике делова Мислођина и Барича, дуж Обреновачког пута, где су у току радови на реконструкцији саобраћајнице, да ће због велике дневне фреквенције саобраћаја, пражњење канти за смеће бити обављано уторком од 18 часова. Упућен је апел грађанима да своје судове за одлагање смећа благовремено изнесу испред стамбених и пословних објеката.

Сервисне информације

Без воде ће данас од 9 до 15 часова остати становници улица Самарске у Малој Моштаници, Бачевачке у Мислођину, Милисава Чамџије и Јанка Тешића у Баричу.

Струју данас од 8 до 12 часова неће имати потрошачи из насеља Трњаци, Колонија, код три храста у Кртинској, Пољопривредног добра младост и Радничког насеља у Уровцима.

Без струје ће данас од 11 до 14 сати остати становници Дрењанског, Филиповића краја, насеља Долови, Оров поток, Преки луг, Раваничке, Слободана Пенезића и Шумадијске улице у Малој Моштаници.

Сутра ће без струје од 8 до 14 часова остати корисници из насеља код железничке станице у Бргулама, Горњег краја и насеља Броћиште у Конатицама, Ћосића, Пајића, Доњег, Горњег, Средњег, Поповића краја и насеља код школе у Пољанама.

У петак, 21. јуна, од 8 до 14 часова струју неће имати насеље Трњаци, Школска, Уровачка улица, Стевановића, Поповића крај у Кртинској, Матића, Живковића крај, Ратарска, Савска улица, засеок Бргулице и део Ратара код школе, као и већи део Уроваца.

Без струје ће у петак, од 9 до 12 сати остати потрошачи улица Белопољске 1, Кнеза Михаила 1, Милоша Обреновића 51, 79, 83, Саве Ковачевића 2, од 6 до 10, 16а, 26, 38 и од кућног броја 1 до 25.

ЈКП „Обреновац“ обавештава становнике делова Мислођина и Барича, дуж обреновачког пута, где су у току радови на реконструкцији саобраћајнице, да ће због велике дневне фреквенције саобраћаја, пражњење канти за смеће бити обављано уторком од 18 часова. Упућен је апел грађанима да своје судове за одлагање смећа благовремено изнесу испред стамбених и пословних објеката.

Сервисне информације

Без воде ће данас од 9 до 15 часова остати становници Улица Рада Тадића, Аце Спасића и Јанка Тешића у Баричу.

Данас је од 8 до 14 часова планирано искључење струје у Ђошића крају, Мислођинској улици, насељима Брдо, Бркин поток, Обреновачком и Путу за водовод у Мислођину, Забранском путу број 2 и Улици Милоша Обреновића 191 у Обреновцу.

У току лета ЈКП „Топловод“ планира да на 12 градилишта изводи радове на санацијама, реконструкцијама и новим мрежама у вредности од преко 160.000.000 динара. Све радове Топловод финансира из реалних извора финансирања, значи сопственим средствима, без икаквих кредитних задужења. Пођеднака пажња биће посвећуна ширењу мреже и санацијама и реконструкцијама без којих нема поузданог система нити нових корисника. Информације о радовима и динамици могу се затражити лично у Улици Војводе Мишића 241 од 7 до 14 часова или позивом на бројеве телефона: 011/872.84.82 или 872.22.48, а комплетне трасе за сва градилишта могу се детаљно погледати на интернет страници: www.toplovodobrenovac.org.rs

Акција сузбијања комараца уређајима са земље вечерас од 17,30 часова биће организована у Пироману, Бровићу, Трстеници, Грабовцу, Дрену, Вукићевици, Орашцу и Љубинићу. Авиони ће запрашивати комарце из ваздуха дуж приобаља река и великим зеленим површинама престонице, а у Обреновцу ће бити третирана приобаља и излезиште Забран.

Сервисне информације

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати потрошачи из дела Забрежја код фабрике воде, насеља Чубура у Јасенку, Мислођинске у Мислођину и Улице Јанка Тешића у Баричу.

Струју данас од 8 до 14 часова неће имати корисници из дела Ибарског пута, улица Братства и Јединства, Драгољуба Тришића Драге, Лазаревачке, Живковића краја, насеља код школе, Осредак и Дубраве у Баљевцу.

