Сервисне информације

Без воде ће данас од 9 до 15 часова остати потрошачи из насеља Липик у Малој Моштаници, Првог маја у Баричу и Улице Мује Калајџића у Звечкој.

Данас струју од 8 до 14 часова неће имати становници насеља Осредак у Баљевцу, насеља Бргуле, комплетних територија Дражевца, Конатица и већег дела Пољана.

Струју сутра, од 8 до 12 часова неће имати становници насеља Баричка река, Обреновачког и пута за Прву искру, Улица Вука Караџића и 31. српске бригаде у Баричу.

Сутра је од 9 до 14 часова планирано искључење струје у делу Грабовачког пута, насељу код Економије, Јадранском, Лазаревића, Лазића, Саџаковића, Савића, Сремчевића, Зарића крају, насељима код Железничке станице, код надвожњака, Жуто брдо и Ваљевском путу у центру Стублина и Улици број 59 у Великом Пољу.

Без струје ће сутра, од 12 до 16 сати остати становници насеља Баричка река, улица Буде Давидовића, Четрнаестог октобра, Језерске, Милорада Петровића Ујке, Рада Тадића, Борислава Илића, Железничке, насеља Дуваниште, Горњи потез, Јевђеновића краја и Обреновачког пута у Баричу.

У петак, 25. октобра, од 8 до 16 часова, планирано је искључење струје у Улицама Аце Тешића, 14. октобра, Јанка Тешића, Посавских партизана, Железничкој, насељу Колонија, Којевића, Јевђеновића крају, Обреновачком путу у Баричу, Тешића и Баричком путу у Мислођину.

ЈКП ,,Топловод” позива будуће кориснике, који би требало да се прикључе на систем даљинског грејања, на топлотне подстанице БП15 и БП13, у центру Белог Поља, да комплетну документацију доставе надлежној служби у згради пословодства, Војводе Мишића 214.

До 6. новембра ће трајати радови на редовном одржавању дела Улице Вука Караџића, од Краља Петра Првог до Улице Љубе Ненадовића. Комплетна деоница је затворена за саобраћај.

Сервисне информације

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати становници дела Грабовца код имања Пољопривредно хемијске школе, Обреновачког пута у Баричу и Улице Мује Калајџића у Звечкој.

Данас је од 8,30 до 10 часова у плану искључење струје у Карађорђевој од броја 12 до 20 и Улици Вука Караџића кућни број 81.

Становници Карађорђеве улице од 6 до 8 и Вука Караџића 213 без струје ће данас остати од 10 до 11,30 сати.

Струју данас од 11,30 до 13 часова неће имати потрошачи из Карађорђеве 3 и Улице Војводе Мишића 213.

Сутра струју од 8 до 14 часова неће имати становници насеља Осредак у Баљевцу, насеља Бргуле, комплетних територија Дражевца, Конатица и већег дела Пољана.

Струју у четвртак, 24. октобра, од 8 до 12 часова неће имати становници насеља Баричка река, Обреновачког и пута за Прву искру, улица Вука Караџића и 31. српске бригаде у Баричу.

У четвртак је од 9 до 14 часова планирано искључење струје у делу Грабовачког пута, насељу код Економије, Јадранском, Лазаревића, Лазића, Саџаковића, Савића, Сремчевића, Зарића крају, насељима код Железничке станице, код надвожњака, Жуто брдо и Ваљевском путу у центру Стублина и Улици број 59 у Великом пољу.

Без струје ће у четвртак, од 12 до 16 сати остати становници насеља Баричка река, улица Буде Давидовића, Четрнаестог октобра, Језерске, Милорада Петровића Ујке, Рада Тадића, Борислава илића, Железничке, насеља Дуваниште, Горњи потез, Јевђеновића краја и Обреновачког пута у Баричу.

ЈКП ,,Топловод” позива будуће кориснике, који би требало да се прикључе на систем даљинског грејања, на топлотне подстанице БП15 и БП13, у центру Белог Поља, да комплетну документацију доставе надлежној служби у згради пословодства, Војводе Мишића 214.

