Сервисне информације

Данас ће без воде од 9 до 15 часова остати потрошачи из Улице Милосава Павловића у насељу Гај два и пута за Баљевац у Дражевцу.

Због ниских температура и отежаног одвијања саобраћаја данас неће бити организовано достављање питке воде цистернама потрошачима из месних заједница, према раније утврђеном распореду.

Становници насеља прилаз и Улице Добривоја Јовановића у Великој Моштаници данас ће без струје остати од 10 до 13 часова.

У петак, 21. децембра струју од 8 до 10 часова неће имати делови Улица Краља Милутина од 25а до 25б и Марка Миловановића од 23 до 27а, 311, 77 и 625б у Обреновцу.

Без струје ће у петак од 10 до 12 часова остати потрошачи из Улице Марка Миловановића од кућног броја 9 до 11б, док ће од 12 до 14 часова струја бити искључена у Улици Краља Милутина 7 и Марка Миловановића од броја 5 до 7б.

Због отапања снега на крововима се очекује појава леденица, због чега грађани, а посебно стамбене заједнице, морају обавити њихово уклањање, како не би угрозиле безбедност пролазника.

Надлежни у комуналној инспекцији још једном подсећају грађане на обавезу чишћења снега испред приватних поседа и пословних просторија, јер су за несавесне предвиђене новчане казне.

И ове године на основу одлуке ГО Обреновац, организован је рад волонтера, који ће помагати најстаријим суграђанима. Доносиће им основне животне намирнице и лекове. Грађани се волонтерима могу обратити позивом на бројеве: 064/83-22-695; 062/88-18-302; 064/22-45-130 и 063/77-22-259.

ЈКП ,,Паркинг сервис” неће наплаћивати паркирање у зонираним деловима града све док снега буде на обележеним паркинг местима.

Сервисне информације

Становници Дванаесте улице у Звечкој воду данас неће имати од 9 до 15 часова.

Данас струју од 8 до 10 часова неће имати потрошачи из улица Аце Симовића, Жртава фашистичког терора, Доситејеве, Проте Матеје Ненадовића, Радничке и Забрешких партизана на Забрежју.

Данас је од 10 до 12 часова у плану искључење струје у улицама Аце Симовића, Белопољској, Јоакима Вујића, Краља Милутина, Момчила Радовановића, Сремског фронта, Четвртој, Војводе Бојовића, Жртава фашистичког терора и Проте Матеје Ненадовића код кућног броја 30 у Обреновцу.

Становници насеља Браће Југовића и Улице Краља Александра Првог струју данас неће имати од 12 до 14 часова.

Саобраћај се јутрос, због зимских услова вожње, одвија успорено. Ниске температуре условљавају поледицу на саобраћајницама, која може допринети повећаном броју саобраћајних незгода, саопштено је у АМСС, одакле је упућен апел возачима да прилагоде брзину кретања
Условима на путу, као и да на пут не крећу без зимске опреме.

Према најавама РХМЗ, очекује се даљи пад температуре, па је екипама зимске служе наложена употреба калцијум хлорида, јер со не делује на температурама испод минус 5 степени. Током дана терену ће бити око 300 машина и 1.600 људи, који ће чистити тротоаре, аутобуска стајалишта, пешачке зоне.

Због отапања снега на крововина очекује се појава леденица, због чега грађани, а посебно стамбене заједнице, морају да их уклоне, како не би угрозиле безбедност пролазника.

Надлежни у комуналној инспекцији још једном подсећају грађане на обавезу чишћења снега испред приватних поседа и пословних просторија, јер су за несавесне предвиђене новчане казне.

Сервисне информације

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати потрошачи из дела Улице Војводе Мишића код кућног броја 55.

Данас је од 9 до 13 часова у плану је искључење струје у Тридесет првој и Улици Браће Лазића у Звечкој.

Становници Липљанске, Радничке и Улице Седмог јула у Великој Моштаници без струје ће остати данас од 9,30 до 13 часова.

