Сервисне информације

Надлежне службе за данас нису најавиле планирана искључења струје и воде.

Поводом Дана државности Србије, а у складу Законом о државним и другим празницима у Републици Србији, нерадни дани ће бити петак, 15. и субота, 16. фебруар. У дане државних и верских празника који се празнују у Републици Србији не раде државни и други органи, привредна друштва и други облици организовања за обављање делатности или услуга.

Сервисне информације

Данас ће без струје од 9 до 12 часова остати потрошачи са комплетних подручја Грабовца и Стублина, Ђурића, Јефтића, Степића, Горњег, Средњег краја, насеља код рампе и код пруге у Великом пољу, улица Браће Јоксића, Живе Борјановића, Стара пруга, Четврте, Пете, Шесте, Седме, Осме, Девете, Десете, Једанаесте и насеља Луг у Звечкој.

Струју данас, од 12 до 14 часова неће имати становници насеља Баричка река, улица Јанка Тешића и Омладинских Бригада у Баричу.

Данас је до 10 до 11,30 часова у плану искључење струје улицама Омладинских бригада, Баричких бораца и Аце Тешића у Баричу.

Потрошачи из Којевића краја, насеља Колонија, Железничке, Посавских партизана, Јанка Тешића и Улице Аце Тешића у Баричу, као и Обреновачког и Тешића пута у Мислођину без струје ће данас остати од 8 до 9,30 часова.

Екипе радника Београд пута данас ће обављати санацију оштећеног асфалта на деоницама путева Обреновац – Бргуле и Обреновац – Уб.

Сервисне информације

Сутра је од 9 до 16 часова у плану искључење струје у улицама Арчибалда Рајса, Кнеза Симе Марковића, Краља Александра Првог, Краља Милана, Жртава Фашистичког терора, Лазара Комарчића код кућног броја 7 и насеља Влашка башта у Обреновцу.

У среду, 13. фебруара без струје ће од 9 до 12 часова остати потрошачи са комплетних подручја Грабовца и Стублина, Ђурића, Јефтића, Степића, Горњег, Средњег краја, насеља код рампе и код пруге у Великом пољу, улица Браће Јоксића, Живе Борјановића, Стара пруга, Четврте, Пете, Шесте, Седме, Осме, Девете, Десете, Једанаесте и насеља Луг у Звечкој.

Струју у среду, од 12 до 14 часова неће имати становници насеља Баричка река, улица Јанка Тешића и Омладинских Бригада у Баричу.

У среду је до 10 до 11,30 часова у плану искључење струје улицама Омладинских бригада, Баричких бораца и Аце Тешића у Баричу.

Потрошачи из Којевића краја, насеља Колонија, Железничке, Посавских партизана, Јанка Тешића и Улице Аце Тешића у Баричу, као и Обреновачког и Тешића пута у Мислођину без струје ће у среду остати од 8 до 9,30 часова.

Данас у 9 часова почели су радови на асфалтирању дела саобраћајнице кроз Бело поље, од НИС-ове бензинске станице, поред цркве, трафоа и игралишта до насеља Черевићи. На терену је екипа путара са тешком механизацијом, па се повремено очекују обуставе саобраћаја.

Сервисне информације

Данас ће без воде од 9 до 15 часова остати потрошачи из Гвозденовића краја у Мислођину и улице Аце Спасића у Баричу .

Очитавање водомера до петка, 1. фебруара биће обављено у улицама Цара Лазара, Милоша Обреновића, насељима Гај 1 и Гај 2 у Обреновцу, Баљевцу и Кртинској.

Данас ће без струје од 9 до 16 часова остати Стаменића, Томића, Средњи крај, насеља код школе и Станковци у Великом Пољу.

Потрошачи из Павловића, Петровића, Гугош, Ромског, Мијаиловића краја, насеља Јовановац и дела Дражевца код гробља, струју данас неће имати од 9 до 14 сати.