У току су радови на редовном одржавању дела Улице Вука Караџића, од Краља Петра Првог до Улице Љубе Ненадовића, који ће трајати до 6. новембра, а комплетна деоница је затворена за саобраћај.

Сервисне информације

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати потрошачи из насеља Дубоко, Николића краја и Селинске улице у Малој Моштаници.

Сутра је од 8,30 до 10 часова у плану искључење струје у Карађорђевој од 12 до 20 и Улици Вука Караџића кућни број 81.

Становници Карађорђеве улице од 6 до 8 и Вука Караџића 213 без струје ће сутра остати од 10 до 11,30 сати.

Струју сутра од 11,30 до 13 часова неће имати потрошачи из Карађорђеве 3 и Улице Војводе Мишића 213.

У среду, 23. октобра струју од 8 до 14 часова неће имати становници насеља Осредак у Баљевцу, насеља Бргуле, комплетних територија Дражевца, Конатица и већег дела Пољана.

У диспречерском центру Топловода сазнајемо да систем даљинског грејања Обреновца функционише без проблема и прекида у испоруци. Информације или пријаве кварова можете извршити лично у диспечерском центру у Улици Војводе Мишића 241 од 7 до 19 часова или позивом на бројеве телефона: 011/872 84 82 или 872 22 48.

У току су радови на редовном одржавању дела Улице Вука Караџића, од Краља Петра Првог до Улице Љубе Ненадовића, који ће трајати до 6. новембра, а комплетна деоница је затворена за саобраћај.

Сервисне информације

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати потрошачи из дела Грабовца и Улице Мује Калајџића у Звечкој.

Струју данас од 8,30 до 14 часова неће имати потрошачи из насеља Музичка колонија у Грабовцу, Филиповића краја, Зидарске, 14. октобра и Улице Војводе Мишића од 2 до 24, од 1 до 9 и од 43ђ до кућног броја 43ж у Обреновцу, Индустријске зоне, насеља Гај, Уровачке улице и Шабачког пута у Уровцима, Маринковића сокака, новог и насеља Засека, Улица Браће Лазића, Драге Вуковића Корчагина, Ивана Егедушевића, Козарачке, Мује Калајџића, Пете Козарачке, Слободана Чанића, Седамнаесте, Осамнаесте, Двадесете, Двадесет друге, Двадесет треће, Двадесет седме, Двадесет осме, Двадесет Девете, Тридесете, Тридесет прве, Тридесет друге, Тридесет седме, Тридесет осме у Звечкој.

Сутра ће без струје од 8,30 до 11 часова остати становници улица Аце Симовића од броја 129 до 139 и Равногорске од 14 до 46. Од 10 до 11,30 часова струју сутра неће имати део Равногорске улице од кућног броја 14 до 16. Од 11,30 до 13 сати планирано је искључење у Равногорској број 26, а од 13 до 14,30 у истој улици од кућног броја 22 до 24.

У суботу, 12. октобра од 12 до 13,30 часова у плану је искључење струје у Липљанској, Радничкој и Улици Седмог јула у Великој Моштаници.

Сезона купања у бањском комплексу, популарној ,,Цевки” иза хотела, завршава се у уторак, 15. октобра, потврђено је у ЈКП ,,Обреновац”.

Сервисне информације

Струју сутра од 8,30 до 14 часова неће имати потрошачи из насеља Музичка колонија у Грабовцу, Филиповића краја, Зидарске, 14. октобра и Улице Војводе Мишића од 2 до 24, од 1 до 9 и од 43ђ до кућног броја 43ж у Обреновцу, Индустријске зоне, насеља Гај, Уровачке улице и Шабачког пута у Уровцима, Маринковића сокака, новог и насеља Засека, Улица Браће Лазића, Драге Вуковића Корчагина, Ивана Егедушевића, Козарачке, Мује Калајџића, Пете Козарачке, Слободана Чанића, Седамнаесте, Осамнаесте, Двадесете, Двадесет друге, Двадесет треће, Двадесет седме, Двадесет осме, Двадесет Девете, Тридесете, Тридесет прве, Тридесет друге, Тридесет седме, Тридесет осме у Звечкој.