У четвртак, 14. јуна од 8 до 14 часова планирано је искључење струје у Ђошића крају, Мислођинској улици, насељима Брдо, Бркин поток, Обреновачком и путу за водовод у Мислођину, Забранском путу број 2 и Улици Милоша Обреновића 191 у Обреновцу.

У току лета ЈКП „Топловод“ планира да на 12 градилишта изводи радове на санацијама, реконструкцијама и новим мрежама у вредности од преко 160.000.000 динара. Све радове Топловод финансира из реалних извора финансирања, значи сопственим средствима, без икаквих кредитних задужења. Пођеднака пажња биће посвећуна ширењу мреже и санацијама и реконструкцијама без којих нема поузданог система нити нових корисника.
Информације о радовима и динамици могу се затражити лично у Улици Војводе Мишића 241 од 7 до 14 часова или позивом на бројеве телефона: 011/872.84.82 или 872.22.48, а комплетне трасе за сва градилишта могу се детаљно погледати на интернет страници: www.toplovodobrenovac.rs

Акција сузбијања комараца уређајима са земље вечерас од 17,30 часова биће организована на подручјима месних заједница Велико Поље, Стублине, Ратари, Скела и Ушће. У четвртак, 13. јуна акција ће од 17,30 сати бити спроведена у Пироману, Бровићу, Трстеници, Грабовцу, Дрену, Вукићевици, Орашцу и Љубинићу.

Иако је првобитно из Завода за биоциде најављено да у догледно време неће бити организована акција сузбијања комараца из ваздуха, због утврђене огромне бројности ових инсеката, а упркос препорукама европске уније, одлучено је да се подигне привредна ацијација. Авиони ће запрашивати комарце из ваздуха дуж приобаља река и великим зеленим површинама престонице.

Сервисне информације

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати становници Улице Милоша Обреновића у центру града и дела Ваљевског пута код продавнице Зарић у Звечкој.

Данас ће без струје од 8 до 14 часова остати потрошачи из Доњег, Горњег, Средњег краја, насеља Думача, код дома, код гробља и пута за Степојевац у Конатицама.

Становници Улице Палих бораца у Малој Моштаници струју неће имати данас од 9 до 14 часова.

Струју сутра од 8 до 14 часова неће имати корисници из дела Ибарског пута, улица Братства и јединства, Драгољуба Тришића Драге, Лазаревачке, Живковића краја, насеља код школе, Осредак и Дубраве у Баљевцу.

У току лета ЈКП „Топловод“ планира да на 12 градилишта изводи радове на санацијама, реконструкцијама и новим мрежама у вредности од преко 160.000.000 динара. Све радове Топловод финансира из реалних извора финансирања, значи сопственим средствима, без икаквих кредитних задужења. Пођеднака пажња биће посвећуна ширењу мреже и санацијама и реконструкцијама без којих нема поузданог система нити нових корисника.
Информације о радовима и динамици могу се затражити лично у Улици Војводе Мишића 241 од 7 до 14 часова или позивом на бројеве телефона: 011/872.84.82 или 872.22.48, а комплетне трасе за сва градилишта могу се детаљно погледати на интернет страници: www.toplovodobrenovac.org.rs

Екипе Завода за биоциде и медицинску екологију су 24 часа на терену и раде на сузбијању комараца. У наредних неколико дана, ако временске прилике дозволе, акције сузбиња комараца уређајима за земље биће организоване континуирано.

На основу  извештаја о мониторингу одраслих форми  на територији градске општине Обреновац који је радио  Завода за биоциде и медицинску екологију обавештавамо Вас да ћемо извршити третирање одраслих форми комараца у следећим месним заједницама:

  • Дана 12.06.2019.године третирање ће се извршити у Великом Пољу, Стублинама,  Ратарима, Скели, Ушћу.
  • Дана 13.06.2019. године третирање ће се извршити у Пироману, Бровићу, Трстеници, Грабовцу, Дрену, Вукићевици, Орашцу, Љубинићу.

Почетак акције планиран је за 17:30 часова. Почетак акције може бити промењен у зависности од тренутних метеоролошких услова на терену.