Сутра ће без струје од 9 до 14 часова остати потрошачи из насеља Дубоко, Обреновачког пута, Улице Аце Спасића у Баричу и кружног пута у Белом пољу.

У среду, 12. децембра струју од 9 до 14 часова неће имати комплетна подручја Баљевца, Дражевца, Конатица, Пољана, као и путеви за Степојевац и Врбовно.

Планирана искључења воде и струје

Данас ће без воде од 9 до 15 часова остати становници Водоводске у Мислођину, Београдске у Баричу и Улице Живе Борјановића у Звечкој.

У току су радови на капиталном ремонту вентила на водоизворишту ,,Вић баре” у Забрежју. Могућа је појава ослабљеног притиска воде у појединим домаћинствима, па надлежни у ЈКП ,,Водовод и канализација” апелују на потрошаче да на време обезбеде потребне залихе.

Очитавање водомера до краја дана биће обављено у улицама Браће Голубовића, Книнској, Фрушкогорској, Лазара Комарчића, Цара Лазара, насељима Ројковац, Гај 1 и Гај 2 у Обреновцу, Уровцима и Дражевцу.

Данас је у плану искључење струје у Ромском, насељима Ивојевац, Јовановац, Парлози, Луг, код гробља, код споменика, код трафо станице, Пелића, Петровића, Радојковића, Станковића, Гугош, Тодоровића, Веверичком крају и центру Дражевца.

Планирана искључења воде и струје

Настављени су радови на капиталном ремонту вентила на Водоизворишту ,,Вић баре” у Забрежју. Данас и сутра је могућа појава ослабљеног притиска воде у појединим домаћинствима, па надлежни у ЈКП ,,Водовод и канализација” апелују на потрошаче да на време обезбеде потребне залихе.

Сутра је у плану је искључење струје у Ромском, насељима Ивојевац, Јовановац, Парлози, Луг, код гробља, код споменика, код трафо станице, Пелића, Петровића, Радојковића, Станковића, Гугош, Тодоровића, Веверичком крају и центру Дражевца.

Сервисне информације

Становници насеља Баричка река у Баричу и Колубарске улице у насељу Шљивице данас воду неће имати од 9 до 15 часова.

Поводом државног празника, обележавања Дана примирја у Првом светском рату, у недељу 11. и понедељак, 12. новембра у Дому здравља Обреновац важиће празнични режим рада. Од 8 до 18 часова дежураће службе за здравствену заштиту деце, одласлих, кућног лечења, патронажа и лабораторија. Одељење стоматологије радиће од 9 до 15 часова, док служба за хитну медицинску помоћ ради непрекидно.

Због државног празника у понедељак, 12. мовембра ЈКП ,,Паркинг сервис” неће вршити наплату паркирања у зонираним деловима града. Уобичајено ће радити оба градска паркинга, код зелене пијаце и код дома војске.

На Дан примирја, односно 11. и 12. новембра, привредни субјекти који обављају занатску и трговинску делатност, радиће у складу са одредбама одлуке о радном времену занатствна и трговине на подручју града Београда.

У недељу и понедељак дежурни продајни објекти неспецијализованих делатности, претежно прехрамбеног асортимана, морају да раде најмање од 9 до 12 часова. Специјализовани објекти за трговину на мало и посебне трговине могу бити затворени.

Бензинске станице на државним путевима првог и другог реда, као и општинским путевима на територији Београда радиће непрекидно. Остале бензинске станице морају бити отворене од 6 до 20 сати.

Календаром образовно – васпитног рада Министарства просвете за основно образовање предвиђено је да деца, због државног празника, одмарају четири дана, од 9. до 12. новембра. Ово правило не важи за средњошколце, који ће имати само један додатни дан за одмор и то у понедељак, на дан обележавања примирја у Првом светском рату.

Данас почиње исплата првог дела октобарских пензија на шалтерима пошта и доставом на кућне адресе корисника. Сутра ће пензије бити уплаћене на текуће рачуне најстаријих суграђана.