Због грађевинских радова на изградњи крила ,,Д” Дома здравља Обреновац привремено је затворен прилаз са платоа. На главном улазу прилаз пацијената до објеката и служби Дома здравља обезбеђени су и обележени новим правцима за улаз и то: за хитну службу са паркиралишта из правца Улице Вука Караџића. За стоматолошку службу, физикалну медицину, апотеку и управу, кроз школски диспанзер и централни хол, из правца Улице Вука Караџића. За општу, епидемиолошку, специјалистичке службе, гинекологију и кућно лечење улаз је из Улице Војводе Мишића, док прилази до осталих служби нису мењани.

Сезона купања у бањском комплексу, популарној ,,Цевки” иза хотела, завршава се у уторак, 15. октобра, потврђено је у ЈКП ,,Обреновац”.

Планирана искључења струје и воде

Потрошачи из Веверичког краја у Дражевцу, Железничке у Баричу, Бачевачке и Брђанске улице у Мислођину, воду данас неће имати од 9 до 15 часова.

Данас ће без струје од 9 до 14 часова остати становници дела Улице Светозара Станојевића Пека, код кућног броја 5а у Пироману.

Сервисне информације

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати становници насеља Чубура у Јасенку и Улице 31. српске бригаде у Баричу.

Данас је од 8 до 12 часова у плану искључење струје на Грабовачком путу и делу Грабовца код економије, насељу Жуто брдо, Дорћоланском, Јадранском, Сремчевића, Саџаковића, Савића, Лазића, Лазаревића крају, Ваљевском путу и делу Стублина код надвожњака, Јефтића, Степића, Ђурића, Горњем, Средњем крају, насељима код пруге и код рампе у Великом пољу, улицама Браће Јоксића, Живе Борјановића, Шестој, Седмој, Осмој, Деветој, Десетој и Једанаестој у Звечкој.

Струју данас од 9,30 до 13,30 часова неће имати потрошачи из Улица Кнеза Михаила 4, Милоша Обреновића 133 и 139, Војводе Мишића од 168 до 226 и од 213 до 247, Вука Караџића 30, од 76б до 76ц, 84, од 88 до 90, од 94 до 98 и кућни број 227.

Сутра ће без струје од 9 до 14 часова остати становници дела Улице Светозара Станојевића Пека, код кућног броја 5а у Пироману.

Завршени су радови на санацији коловоза у делу Улице Цара Лазара, тако да се од почетка дана саобраћај овом деоницом одвија несметано.

Због извођења радова на реконструкцији деонице пута од Великих Црљена до Стублина, који се по фазама одвијају радним данима и суботом, од 8,30 до 17 часова, измењено је кретање возила СП ,,Ласта”. До данас до 5. октобра аутобуси саобраћају предложеним алтернативним правцем.

Планирана искључења струје и воде

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати становници Косовске у Обреновцу и Треће улице у Звечкој.

Сутра ће без струје од 9 до 10 часова остати кпомпетна подручја Бровића, Дрена, Грабовца, Љубинића, Пиромана, Скеле, Стублина, Великог поља, Трстенице, Вукићевице и дела Дражевца код дома.

Струју сутра од 12 до 13 сати неће имати становници насеља Аврамовац, Ворбис, Шабачког пута, Улица 56 родољуба и Другарске у Скели, дела Уроваца дуж Шабачког пута, Црвенковића, Ђотуновића, Пољачког, Лелића, Горњег краја, насеља Гола бара, Вишњак, Горјача и Савске улице на Ушћу.

