Радови на изградњи кружног тока на уласку у Обреновац, у насељу Дудови, почињу 30. септембра. У сарадњи са Секретаријатом за саобраћај урађен је план привремене саобраћајне сигнализације, утврђена су аутобуска стајалишта и трасе којима ће се кретати возила, каже директор Јавног предузећа за изградњу Обреновца Славко Берић.

ЈКП Топловод обавештава кориснике да је почело интензивно пуњење секундарних мрежа. Апелује на грађане да изврше последњу проверу кућних инсталација. Надлежни подсећају да је одржавање кућних инсталација обавеза и одговорност корисника, то јест власника објеката. ЈКП Топловод не сноси последице евентуалних цурења у објектима које су последица незавршених радова или неисправности. Пражњење мреже због неисправности кућних грејних инсталација вршиће се о трошку корисника.

Без воде ће данас од 9.00 до 15.00 часова остати потрошачи из Баљевца, Мислођинске у Мислођину, Улице Аце Спасића и насеља Баричка река у Баричу.

Данас је од 8.00 до 15.00 часова у плану искључење струје у Горњем крају и Вукодрашкој улици на Ушћу.

У четвртак, 22. септембра без струје ће од 9.00 до 11.00 часова остати становници улица Богдана Јаковљевића, Десанке Максимовић, Гајске, Капетана Петра Епића, Колубарске, Крушик, Милорада Радовановића, Нилосава Павловића, Немањине, Николе Тесле и Војводе Степе у Обреновцу.