Сутра ће на Вашаришту у Обреновцу, од 10 до 15 часова, бити организован пољопривредни вашар. Веће ГО Обреновац је на иницијативу ЈКП ,,Обреновац” донело одлуку да се пољопривредни вашар одржава сваког 10. у месецу.

Представу ,,Зашто и како убити мужа”, одиграће сутра у позоришној сали Дома културе глумци Наташа Аксентијевић и Пеђа Дамњановић, са почетком у 20 часова.

Поетско – музичко вече ,,Капија слободе” у извођењу чланова КУД-а ,,Драган Марковић”, ДНТК ,,Јека” и ,,Малог аматерског театра” биће у Позоришној сали дома културе организовано у недељу, 11. новембра,
од 19,30 часова.

У Обреновцу након свежег јутра током дана претежно сунчано и пријатно топло. Дуваће слаб до умерен југоисточни ветар. Највиша дневна температура 18 степени.

Сутра јутро свеже и делимично магловито. Током дана облачно, али суво. Ветар слаб до умерен, повремено јак југоисточни. Јутарња температура 8, максимална дневна 19 степени.

Сервисне информације

Због државног празника у понедељак, 12. новембра ЈКП ,,Паркинг сервис” неће вршити наплату паркирања у зонираним деловима града. Уобичајено ће радити оба градска паркинга, код зелене пијаце и код Дома војске.

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати потрошачи из улица Баричких бораца и Милисава Чамџије у Баричу.

Планирана искључења воде и струје

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати потрошачи из Самарске у Малој Моштаници, Далматинске улице, насеља Баричка река и дела Барича код амбуланте и фабрике “Прва Искра” .

Сутра ће без струје од 8 до 13 часова остати корисници из улица Аце Спасића, Брђанске, Београдске, Драгорада Драгојевића, Гробљанске, Савске, Шесте војвођанске, Виноградске, Вука Караџића, Обреновачког пута, Спасића краја, насеља Горњи потез и Дубоко у Баричу, кружног пута у Белом пољу, Краљевића Марка, Обреновачке, Палих бораца, Високе, Раваничке улице, Поточког и Шарчевића краја у Малој Моштаници .

Струју у петак, 26. октобра, од 8 до 9 часова неће имати становници улица Богдана Јаковљевића, Десанке Максимовић, Гајске, Капетана Петра Ерића, Колубарске, Крушик, Милорада Радовановића, Милосава Павловића, Немањине, Николе Тесле и Војводе Степе у Обреновцу .

Потрошачи из улице Марка Миловановића од 15а до 21б и кућни број 1 без струје ће у петак остати од 9,30 до 10,30 часова, док је од 11 до 13 сати у плану искључење у улици Краља Милутина 13б и Марка Миловановића од 13 до 15г .

Сервисне информације

Воду од почетка дана до 15 часова неће имати становници Улице Ђачког батаљона у Обреновцу. За потребе вртића ,,Весељко” вода је допремљена цистерном.

Корисници из Брђанске у Мислођину и Улице Првог маја у Баричу данас ће без воде остати од 9 до 15 часова.

У понедељак, 17. септембра струју од 8 до 11 часова неће имати део Шабачког пута у Уровцима, Улице Браће Лазића, Ивана Егедушевића, Драге Вуковића Корчагина, Тридесета, Тридесет прва, Тридесет друга, Тридесет седма и Тридесет осма.

Потрошачи из улица Браће Лазића и Тридесет четврте у Звечкој струју неће имати и од 11 до 14 часова.

Четврта фијакеријада у организацији Спортско коњичког клуба ,,Обреновац” и под покровитељством ГО Обреновац, биће на Вашаришту одржана у недељу, 16. септембра, са почетком у 11,30 часова, дефилеом учесника улицама града. Такмичарски део манифестације, који почиње у 13 часова, биће отворен пригодним културно – уметничким програмом.

