Због ломова водоводних цеви без воде ће данас од 8 до 15 часова остати потрошачи из Дражевачке улице у Дражевцу, Устаничке у Малој Моштаници и становници Улица Милорада Петровића Ујке и Обреновачког пута у Баричу.

Данас је од 8 до 14 часова планирано искључење струје у улицама Богдана Јаковљевића, Десанке Максимовић, Капетана Петра Ерића, Колубарској, Крушик, Милорада Радовановића, Милосава Павловића, Немањиној, Николе Тесле и Војводе Степе у Обреновцу.

Становници Чанића краја 442 и кућни број 522 у Грабовцу без струје ће данас остати од 9 до 14 часова.

Од данас па наредна два месеца, ЈП ,,Путеви Србије” изводиће радове на санацији клизишта Дубоко на Умци. У току извођења радова очекују се повремене обуставе саобраћаја у трајању од 3 минута у једном смеру, због изласка и уласка грађевинских машина.

Почело је са радом купатило са минералном водом ,,Стара бања”. Термини купања у новом реновираном делу са подним грејањем су од 10 до 18 часова, у зависности од интересовања и дуже. Цена карте за пензионере са примањима испод 25.000 динара, уз личну карту и пензиони чек на увид, износи 250 динара.

У складу са одлуком о уређењу и одржавању гробаља, у понедељак, 11. новембра, неће се вршити сахрањивање на старом и новом гробљу у Обреновцу.