У понедељак, 30. септембра од 8 до 12 часова у плану је искључење струје на Грабовачком путу и делу Грабовца код економије, насељу Жуто брдо, Дорћоланском, Јадранском, Сремћевића, Саџаковића, Савића, Лазића, Лазаревића крају, Ваљевском путу и делу Стублина код надвожњака, Јефтића Степића, Ђурића, Горњем, Средњем крају, насељима код пруге и код рампе у Великом пољу, улицама Браће Јоксића, Живе Борјановића, Шестој, Седмој, Осмој, Деветој, Десетој и Једанаестој у Звечкој.

Струју у понедељак од 9,30 до 13,30 часова неће имати потрошачи из улица Кнеза Михаила 4, Милоша Обреновића 133 и 139, Војводе Мишића од 168 до 226 и од 213 до 247, Вука Караџића 30, од 76б до 76ц, 84, од 88 до 90, од 94 до 98 и кућни број 227.

Сервисне информације

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати потрошачи из насеља Шумадија у Јасенку, Баричка река у Баричу, Косовске у Обреновцу и Треће улице у Звечкој.

Данас је од 8 до 12 часова у плану искључење струје у Дрењанском, Филиповића крају, насељима Долови, Преки луг, Оров поток, Раваничкој, Шумадијској и Улици Слободана Пенезића у Малој Моштаници.

У суботу, 28. септембра без струје ће од 9 до 10 часова остати кпомпетна подручја Бровића, Дрена, Грабовца, Љубинића, Пиромана, Скеле, Стублина, Великог Поља, Трстенице, Вукићевице и дела Дражевца код дома.

Струју у суботу од 12 до 13 сати неће имати становници насеља Аврамовац, Ворбис, Шабачког пута, Улица 56 родољуба и Другарске у Скели, дела Уроваца дуж Шабачког пута, Црвенковића, Ђотуновића, Пољачког, Лелића, Горњег краја, насеља Гола бара, Вишњак, Горјача и Савске улице на Ушћу.

До сутра је на снази обустава саобраћаја, због радова на редовном одржавању деонице државног пута Обреновац – Лончаник, у Улици Цара Лазара, од Љубе Ненадовића до Улице Мончила Калајџића Мује. Алтернативни правац током извођења радова су Улице Момчила Калајџића Мује, Ђачког батаљона и Љубе Ненадовића.

Због извођења радова на реконструкцији деонице пута од Великих Црљена до Стублина, који се по фазама одвијају радним данима и суботом, од 8,30 до 17 часова, измењено је кретање возила СП ,,Ласта”. Од данас до 28. септембра аутобуси саобраћају скраћено до стајалишта Вепровица, а из супротног смера продужено до Пољана. Од 30. септембра до 5. октобра саобраћај ће се одвијати предложеним алтернативним правцем.

Данас и сутра у Обреновцу је Крстовдански вашар. За саобраћај ће данас од 10 часова до суботе, 28.септембра, у три сата иза поноћи, бити затворен део Улице Милоша Обреновића, од вашаришта до раскрснице са Улицом Кнеза Михаила.

Припадници саобраћајне полиције интензивно ће обављати контролу учесника у саобраћају, током крстовданског вашара. ЈКП ,,Паркинг сервис” ће уклањати непрописно паркирана возила.

Планирана искључења струје и воде

Данас ће без воде од 9 до 15 часова остати становници насеља Шумадија у Јасенку, Треће у Звечкој, Улице Аце Тешића и Баричке реке у Баричу.

Струју данас од 8,30 до 15 часова неће имати потрошачи из улица Авалске, Богана Јаковљевића, Царице Милице, Дечанске, Десанке Максимовић, Фрушкогорске, Гајске, Грачаничке, Капетана Петра Ерића, Колубарске, Крушик, Милорада Радовановића, Милосава Павловића, Милована Глишића, Немањине, Николе Тесле, Шумарице и Војводе Степе у Обреновцу.