У Обреновцу данас претежно сунчано и топло, са слабим југоисточним ветром. Највиша дневна температура 27 степени.

Сутра променљиво облачно, са могућом краткотрајном кишим. Дуваће слаб до умерен северозападни ветар. Јутарња температура 17, максимална дневна 28 степени.

Сервисне информације

Данас ће без струје од 8 до 10 часова остати становници Улица Цара Лазара, Кожарске, Љубе Ненадовића и Војводе Мишића у делу Обреновца код насеља Циглана.

Струју данас од 10,30 до 12,30 неће имати потрошачи из Улице Ђачког батаљона 5 и 23а, Љубе Ненадовића од 1б до 3б, Посавских Норвежана од 1 до 3 и 7а, Војводе Мишића кућни број 82.

Данас је од 12,30 до 13 часова у плану искључење струје у улицама Цара Лазара, Ђачког батаљона 11 и 21, Љубе Ненадовића од 3а до 3б, Омладинској 2б, Посавских Норвежана 88 и од 9 до 23б, Тргу др Зорана Ђинђића 1, Војводе Мишића 86.

Становници улица Цара Лазара 6 до 6з, Ђачког батаљона 19 и Посавских Норвежана 19 до 23б без струје ће остати данас од 13,30 до 15,30 часова.

Струју сутра од 8 до 12 часова неће имати потрошачи из Улице Аце Симовића 1а у Обреновцу.

Четврта фијакеријада у организацији Спортско коњичког клуба ,,Обреновац” и под покровитељством ГО Обреновац, биће на вашаришту одржана у недељу, 16. септембра, са почетком у 11,30 часова, дефилеом учесника улицама града. Такмичарски део манифестације, који почиње у 13 часова, биће отворен пригодним културно – уметничким програмом.

У Обреновцу данас претежно сунчано и топло, са слабим до умереним северозападним ветром. Максимална дневна температура 28 степени.

Сутра претежно сунчано и топло. Дуваће слаб до умерен југоисточни ветар. Јутарња температура 17, максимална дневна 27 степени.

Сервисне информације

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати потрошачи из Улице Мајора Тепавца у Обреновцу, Обреновачког пута, раскрснице Улица Првог маја и Буде Давидовића у Баричу.

Тренутно нема потребе за спровођењем акције запрашивања комараца из ваздуха, јер је бројност инсеката ниска. У Заводу за биоциде кажу да свакодневно постављају клопке за утврђивање бројности комараца на локацијама које су погодне за њихов развој. Последњи подаци потврђују ниску бројност за овај период године.

Исплата првог дела августовских пензија на шалтерима пошта и доставом на кућне адресе почеће 10. септембра. Пензије ће на текуће рачуне корисника ПИО Фонда бити уплаћене 11. септембра.

У Обреновцу јутро умерено облачно. Током дана сунчано и топло, са слабим и умереним ветром променљивог правца. Максимална дневна температура 28 степени.

Сутра ујутру местимично краткотрајна магла. Током дана променљиво облачно. Дуваће слаб ветар променљивог правца. Јутарња температура 14, максимална дневна 27 степени.

Сервисне информације

Данас ће без воде од 9 до 15 часова остати корисници из насеља Преки луг у Малој Моштаници, Бачевица у Мислођину, Баричка река и Новог насеља у Баричу.

Сутра струју од 8 до 14 часова неће имати потрошачи из Брђанске улице у Мислођину.

Становници Узун Миркове улице, код кућног броја 12 у Обреновцу, без струје ће остати сутра од 15 до 17 часова.

Ступио је на снагу зимски ред вожње у возилима јавних градских превозника. У саобраћај су враћени такозвани ђачки поласци, а од друге половине октобра почеће озбиљна координација и припреме оператера да прилагоде потребе превоза предстојећим зимским условима.

Исплата првог дела августовских пензија на шалтерима пошта и доставом на кућне адресе почеће 10. септембра. Пензије ће на текуће рачуне корисника ПИО фонда бити уплаћене 11. септембра.

