Воду данас од 9 до 15 часова неће имати потрошачи из Пољана, улица Ђачког батаљона код Црне тачке у Обреновцу и Баричких бораца у Баричу.

Данас ће без струје од 8 до 14 часова остати Доњи, Горњи, Пољачки, Ђотуновића крај, насеља Горјача, Гола бара, пут за Лелиће и Савска улица на Ушћу.

Сутра струју од 8 до 11 часова неће имати становници Босанске, Радничке, Железничке, Улице Буде Давидовића, Којевића краја, насеља Дуваниште, Колонија, Обреновачког пута у Баричу и већег дела Мислођина.

Очитавање водомера до краја недеље биће обављено у Улицама Војводе Мишића, Вука Караџића, Љубе Ненадовића, насеља Рвати, Баричу, Звечкој и Великом пољу.

У току су радови на санацији асфалтне подлоге на делу саобраћајнице Обреновац – Београд, између Умке и Дубоког. Током радова саобраћај се повремено одвија једном коловозном траком, наизменичним пропуштањем возила у оба смера.

Одложена је премијера представе ,,Овде” због болести глумице. Карте које су резервисане и купљене важиће и за нови термин који ће бити накнадно објављен. Сви који желе могу карте вратити на благајни СКЦ-а где ће им новац бити враћен.