Сутра ће од 9 до 16 часова струја бити искључена у улицама Цара Лазара, Четвртог априла, Ђачког батаљона, Кожарској, Мајданској, Милоша Обилића, Омладинској, Посавских Норвежана, Стевана Синђелића, насељу Потића воће у Обреновцу, Филиповића крају, насељу Јеремијин забран, улицама Мује Калајџића, Слободана Танкосића и Живе Борјановића у Звечкој.

Струју сутра, од 9 до 11 сати неће имати Сенића крај у Грабовцу.

Сервисне информације

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати потрошачи из Мислођинске улице у Мислођину и насеља Гај један у Обреновцу .

Очитавање водомера до петка, 1.фебруата биће обављено у улицама Цара Лазара, Милоша Обреновића, насељима Гај 1 и Гај 2 у Обреновцу, Баљевцу и Кртинској .

Данас је од 9 до 16 сати у плану искључење струје у улицама Арчибалда Рајса, Кнеза Симе Марковића, Краља Александра првог, Краља Милана, Лазара Комарчића, Жртава Фашистичог терора и насељу Влашка башта у Рватима .

Струју данас од 9 до 14 часова неће имати Гаврића, Доњи, Горњи, Живановића крај, насеља Пљоштара, Иверић, Прњавор, код школе, код млина и код цркве у Дрену .

Сутра ће без струје од 9 до 16 часова остати Стаменића, Томића, Средњи крај, насеља код школе и Станковци у Великом Пољу .

Потрошачи из Павловића, Петровића, Гугош, Ромског, Мијаиловића краја, насеља Јовановац и дела Дражевца код гробља струју сутра неће имати од 9 до 14 сати .

У четвртак, 31. јануара од 9 до 16 часова струја ће бити искључена у улицама Цара Лазара, Четвртог априла, Ђачког батаљоња, Кожарској, Мајданској, Милоша Обилића, Омладинској, Посавских Норвежана, Стевана Синђелића, насељу Потића воће у Обреновцу, Филиповића крају, насељу Јеремијин забран, улицама Мује Калајџића, Слободана Танкосића и Живе Борјановића у Звечкој .

Струју у четвртак, од 9 до 11 сати неће имати Сенића крај у Грабовцу .

Сервисне информације

Данас ће без струје ће од 8 до 14 часова остати становници Мијатовића краја, насеља Осредак, Думача, Баљевачког и пута за Врбовно у Баљевцу.

Потрошачи из насеља Потића воће и улице Цара Лазара у Обреновцу струју данас неће имати од 9 до 16 часова.

Од данас се очекује интензивније отапање снега, што би могло довести до мањег пораста водостаја, који су за сада у домену ниских, саопштено је у РХМЗ, одакле поручују да ово није последњи снежни талас. Снег ће падати у налетима и током фебруара, а право трајно отопљење се очекује тек у марту.

Путеви првог и другог приоритета у целој земљи су проходни, као и путеви трећег приоритета, на којима понегде још увек има мало снега, потврђено је у зимској служби “Путева Србије”.

Сервисне информације

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати потрошачи из насеља Баричка река, Дубоко у Баричу и дела Ројковца у Обреновцу.

Данас од 9 до 14 часова неће имати становници Ивовића краја и насеља Шевар, Липовица у Љубинићу, Горњег, Доњег краја, насеља Липовица, Дубраве, Музичка колонија, Миљковића, пута за Љубинић, за Бањане, за Вукићевицу и дела Орашца код школе.

Сутра ће струја од 9 до 16 часова бити искључена у Стаменића крају и центру Великог поља. Од 9 до 14 сати без струје ће остати Јадрански, Лазаревића, Савића, Лазића, Зарића крај, Дорћолански и део Ваљевског пута у центру Стублина.

У четвртак, 24. јануара струју од 9 до 16 часова неће имати станивници улица Цара Лазара, Четвртог априла, Ђачког батаљона, Кожарске, Мајданске, Милоша Обилића, Омладинске, Посавских Норвежана, Стевана Синђелића, насеља Потића воће у Обреновцу, Филиповића краја, насеља Јеремијин Забран, улица Браће Јоксића, Слободана Танкосића, Мује Калајџића и Живе Борјановића у Звечкој.

