Како је на друштвеним мрежама објавио председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић, Блок А2 на ТЕНТ-у а почео је да греје Обреновац ноћас у 3 сата и 30 минута.

Председник ГО Обреновац Мирослав Чучковић је издао дао налог пословодству ЈКП ”Топловод” да се умање рачуни грађанима за сваки сат проведен без грејања.

Санирани су сви кварови на електродистрибутивној мрежи на подручју општине Обреновац, али је рано јутрос дошло до испада једне ћелије на електро воду који струјом напаја Велико поље, Пироман и део Стублина. Монтери електродистрибуције су на терену и покушавају да у што краћем року отклоне квар.

Саобраћајно предузеће Ласта Обреновац је од почетка дана одржало све планиране поласке, по утврђеном реду. Линије су на свим правцима у функцији у целости, без скраћења. Мањих проблема било је рано јутрос на окретници у Степојевцу, за чије ћишћење је надлежан Београд пут.

Усвојена је препорука о потпуној обустави наставе данас, у ОШ ”Посавски партизани”, ”Јефимија”, Првој обреновачкој и ”Ј.Ј.Змај”, као и у Гимназији, Пољопривредно-хемијској и Техничкој школи.

Сви вртићи предшколске установе ”Перка Вићентијевић” раде уобичајено. Грејање просторија обавља се постојећим клима уређајима.

Данас ће без воде од 9.00 до 15.00 часова остати становници Улице Краља Милана у Обреновцу.