Сузбијање комараца акцијом из ваздуха неће бити организовано у догледно време, из два основна разлога. Први је препорука Европске уније да се не користе авиони у ову сврху, јер се инсектициди који уништавају комарце прилично неконтролисано крећу кроз ваздух, а други, што авиони привредне авијације, не могу да добију дозволу да прелећу насеља, већ искључиво ненасељене делове престонице.

Планирана искључења струје и воде

Данас ће без воде од 9 до 15 часова остати потрошачи из насеља Виноградић у Белом пољу, Мислођинске у Мислођину и Улице Проте Матеје Ненадовића у Обреновцу.

Данас је од 8 до 14 часова планирано искључење струје у улицама Аце Симовића, Гробљанској, Ивана Богдановића Вањке, Проте Матеје Ненадовића, Зорана Белића и насељу Оклисак у Забрежју.

Сутра ће без струје од 8 до 14 часова остати потрошачи из Доњег, Горњег, Средњег краја, насеља Думача, код Дома, код гробља и пута за Степојевац у Конатицама.

Становници Улице Палих бораца у Малој Моштаници струју неће имати сутра од 9 до 14 часова.

Струју у среду, 12. јуна од 8 до 14 часова неће имати корисници из дела Ибарског пута, улица Братства и јединства, Драгољуба Тришића Драге, Лазаревачке, Живковића краја, насеља код школе, Осредак и Дубраве у Баљевцу.

Сервисне информације

Данас ће без воде од 9 до 15 часова остати потрошачи из Улице Бранислава Нушића у Обреновцу.

Данас ће без струје од 8,30 до 16 часова остати комплетна подручја Бровића, Пиромана, делова Стублина код поште, код радио станице, код здравствене станице, насеља Царевац, Суводањ у Трстеници и Томића крај у Великом Пољу.

У понедељак, 10. јуна од 8 до 14 часова планирано је искључење струје у улицама Аце Симовића, Гробљанској, Ивана Богдановића Вањке, Проте Матеје Ненадовића, Зорана Белића и насељу Оклисак у Забрежју.

У току лета ЈКП „Топловод“ планира да на 12 градилишта изводи радове на санацијама, реконструкцијама и новим мрежама у вредности од преко 160.000.000 динара. Све радове Топловод финансира из реалних извора финансирања, значи сопственим средствима, без икаквих кредитних задужења. Пођеднака пажња биће посвећуна ширењу мреже и санацијама и реконструкцијама без којих нема поузданог система нити нових корисника.
Информације о радовима и динамици могу се затражити лично у Улици Војводе Мишића 241 од 7 до 14 часова или позивом на бројеве телефона: 011/872.84.82 или 872.22.48, а комплетне трасе за сва градилишта могу се детаљно погледати на интернет страници: www.toplovodobrenovac.org.rs

Акција сузбијања комараца уређајима са земље вечерас од 17 часова биће спроведена на подручјима Белог поља, Забрежја, Звечке, Кртинске, Уроваца, Младости и излетишта Забран. У зависности од тренутних метеоролошких услова на терену, време почетка акције може бити промењено.

Сервисне информације

Данас ће без воде од 9 до 15 часова остати потрошачи из дела Хајдук Вељкове улице код подстанице у Обреновцу и насеља код Шупљег јасена у Звечкој.

Очитавање водомера данас и сутра биће обављено у улицама Милоша Обреновића, Краља Петра Првог, Војводе Мишића, Аце Симовића, Савској, насељу Тополице, излетишту Забран у Обреновцу, Кртинској и Звечкој.

Сутра ће без струје од 8,30 до 16 часова остати комплетна подручја Бровића, Пиромана, делова Стублина код поште, код радио станице, код здравствене станице, насеља Царевац, Суводањ у Трстеници и Томића крај у Великом Пољу.

Акција сузбијања комараца уређајима са земље вечерас од 17 часова биће спроведена на подручјима месних заједница Мала Моштаница, Барич, Мислођин, Јасенак, Дражевац, Баљевац, Конатице и Пољане. Сутра, од 17 сати, третманом ће бити обухваћена подручја Белог Поља, Забрежја, Звечке, Кртинске, Уроваца, Младости и излетишта Забран. У зависности од тренутних метеоролошких услова на терену, време почетка акције може бити промењено.