Данас ће од 9 до 14 сати без струје остати становници насеља Осредак у Баљевцу, Лукића краја у Дражевцу, Доњег, Горњег, Средњег краја, насеља Думача, Дубоки поток, код дома, код школе, пута за Баљевац и пута за Степојевац у Конатицама.

Сутра је од 8 до 12 часова у плану искључење струје у Дрењанском, Филиповића крају, насељима Долови, Преки луг, Оров поток, Раваничкој, Шумадијској и Улици Слободана Пенезића у Малој Моштаници.

Планирана искључења струје и воде

Воду данас од 10 до 15 часова неће имати корисници из дела Грабовца код огледног имања пољопривредно хемијске школе, Улица Драге Вуковића Корчагина у Звечкој и 14. октобра у Баричу.

Данас је од 9 до 15 часова у плану искључење струје у улицама Краља Александра Првог, Краља Петра Првог, Љубе Ненадовића 12, Милоша Обреновића 169, Узун Мирковој од 2 до 10, 46, од 1 до 27, Војводе Мишића од 202 до 228 и од 225 до кућног броја 261.

Становници Улице Светозара Станојевића Пека, код кућног броја 5а у Пироману, данас ће без струје остати од 9 до 14 часова.

Струју сутра од 8,30 до 15 часова неће имати потрошачи из улица Авалске, Богана Јаковљевића, Царице Милице, Дечанске, Десанке Максимовић, Фрушкогорске, Гајске, Грачаничке, Капетана Петра Ерића, Колубарске, Крушик, Милорада Радовановића, Милосава Павловића, Милована Глишића, Немањине, Николе Тесле, Шумарице и Војводе Степе у Обреновцу.

Сутра ће од 9 до 14 сати без струје остати становници насеља Осредак у Баљевцу, Лукића краја у Дражевцу, Доњег, Горњег, Средњег краја, насеља Думача, Дубоки поток, код дома, код школе, пута за Баљевац и пута за Степојевац у Конатицама.

У четвртак, 26. септембра од 8 до 12 часова у плану је искључење струје у Дрењанском, Филиповића крају, насељима Долови, Преки луг, Оров поток, Раваничкој, Шумадијској и Улици Слободана Пенезића у Малој Моштаници.

Сервисне информације

Становници Улице Светозара Станојевића пека код кућног броја 5а у Пироману данас струју неће имати од 9 до 14 часова.

Сутра је од 9 до 15 часова у плану искључење струје у улицама Краља Александра Првог, Краља Петра Првог, Љубе Ненадовића 12, Милоша Обреновића 169, Узун Мирковој од 2 до 10, 46, од 1 до 27, Војводе Мишића од 202 до 228 и од 225 до кућног броја 261.

Струју у среду, 25. септембра, од 8,30 до 15 часова неће имати потрошачи из улица Авалске, Богана Јаковљевића, Царице Милице, Дечанске, Десанке Максимовић, Фрушкогорске, Гајске, Грачаничке, Капетана Петра Ерића, Колубарске, Крушик, Милорада Радовановића, Милосава Павловића, Милована Глишића, Немањине, Николе Тесле, Шумарице и Војводе Степе у Обреновцу.

У среду ће од 9 до 14 сати без струје остати становници насеља Осредак у Баљевцу, Лукића краја у Дражевцу, Доњег, Горњег, Средњег краја, насеља Думача, Дубоки поток, код дома, код школе, пута за Баљевац и пута за Степојевац у Конатицама.

У оквиру припрема за почетак грејне сезоне, у току је пуњење унутрашњих инсталација у кућама и становима корисника система даљинског грејања, саопштено је у ЈКП ,,Топловод”, којима је још једном упућено упозорење да обавезно изврше финалну контролу кућних инсталација. ЈКП ,,Топловод” неће сносити никакве последице евентуалних цурења у објектима, насталих након незавршених радова илинеисправности кућних грејних инсталација. Сваки губитак воде због пражњења инсталација вршиће се о трошку корисника.