Пешаке који се ноћу крећу по путу ван насеља, без светлоодбојног прслука, полиција може да заустави и казни са 20.000 динара, предвиђено је законом о безбедности саобраћаја. Исто правило важи и за бициклисте.

У Обреновцу данас променљиво облачно и свежије, са сунчаним периодима. После подне биће услова за за локалне пљускове праћене грмљавином. Ветар слаб западни и северозападни. Максимална дневна температура 26 степени.

Сутра претежно сунчано и мало топлије. Дуваће слаб западни и северозападни ветар. Јутарња температура 13, максимална дневна 28 степени.

Сервисне информације

Од јуче је почела примена зимског реда вожње у возилима јавних градских превозника. У саобраћај су враћени такозвани ђачки поласци, а од друге половине октобра почеће озбиљна координација и припреме оператера да прилагоде потребе превоза предстојећим зимском условима.

Град Београд ће у наредном периоду набавити 80 електричних аутобуса, што ће бити велики допринос унапређењу заштите животне средине у Београду, потврдио је градоначелник Зоран Радојичић који је најмлађим путницима градског превоза на поклон уручио школски прибор, лопте, креативне играчке.

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати потрошачи из Кузмановића краја у Белом пољу, насеља Преки луг у Малој Моштаници и Улице Милоша Обреновића у центру града.

Током недеље почеће прва фаза радова на уређењу канала Купинац, током које ће бити обављено чишћење од Рваћанске улице до индустријске зоне. Истовремено ће почети асфалтирање Купиначке улице у дужини 250 метара.

Данас почиње исплата августовских пензија за кориснике фонда самосталних делатности. Почетак исплате за војне и пољопривредне пензионере предвиђен је за четвртак, 6. септембар.

У Обреновцу данас променљиво облачно и свежије, са условима за поподленве локалне пљускове праћене грмљавином. Ветар слаб западни и северозападни. Максимална дневна температура 27 степени.

Сутра променљиво облачно и свежије, са локалном мпојавом пљускова и грмљавине. Дуваће слаб западни и северозападни ветар. Јутарња температура 14, максимална дневна 28 степени.

Сервисне информације

Данас ће без воде од 9 до 15 часова остати потрошачи из насеља Осовље у Мислођину, Улица Милисава Чамџије у Баричу, Краља Алексадра Првог и Раденка Ранковића у Обреновцу.

Редукована је допрема питке воде цистерном за становнике Вукићевице. Обавља се уторком и петком од 14 до 16, као и недељом од 9 до 12 часова.

Без струје ће данас од 8 до 14 часова остати потрошачи из Брђанског краја у Мислођину.

Вечерас ће бити организована акција уништавања комараца уређајима са земље на подручјима Пиромана, Бровића, Трстенице, Грабовца, Дрена, Орашца, Љубинића, Вукићевице и излетишта Забран. У зависности од метеоролошких услова на терену акција ће бити спроведена од 19 до 21 час.

Последњи резултати мерне станице у Обреновцу показују изузетно високу концентрацију полена амброзије, због које особе са алергијама имају здравствене потешкоће, морају користити прописану терапију и бити под надзором лекара.

У Обреновцу данас променљиво облачно, са могућом појавом локаних краткотрајних пљускова, углавном у првом делу дана. Ветар слаб до умерен променљивог правца. Максимална дневна температура 29 степени.

Сутра претежно сунчано и топло, уз локални развој облачности. Очекују се пљускови са грмљавином у поподневним и вечерњим сатима. Дуваће слаб и умерен југоисточни. Јутарња температура 19, максимална дневна 32 степена.

Сервисне информације

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати корисници из насеља Вранићки Вис у Јасенку, Радована Стублинчевића у Звечкој и Улице Краља Александра Првог у Обреновцу.

Редукована је допрема питке воде цистерном за становнике Вукићевице. Обавља се уторком и петком од 14 до 16, као и недељом од 9 до 12 часова.