У четвртак је од 8,30 до 10 часова у плану искључење струје у насељу Колонија, Обреновачком путу, Железничкој, Радничкој и Улици 14. октобра у Баричу. Од 10 до 11,30 часова струју неће имати потрошачи из улица Богољуба Васиљевића, Церске, Језерске, Милорада Петровића Ујке, Обреновачког пута, Јевђеновића краја и насеља Горњи Потез у Баричу.

Лица мушког пола, рођена 2001. године и старијих годишта, која нису уведена у војну евиденцију, требало би да се јаве у центар Министарства одбране, у згради општине, канцеларија број 39. Увођење у војну евиденцију вршиће се сваког радног дана од 1. до 28. фебруара, од 9 до 15 часова.

Сeрвисне информације

Становници Мислођинске улице у Мислођину без воде ће данас остати од 9 до 15 часова.

Данас ће без струје од 9 до 14 часова остати потрошачи из Доњег, Горњег и Ћопића краја у Љубинићу.

Струју сутра од 9 до 14 часова неће имати становници Ивовића краја и насеља Шевар, Липовица у Љубинићу, Горњег, Доњег краја, насеља Липовица, Дубраве, Музичка колонија, Миљковића, пута за Љубинић, за Бањане, за Вукићевицу и дела Орашца код школе.

У среду, 23. јануара, струја ће од 9 до 16 часова бити искључена у Стаменића крају и центру Великог поља. Од 9 до 14 сати без струје ће остати Јадрански, Лазаревића, Савића, Лазића, Зарића крај, Дорћолански пут и део Ваљевског пута у центру Стублина.

Измењен је режим саобраћаја на деоници Сурчин – Обреновац, где се обављају радови у оквиру изградње ауто – пута Јужни Јадран. Саобраћај се одвија двосмерно, левом траком, у смеру Остружница – Добановци.

Сервисне информације

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати становници насеља Баричка река у Баричу, Дечанске у Обреновцу и Дванаесте улице код кућног броја 9 у Звечкој.

Данас ће струја од 11 до 15 часова бити искључена у улицама Кнеза Михаила 4, Милоша Обреновића 133 и 139, Војводе Мишића кућни бројеви 168, од 190 до 200, 226, 213, од 217 до 219, од 223 до 227ц, 231, 235, 241 и 247, Вука Караџића 30, од 76б до 76ц, 84, од 88 до 90, од 94 до 98 и 227.

У понедељак, 21. јануара, без струје ће од 9 до 14 часова остати потрошачи из Доњег, Горњег и Ћопића краја у Љубинићу.

Сервисне информације

Данас ће без струје ће од 8 до 9 часова остати потрошачи из Бошковића, Селенића краја, кружног пута, Белопољске, Гробљанске, Тамнавске улице и Ваљевчића сокака у Белом Пољу. Струју сутра од 9 до 10 часова неће имати становници дела Забранског пута, код кућног броја 16 у Забрану.

Сутра ће струја од 11 до 15 часова бити искључена у улицама Кнеза Михаила 4, Милоша Обреновића 133 и 139, Војводе Мишића кућни бројеви 168, од 190 до 200, 226, 213, од 217 до 219, од 223 до 227ц, 231, 235, 241 и 247, Вука Караџића 30, од 76б до 76ц, 84, од 88 до 90, од 94 до 98 и 227.

Санирање ударних рупа насталих на саобраћајницама после снежних и ледених дана почеће када се стекну минимални временски услови за употребу асфалта, саопштено је у дирекцији ЈП ,,Путеви Београда”. Како су метеоролози и за март најавили снежне падавине, почетак санације ударних рупа могао би се очекивати у првим данима календарког пролећа.

Грађани Обреновца, који данас иду ка престоници, могу да очекују велике гужве, јер ће велики број улица бити затворен због посете руског председника Владимира Путина.

Највећи део програма Путинове посете је познат, али се тачна сатница, као и трасе којима ће пролазити председничка колона, из безбедносних разлога држе у тајности. Једно је сигурно, четири кључне тачке током његовог боравка биће аеродром “Никола Тесла” (око 11.45), Гробље ослободилаца Београда (око 12.15), Палата “Србија” (око 12.45) и Храм Светог Саве (око 18.00), које ће тим редом и посећивати.