Од данас до петка, 27. септембра на снази је обустава саобраћаја, због радова на редовном одржавању деонице државног пута Обреновац – Лончаник, у Улици Цара Лазара, од Љубе Ненадовића до Улице Мончила Калајџића Мује. Алтернативни правац током извођења радова су Улице Момчила Калајџића Мује, Ђачког батаљона и Љубе Ненадовића.

Због извођења радова на реконструкцији деонице пута од Великих Црљена до Цтублина, који се по фазама одвијају радним данима и суботом, од 8,30 до 17 часова, измењено је кретање возила СП ,,Ласта”. Од данас до 28. септембра аутобуси саобраћају скраћено до стајалишта Вепровица, а из супротног смера продужено до Пољана. Од 30. септембра до 5. октобра саобраћај ће се одвијати предложеним алтернативним правцем.

Сервисне информације

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати потрошачи из улица Драге Вуковића Корчагина у Звечкој, Четрнаестог октобра и насеља Баричка река у Баричу.

Данас је од 8,30 до 11 часова у плану искључење струје у Косовској, Кожарској, Војводе Мишића бројеви 10, од 26 до 30, од 34 до 36б, од 13 до 29, од 33 до 59 и Зидарској улици број 9 у Обреновцу.

Струју данас од 12 до 14 сати неће имати становници насеља Брдо, Дубрава, Музичка колонија, Доњег краја и дела Грабовца код трафо станице.

Сутра ће без струје од 8,30 до 14 часова остати потрошачи из Музичке колоније у Грабовцу, улица 14. октобра, Војводе Мишића, Зидарске, насеља Музичка колонија у Обреновцу, Индустријске зоне, Шабачког пута, насеља Гај и Уровачке улице у Уровцима, Филиповића краја, Маринковића сокака, насеља Луг и Засека, улица Браће Лазића, Драге Вуковића Корчагина, Ивана Егедушевића, Козарачке, Момчила Мује Калајџића, Слободана Чаника, Пете Козарачке, Седамнаесте, Осамнаесте, Двадесете, Двадесет друге, Двадесет треће, Двадесет седме, Двадесет осме, Двадесет девете, Тридесете, Тридесет прве, Тридесет друге, Тридесет седме и Тридесет осме у Звечкој.

У четвртак, 19. септембра струју од 9 до 11 часова неће имати становници насеља Брдо, код војске, Бркин поток, Ђорђевића, Ђошића краја, Обреновачког, пута за водовод, Мислођинске улице и центра Мислођина, Забранског пута број 2 и Улице Милоша Обреновића 218 и од 191 до кућног броја 191а у Обреновцу.

Струју у четвртак од 12 до 14 сати неће имати потрошачи из улица Бранислава Нушића 11, Милосава Павловића, Војводе Степе и Рваћанске у насељу Рвати.

Због извођења радова на реконструкцији деонице пута од Великих Црљена до Стублина, који се по фазама одвијају радним данима и суботом, од 8,30 до 17 часова, измењено је кретање возила СП ,,Ласта”. До 19. септембра линије Обреновац – Пољане и Обреновац – Стублине – Пољане од стајалишта Лисо поље саобраћаће алтернативним правцем и на своју трасу ће се враћати код стајалишта бргуле. Од 23. со 28. септембра аутобуси ће саобраћати скраћено до стајалишта Вепровица, а из супротног смера продужено до Пољана. Од 30. септембра до 5. октобра саобраћај ће се одвијати предложеним алтернативним правцем.

ЈКП ,,ТОПЛОВОД’’ Обреновац подсећа кориснике да се грејне инсталације морају одржавати у исправном стању и ван грејне сезоне односно да је забрањено прикључење и искључење инсталација из система даљинског грејања и смањење или повећање загревних површина грејних тела без одобрења ЈКП ,,Топловод’’. Све информације можете добити на телефон Диспечерског центра предузећа 011/8728-482.