Очитавање водомера данас и сутра биће обављено у насељима Гај 1 и 2, Улици Цара Лазара у Обреновцу, Дражевцу и Мислођину.

Без струје ће сутра, од 8 до 14 часова остати потрошачи из Брђанског краја у Мислођину.

Вечерас ће бити организована акција уништавања комараца уређајима са земље на подручјима Пиромана, Бровића, Трстенице, Грабовца, Дрена, Орашца, Љубинића, Вукићевице и излетишта Забран. У зависности од метеоролошких услова на терену акција ће бити спроведена од 19 до 21 час.

Поетски театар ЦОТК ,,ТЕНТ’’ затвориће сутра овогодишњу манифестацију ,,Обреновачко лето” поетско музичким перформансом ,,Шапутање вина”, на отвореној сцени испред СКЦ-а, са почетком у 20 часова.

У Обреновцу данас сунчано и топло, са слабим ветром променљивог правца. Максимална дневна температура 30 степени.

Сутра претежно сунчано и топло, уз локални развој облачности. Очекују се пљускови са грмљавином у поподневним и вечерњим сатима. Дуваће слаб ветар променљивог правца. Јутарња температура 18, максимална дневна 31 степен.

Сервисне информације

Без воде ће данас од 9 до 15 часова остати потрошачи из Доњег краја у Грабовцу, Улица Ивана Богдановића Вањке на Забрежју, Београдске и Милисава Чамџије у Баричу.

Очитавање водомера до петка, 31. августа, биће обављено у насељима Гај 1 и 2, Улици Цара Лазара у Обреновцу, Дражевцу и Мислођину.

Данас ће без струје од 8 до 14 часова остати потрошачи из Брђанског краја у Мислођину. Становници овог краја струју неће имати и у петак, у истом временском периоду.

Приводе се крају радови на реконструкцији простора некадашњег биоскопа ,,Палеж”, који није био у функцији више од десет година. По окончању започетих радова у сали ће се одржавати седнице скупштине градске општине Обреновац.

Међународну изложбу паса свих раса Кинолошко друштво Обреновац организоваће у недељу, 2. септембра, у парку код геронтолошког центра. У оквиру програма биће одржан и меморијал ,,Драгорад Драгојевић”.

У Обреновцу данас претежно сунчано и топлије. Ветар слаб и умерен западни и северозападни. Највиша дневна температура 29 степени.

Сутра претежно сунчано и топло, са слабим ветром променљивог правца. Јутарња температура 17, максимална дневна 30 степени.

Сервисне информације

Данас ће без воде од 9 до 15 часова остати становници Београдске у Баричу и Улице Драге Вуковића Корчагина у Звечкој.

Очитавање водомера до петка, 31. августа, биће обављено у насељима Гај 1 и 2, Улици Цара Лазара у Обреновцу, Дражевцу и Мислођину.

Сутра ће без струје од 8 до 14 часова остати потрошачи из Брђанског краја у Мислођину. Становници овог краја струју неће имати и у петак, у истом временском периоду.

Поетски театар ЦОТК ,,ТЕНТ” затвориће овогодишњу манифестацију ,,Обреновачко лето” поетско музичким перформансом ,,Шапутање вина”, у петак, 31. августа, на отвореној сцени испред СКЦ-а, са почетком у 20 часова.

Међународну изложбу паса свих раса Кинолошко друштво Обреновац организоваће у недељу, 2. септембра, у парку код Геронтолошког центра. У оквиру програма биће одржан и меморијал ,,Драгорад Драгојевић”.

У Обреновцу данас облачно и свеже, пре подне местимично са кишом. Од средине дана уз постепено разведравање. Дуваће умерен северозападни ветар. Максимална дневна температура 24 степена.

Сутра претежно сунчано и топклије. Ветар слаб и умерен западни и северозападни. Јутарња температура 18, максимална дневна 28 степени.