Како се председничка колона буде кретала са једне на другу тачку, тако ће бити потпуно затваране поједине саобраћајнице, па возачи могу да очекују повремено и тотални прекид саобраћаја на аутопуту, у Улици кнеза Милоша, Булевару краља Александра, Рузвелтовој улици, Тргу Николе Пашића, целом потезу око Палате “Србије”, те у каснијим сатима и од Славије до Аутокоманде, а затим и поново на аутопуту ка Новом Београду и аеродрому.

Од 14.00 до 21.00 биће успорен или обустављен саобраћај у следећим улицама:

* Немањина – од Савског трга до Трга Славија;

* Кнеза Милоша и Таковска – од Мостарске петље до Цвијићеве улице;

* Булевар краља Александра – од Таковске до Батутове;

* Сарајевска – од Дурмиторске до Балканске (Адмирала Гепрата);

* Савска – од МУП Савски венац до Савског трга;

* Булевар Николе Тесле и Ушће – од Трешњиног цвета;

* Милутина Миланковића;

* Владимира Поповића – од моста Газела до Земунског пута (Стари савски мост);

* Рузвелтова – до Краљице Марије;

* Булевар војводе Бојовића;

* Трг Николе Пашића

Сервисне информације

Одржана седница оперативног тима општине Обреновац. Ангажоване све екипе како би путеви првог и другог приоритета били очишћени. Возила су на терену и уклањају снег са општинских и државних путева.

Како сазнајемо, овога јутра сви путеви на територији општине Обреновац су проходни.

Екипе ЈКП ,,Обреновац” су на терену и укупно 60 радника чисти тротоаре и улице.

Зимска служба ,,Београд пута” је у четвртом степену приправности. На улице које се непрекидно чисте, бачени су со и калцијум хлорид.

Престанак падавина очекује се током преподнева, али због ледених дана који следе, све службе ће остати у четвртом степену приправности како би саобраћајнице биле безбедне, рекао заменик градоначелника Горан Весић.

Надлежни апелују на грађане да очисте снег испред својих зграда и учине мали допринос како би град функционисао што је могуће боље.

Аутобуси ,,Ласте” крећу се отежано на путевима у појединим селима, где се бележе кашњења. Овога јутра скраћене су линије за Вукићевицу до Арсеновића краја, Трстеницу до дома и Баљевац до дома.

Саобраћајно предузеће ,,Стрела” одржало је све поласке на линијама ка Београду. Измењеном трасом саобраћају аутобуси на линији 860 Ј, Београд – Јасенак.

Пражњење судова за смеће отежано је због снега у стрмим и уским улицама, па надлежни у ЈКП ,,Обреновац” моле суграђане за стрпљење, јер ће екипе овог комуналног предузећа испразнити канте током ове или наредне недеље, у зависности од временских услова.

Сервисне информације

Због ломова на водоводној мрежи, данас ће без воде од 7 до 15 часова остати потрошачи из Мислођинске улице и насеља Осовље у Мислођину.

Због снежних падавина у Србији су на снази жути и наранџасти метео аларм.

Снег је у Обреновцу почео да пада током ноћи и наставиће током данашањег дана. У Београду и околини очекује се повећање висине снежног покривача за око 10 центиметара.

Екипе зимске службе ,,Београд пута” од јуче су у четвртом степену приправности и чисте улице првог приоритета. На улице су бачени со и калцијум хлорид. Сви путеви у општини Обреновац су проходни.

Надлежни апелују на грађане да очисте снег испред својих зграда и учине мали допринос како би град функционисао што је могуће боље.

Аутобуси ,,Ласте” овога јутра саобраћају без већих проблема. Због већих успона линија за Јасенак је скраћена до Тенића краја, док аутобус за вукићевицу не иде у Арсеновића крај.

Пражњење судова за смеће отежано је због снега у стрмим и уским улицама, па надлежни у ЈКП ,,Обреновац” моле суграђане за стрпљење, јер ће екипе овог комуналног предузећа испразнити канте током ове или наредне недеље, у зависности од временских услова.