Почели су радови на реконструкцији Улице Ђачког батаљона у Обреновцу и то у целој њеној дужини од 1,3 километара, који ће трајати наредних месец дана. Надлежни саветују родитељима који доводе децу у вртић ,,Весељко” да користе алтернативне правце, из насеља Сунце, из улице Милоша Обилића или Мајданске, јер ће у појединим фазама радова Улица Ђачког батаљона у потпуности бити затворена за саобраћај.

Данас су почели радови на реконструкцији коловоза преко колубарског моста у Обреновцу и дела приступне саобраћајнице од моста до кружног тока код хотела. Уколико временске прилике буду повољне планирано је да радови трају данас и сутра од 7 до 17 часова, када ће се саобраћај одвијати једном коловозном траком, наизменичном пропуштањем возила у оба смера. Надлежни апелују на возаче да до Београда користе алтернативни правац, преко Сурчина.

Радови на реконструкцији дела Улице Цара Лазара, на уласку у Обреновац из правца Уба, у зони Гаспром бензинске станице, почеће у четвртак, 19. септембра. Радиће се на санацији оштећеног коловоза, па надлежни апелују на возаче, да уколико је могуће, користе алтернативне правце, јер може доћи до стварања гужви. Учесницима у саобраћају се саветује да буду посебно опрезни и стрпљиви.

Сервисне информације

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати потрошачи из Улице Јоакима Вујића у Обреновцу и Обреновачког пута у Баричу.

Сутра је од 8,30 до 11 часова у плану искључење струје у Косовској, Кожарској, Војводе Мишића бројеви 10, од 26 до 30, од 34 до 36б, од 13 до 29, од 33 до 59 и Зидарској улици број 9 у Обреновцу.

Струју сутра од 12 до 14 сати неће имати становници насеља Брдо, Дубрава, Музичка колонија, Доњег краја и дела Грабовца код трафо станице.

У среду, 18. септембра, без струје ће од 8,30 до 14 часова остати потрошачи из Музичке колоније у Грабовцу, улица 14. октобра, Војводе Мишића, Зидарске, насеља Музичка колонија у Обреновцу, Индустријске зоне, Шабачког пута, насеља Гај и Уровачке улице у Уровцима, Филиповића краја, Маринковића сокака, насеља Луг и Засека, улица Браће Лазића, Драге Вуковића Корчагина, Ивана Егедушевића, Козарачке, Момчила Мује Калајџића, Слободана Чаника, Пете Козарачке, Седамнаесте, Осамнаесте, Двадесете, Двадесет друге, Двадесет треће, Двадесет седме, Двадесет осме, Двадесет девете, Тридесете, Тридесет прве, Тридесет друге, Тридесет седме и Тридесет осме у Звечкој.

Због извођења радова на реконструкцији деонице пута од Великих Црљена до Стублина, који се по фазама одвијају радним данима и суботом, од 8,30 до 17 часова, измењено је кретање возила СП ,,Ласта”. Од данас до 19 септембра линије Обреновац – Пољане и Обреновац – Стублине – Пољане од стајалишта Лисо поље саобраћаће алтернативним правцем и на своју трасу ће се враћати код стајалишта бргуле. Од 23. со 28. септембра аутобуси ће саобраћати скраћено до стајалишта Вепровица, а из супротног смера продужено до Пољана. Од 30. септембра до 5. октобра саобраћај ће се одвијати предложеним алтернативним правцем.

Планирана искључења струје и воде

Становници дела Улице Богољуба Урошевића Црног код отпада у Обреновцу, дела Звечке код депоније Гребача, насеља Шумадија у Јасенку и Београдске Улице у Баричу воду данас неће имати од 9 до 15 часова.

Данас ће без струје од 8 до 12 часова остати потрошачи из насеља Младост – Колонија у Кртинској.

Сервисне информације

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати потрошачи из дела Уроваца код цркве, улица Палих бораца у Малој Моштаници, 14. октобра и Београдске у Баричу, Бачевачке и Слатинске у Мислођину.