Сервисне информације

Данас и сутра екипа радника предузећа ”Путеви Србије” обављаће стругање оштећеног коловозног застора, на деоници пута Београд – Обреновац, у зони клизишта Умка, где се саобраћај одвија једном траком, наизменичним пропуштањем возила у оба смера. Зона радова је обележена адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом.

Воду данас од 9.00 до 15.00 часова неће имати стновници Кузмановића краја у Белом Пољу, Улица Попа Пере код цркве у Уровцима и Баричких бораца у Баричу.

Без струје ће данас, од 9.00 до 12.00 часова остати потрошачи из Колубарске улице у Мислођину и излетишта Забран у Обреновцу.

Становници Книнске улице у Обреновцу струју неће имати у понедељак, 27. августа, од 10.00 до 17.00 часова.

Сервисне информације

Воду данас од 9.00 до 15.00 часова неће имати потрошачи из насеља Пљоштара у Дрену и Младости. Део Улице Милоша Обреновића, код кућног броја 130 данас ће без воде остати од 12.00 до 16.00 часова.

Данас струју од 8.00 до 14.00 часова неће имати становници насеља Осредак, Улице Братства и јединства, дела Ибарског пута у Баљевцу, као и већег дела Вранића.

Струју ће без струје од 9.00 до 13.00 часова остати део Шабачког пута, Горњи, Јовића, Младеновића, Живановића крај, насеље Пљоштара, пут за Прњавор у Дрену, Савска, Улица 56 родољуба, насеље Ворбис у Скели и већи део Ушћа.

Због изградње новог крила Дома здравља уведена је повремена забрана улазака излазака моторних возила у круг Дома здравља из Улице Војводе Мишића. За хитне случајеве користи се улаз из Улице Вука Караџића.

Градска општина Обреновац је до краја ,,Бир феста”, за Обреновчане из Београда организовала бесплатан превоз аутобусом, са Железничке станице, у 2.00 сата после поноћи.

У петак, 17. и суботу, 18. августа извршиће се акција третирања одраслих форми комараца уређајима са земље на делу територије  ГО Обреновац.

Tретирање одраслих форми комараца извршиће се  у следећим месним заједницама:

  • Термалним замагљивањем са земље у природном  добру Забран и Јозића колиби 17.08.2018.године у преподневним часовим од 5.00 до 7.00 часова,
  • Термалним замагљивањем са земље у месној заједници Бело Поље и Забрежије 18.08.2018.године  у вечерњим  часовима од 20.00 до 22.00 часа
  • Хладним УЛВ замагљивањем у месним заједницама Ушће, Скела, Ратари и Бргулице 18.08.2018.године  у вечерњим часовима од 19.00 до 21.00 час.

Почетак акције може бити промењен у зависности од тренутних метеоролошких услова на терену.

Сервисне информације

Због изградње новог крила Дома здравља уведена је повремена забрана улазака и излазака моторних возила у круг Дома здравља из Улице Војводе Мишића. За хитне случајеве користи се улаз из Улице Вука Караџића.

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати становници Новог насеља у Баричу, улица Војводе Путника у Обреновцу и Браће Лазића у Звечкој.

Без струје ће данас од 9 до 13 часова, остати потрошачи из Улице Саве Ковачевића, насеља Стара Тамнава и Вашариште у Обреновцу.

Сутра струју од 8 до 14 часова неће имати становници насеља Осредак, Улице Братства и јединства, дела Ибарског пута у Баљевцу, као и већег дела Вранића.

Струју у петак, 17. августа од 9 до 13 часова неће имати део Шабачког пута, Горњи, Јовића, Младеновића, Живановића крај, насеље Пљоштара, пут за Прњавор у Дрену, Савска, Улица 56 родољуба, насеље Ворбис у Скели и већи део Ушћа.

Због несташице крви сутра ће на Градском тргу, у трансфузиолошком аутобусу, од 10 до 16 часова, бити организована ванредна акција добровољног давалаштва.