Сервисне информације

Због радова на мрежи данас ће без воде у периоду од 7 до 15 часова остати становници Улице Вашариште у Обреновцу и Јанка Тешића у Баричу.

Све улице првог приоритета у Београду и Обреновцу су очишћене. Екипе зимске службе су и даље на терену.

Јавни превоз функционише по реду вожње који је предвиђен за радни дан и не бележе се већа кашњења.

Због ниских температура могућа је појава леда и поледице, па се апелује на грађане да обрате пажњу када излазе из својих домова.

На путевима у Србији има снега и леда па је потребан додатни опрез у вожњи, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Пражњење судова за смеће отежано је због снега у стрмим и уским улицама, па надлежни у ЈКП ,,Обреновац” моле суграђане за стрпљење, јер ће екипе овог комуналног предузећа испразнити канте током ове или наредне недеље, у зависности од временских услова.

Како не би долазило до уништавања комуналне опреме, надлежни у ЈКП ,,Обреновац” апелују на грађане који за грејање користе чврста горива, да воде рачуна како одлажу пепео.

Сервисне информације

Због радова на мрежи, без воде ће данас од 7 до 15 часова остати потрошачи из Улице Вашариште у Обреновцу.

Све улице првог приоритета у Београду и Обреновцу су очишћене. Екипе зимске службе радиле су и на уклањању снега и у улицама другог приоритета.

Данас је први радни дан након божићних празника и јавни превоз функционише по реду вожње који је предвиђен за радни дан.

Запослени у ЈКП ,,Обреновац”, овога јутра су на терену и посипају со на тротоаре и остале јавне површине.

Због изузетно ниских температура могућа је појава леда и поледице, па се апелује на грађане да обрате пажњу када излазе из својих домова.

Екипе ,,Београд пута” од данас су у четвртом степену приправности, јер се очекују нове падавине.

ЈП ,,Путеви Србије” апелују на учеснике у саобраћају да на пут не крећу без обавезне зимске опреме и да због временских услова буду посебно опрезни у саобраћају, поштују ограничење брзине и прилагоде брзину кретања условима на путу.

Сервисне информације

Данас ће без воде од 9 до 15 часова остати потрошачи из Гвозденовића краја у Мислођину и насеља Шумадија у Јасенку.

У Дому здравља Обреновац 1., 2. и 7. јануара на снази ће бити празнични режим рада. Од 8 до 18 часова дежураће службе за здравствену заштиту деце, одраслих, кућног лечења и лабораторија. Одељење стоматологије радиће од 9 до 15 часова. Служба за хитну медицинску помоћ ради непрекидно.

У складу са распоредом за дане празника, службе пијаце и гробља Јавног комуналног предузећа ,,Обреновац” неће радити 1. и 7. јануара.

ЈКП ,,Паркинг сервис” неће контролисати и наплаћивати паркирање у зонираним деловима града сутра, 2. и 7. јануара. Градска јавна паркиралишта током празника биће непрекидно отворена и радиће по уобичајеном систему наплате, као и служба за уклањање непрописно паркираних возила. Од четвртка, 3. јануара и од уторка, 8. јануара наплата и контрола паркирања у зонираним деловима града вршиће се уобичајено.

Обреновачки отворени тржни центар, робна пијаца, неће радити сутра, 1. јануара.

Тржни центри, продавнице, пијаце и други продајни објекти радиће скраћено 31. децембра и 6. јануара, док су 1. и 7. јануар нерадни дани.

Сутра дежурне продавнице могу бити затворене, док у среду, 2. јануара морају да раде најмање од 9 до 12 сати. На Бадњи дан продавнице претежно прехрамбене робе морају да раде најмање од 9 до 18 часова, а на Божић, 7. јануара, могу бити затворене.

Бензинске пумпе на државним путевима првог и другог реда, као и општинским путевима на територији града радиће непрекидно. Остале морају бити отворене од 6 до 20 сати.

Поште које имају целодневно радно време, 31. децембра и 6. јануара радиће скраћено, до 17 часова. Непрекидно ће бити отворена главна пошта у Таковској 2, у Београду.