Данас је од 9 до 12 часова, планирано искључење струје у насељу Економија, делу Грабовачког пута у Грабовцу, Дорћоланском путу, Јадранском, Лазаревића, Саџаковића, Сремчевића, Савића крају, Пољопривредном добру и делу Стублина код надвожњака, Доњем, Горњем, Средњем, Ђурића, Јефтића, Зарића, Степића крају, насељу код пруге у Великом пољу, улицама Браће Јоксића, Живе Борјановића, Четвртој, Петој, Шестој, Осмој, Деветој, Десетој, Једанаестој, Насељима луг и Стара пруга у Звечкој.

Становници дела Савске улице, ка Шапцу на Ушћу, струју данас неће имати од 8,30 до 14 часова.

Сутра ће без струје од 8 до 12 часова остати потрошачи из насеља Младост – Колонија у Кртинској.

Сервисне информације

Без воде ће данас од 9 до 15 часова остати потрошачи из улица Колубарске у Баричу, Боривоја Маричића у Мислођину и Аце Симовића у Обреновцу.

Сутра струју од 8 до 14 часова неће имати становници улица Аце Спасића, Београдске, Брђанске, Драгорада Драгојевића, Гробљанске, Шесте војвођанске бригаде, Виноградске, Вука Караџића, Обреновачког пута, насеља Баричко брдо, Горњи потез, Спасића краја, пута за Дубоко у Баричу, Шарчевића краја, Обреновачке, Краљевића Марка и Улице Палих бораца у Малој Моштаници, као и Кружног пута број 55 у Белом пољу.

Сервисне информације

Без воде ће данас од 9 до 15 часова остати потрошачи из улица Колубарске у Баричу, Боривоја Маричића у Мислођину и Аце Симовића у Обреновцу.

Сутра струју од 8 до 14 часова неће имати становници улица Аце Спасића, Београдске, Брђанске, Драгорада Драгојевића, Гробљанске, Шесте војвођанске бригаде, Виноградске, Вука Караџића, Обреновачког пута, насеља Баричко брдо, Горњи потез, Спасића краја, Пута за Дубоко у Баричу, Шарчевића краја, Обреновачке, Краљевића Марка и Улице Палих Бораца у Малој Моштаници, као и Кружног пута број 55 у Белом пољу.

Сервисне информације

Данас воду од 9 до 15 часова неће имати потрошачи из Живковића краја у Баљевцу, насеља Шумадија у Јасенку, Боривоја Маричића у Мислођину и Улице 31. српске бригаде у Баричу.

Од данас се јавни превоз одвија по зимском реду вожње, што практично значи да на улицама Града Београда путнике превози додатних 300 возила Градског саобраћаног предузећа и многобројних приватних превозника.

У саобраћајном предузећу ,,Ласта’’ кажу да од почетка дана аутобуси на свим предвиђеним линијама саобраћају по зимском реду вожње, што је у просеку око 15 одсто више полазака у односу на летњи. Саобраћај се одвија без потешкоћа и кашњења, по утврђеном распореду.

Сервисне информације

Потрошачи Омладинске у Обреновцу, Улице Јанка Тешића и Новог насеља у Баричу, данас ће без воде остати од 9 до 15 часова.

Данас од 11 до 13 часова, струју неће имати становници Мијатовића краја, насеља Осредак, Думача у Баљевцу и пута за Врбовно у Конатицама.

У функцији су три алтернативна правца којима се излази на Ибарску магистралу и наставља даље ка центру Београда. Један преко Велике и Мале Моштанице, ка Сремчици. Други преко Дражевца, Вранића и Мељака. Трећи преко Дражевца, Степојевца и Мељака.

ЈКП ”Топловод” Обреновац ће свим корисницима, који до 25. августа поднесу захтеве за испуштање воде из кућних грејних инсталација, ту услугу обавити бесплатно. Након наведеног датума, свако испуштање воде биће наплаћено у складу са утврђеним ценовником предузећа.