Радно време базена за предстојеће празнике:
31.12.2018. базени раде нормално
1.1.2019. базени неће радити
2.1.2019. базени ће радити: Јутарњи бизнис термин од 7.00 – 8.30 и Рекреативно пливање од 10.00 – 19.00

Сервисне информације

Данас ће струја од 9 до 15 часова бити искључена у Нешића, Матића крају, насељима Аврамовац, код дома, Ворбис, улицама 14. октобра, Југословенске народне армије, Милисава Глумчевића, Милоја Бељинца, Миограда Мијића, 56 родољуба, Савској, Живка Марковића, Солунског фронта, Шабачком путу у Скели, насељу Вукодрашки потез на Ушћу и делу Шабачког пута у Уровцима.

Очитавање водомера до краја дана биће обављено у насељима Бело поље, Шљивице, Вашариште, Ројковац, Гај 1 и гај 2, улицама Цара Лазара, Браће Југовића и Попа Леонтија Марковића у Обреновцу.

У Дому здравља Обреновац 1., 2. и 7. јануара на снази ће бити празнични режим рада. Од 8 до 18 часова дежураће службе за здравствену заштиту деце, одраслих, кућног лечења и лабораторија. Одељење стоматологије радиће од 9 до 15 часова. Служба за хитну медицинску помоћ ради непрекидно.

У складу са распоредом за дане празника, службе пијаце и гробља Јавног комуналног предузећа ,,Обреновац” неће радити 1. и 7. јануара.

ЈКП ,,Паркинг сервис” неће контролисати и наплаћивати паркирање у зонираним деловима града 1., 2. и 7. јануара. Градска јавна паркиралишта током празника биће непрекидно отворена и радиће по уобичајеном систему наплате, као и служба за уклањање непрописно паркираних возила. Од четвртка, 3. јануара и од уторка, 8. јануара наплата и контрола паркирања у зонираним деловима града вршиће се уобичајено.

Обреновачки отворени тржни центар, робна пијаца, неће радити у уторак, 1. јануара.

Тржни центри, продавнице, пијаце и други продајни објекти радиће скраћено 31. децембра и 6. јануара, док су 1. и 7. јануар нерадни дани.

У уторак, 1. јануара, дежурне продавнице могу бити затворене, док у среду, 2. јануара морају да раде најмање од 9 до 12 сати. На Бадњи дан продавнице претежно прехрамбене робе морају да раде најмање од 9 до 18 часова, а на Божић, 7. јануара, могу бити затворене.

Бензинске пумпе на државним путевима првог и другог реда, као и општинским путевима на територији града радиће непрекидно. Остале морају бити отворене од 6 до 20 сати.

Поште које имају целодневно радно време, 31. децембра и 6. јануара радиће скраћено, до 17 часова. Непрекидно ће бити отворена главна пошта у Таковској 2, у Београду.

Сервисне информације

Данас ће без воде од 9 до 15 часова остати потрошачи из Улице Милосава Павловића у насељу Гај два и пута за Баљевац у Дражевцу.

Због ниских температура и отежаног одвијања саобраћаја данас неће бити организовано достављање питке воде цистернама потрошачима из месних заједница, према раније утврђеном распореду.

Становници насеља прилаз и Улице Добривоја Јовановића у Великој Моштаници данас ће без струје остати од 10 до 13 часова.

У петак, 21. децембра струју од 8 до 10 часова неће имати делови Улица Краља Милутина од 25а до 25б и Марка Миловановића од 23 до 27а, 311, 77 и 625б у Обреновцу.

Без струје ће у петак од 10 до 12 часова остати потрошачи из Улице Марка Миловановића од кућног броја 9 до 11б, док ће од 12 до 14 часова струја бити искључена у Улици Краља Милутина 7 и Марка Миловановића од броја 5 до 7б.

Због отапања снега на крововима се очекује појава леденица, због чега грађани, а посебно стамбене заједнице, морају обавити њихово уклањање, како не би угрозиле безбедност пролазника.

Надлежни у комуналној инспекцији још једном подсећају грађане на обавезу чишћења снега испред приватних поседа и пословних просторија, јер су за несавесне предвиђене новчане казне.

И ове године на основу одлуке ГО Обреновац, организован је рад волонтера, који ће помагати најстаријим суграђанима. Доносиће им основне животне намирнице и лекове. Грађани се волонтерима могу обратити позивом на бројеве: 064/83-22-695; 062/88-18-302; 064/22-45-130 и 063/77-22-259.

ЈКП ,,Паркинг сервис” неће наплаћивати паркирање у зонираним деловима града све док снега буде на обележеним паркинг местима.

Сервисне информације

Становници Дванаесте улице у Звечкој воду данас неће имати од 9 до 15 часова.

Данас струју од 8 до 10 часова неће имати потрошачи из улица Аце Симовића, Жртава фашистичког терора, Доситејеве, Проте Матеје Ненадовића, Радничке и Забрешких партизана на Забрежју.

Данас је од 10 до 12 часова у плану искључење струје у улицама Аце Симовића, Белопољској, Јоакима Вујића, Краља Милутина, Момчила Радовановића, Сремског фронта, Четвртој, Војводе Бојовића, Жртава фашистичког терора и Проте Матеје Ненадовића код кућног броја 30 у Обреновцу.

Становници насеља Браће Југовића и Улице Краља Александра Првог струју данас неће имати од 12 до 14 часова.

Саобраћај се јутрос, због зимских услова вожње, одвија успорено. Ниске температуре условљавају поледицу на саобраћајницама, која може допринети повећаном броју саобраћајних незгода, саопштено је у АМСС, одакле је упућен апел возачима да прилагоде брзину кретања
Условима на путу, као и да на пут не крећу без зимске опреме.

Према најавама РХМЗ, очекује се даљи пад температуре, па је екипама зимске служе наложена употреба калцијум хлорида, јер со не делује на температурама испод минус 5 степени. Током дана терену ће бити око 300 машина и 1.600 људи, који ће чистити тротоаре, аутобуска стајалишта, пешачке зоне.

Због отапања снега на крововина очекује се појава леденица, због чега грађани, а посебно стамбене заједнице, морају да их уклоне, како не би угрозиле безбедност пролазника.

Надлежни у комуналној инспекцији још једном подсећају грађане на обавезу чишћења снега испред приватних поседа и пословних просторија, јер су за несавесне предвиђене новчане казне.

Сервисне информације

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати потрошачи из дела Улице Војводе Мишића код кућног броја 55.

Данас је од 9 до 13 часова у плану је искључење струје у Тридесет првој и Улици Браће Лазића у Звечкој.

Становници Липљанске, Радничке и Улице Седмог јула у Великој Моштаници без струје ће остати данас од 9,30 до 13 часова.

Сутра ће без струје од 9 до 14 часова остати потрошачи из насеља Дубоко, Обреновачког пута, Улице Аце Спасића у Баричу и кружног пута у Белом пољу.

У среду, 12. децембра струју од 9 до 14 часова неће имати комплетна подручја Баљевца, Дражевца, Конатица, Пољана, као и путеви за Степојевац и Врбовно.

Планирана искључења воде и струје

Данас ће без воде од 9 до 15 часова остати становници Водоводске у Мислођину, Београдске у Баричу и Улице Живе Борјановића у Звечкој.

У току су радови на капиталном ремонту вентила на водоизворишту ,,Вић баре” у Забрежју. Могућа је појава ослабљеног притиска воде у појединим домаћинствима, па надлежни у ЈКП ,,Водовод и канализација” апелују на потрошаче да на време обезбеде потребне залихе.

Очитавање водомера до краја дана биће обављено у улицама Браће Голубовића, Книнској, Фрушкогорској, Лазара Комарчића, Цара Лазара, насељима Ројковац, Гај 1 и Гај 2 у Обреновцу, Уровцима и Дражевцу.

Данас је у плану искључење струје у Ромском, насељима Ивојевац, Јовановац, Парлози, Луг, код гробља, код споменика, код трафо станице, Пелића, Петровића, Радојковића, Станковића, Гугош, Тодоровића, Веверичком крају и центру Дражевца.