Воду данас од 9 до 15 часова неће имати потрошачи из Живковића краја у Баљевцу и Обреновачке улице у Малој Моштаници.

Данас ће без струје од 8 до 17 часова остати Јефтића, Карића, горњи крај, Преке баре, насеље код дома и код школе у Трстеници.

Данас струју од 11 до 14 часова неће имати потрошачи из Брђанског, Гвозденовића краја, насеља Осовље, Кик, језеро, Бркин поток, Виногради,Водоводске, Кованчине и Брђанске улице у Мислођину.

Данас је од 8,30 до 16 часова планирано искључење струје у улицама Царевачкој, Чаглавичкој, Драгомира Станојловића, Ђуре Даничића, Љубе Ранковића, Милице Николић, Милије Станојловића, Новице Домазета,Подињској, Старошколској, Штимљанској, Сушичкој,Топличкој, Тучепској, Угљарској, Владимира Буклића и Степашница у насељу Умка.

Сутра ће без струје од 8 до 15 часова остати станивници насеља Баричка река у Баричу.

Струју сутра од 9 до 14 сати неће имати индустријска зона, Мајданска, Богољуба Урошевића Црног, Немањина, Брештанска улица и насеља Гај у Обреновцу. У истом периоду струју неће имати Мијатовића крај у Баљевцу, Доњи, Горњи крај и пут за Прњавор у Дрену.

Сутра је од 8 до 17 часова у плану искључење струје у Дорћоланском путу у Стублинама, Живановића, Ашковића, Вићентића, Мојсиловића, Карића крају, насељима Суводањ, Преке баре, код школе и код дома у Трстеници.

У петак, 13. априла, без струје ће од 8 до 17 часова остати потрошачи из Филимоновића краја, насеља код цркве и центра Грабовца.

Без струје ће у суботу, 14. априла, од 8 до 17 часова, остати становници Витановачког шора, Виданског, Грабовачког, Ђурића, Нешића краја у Грабовцу, Музичке колоније, Лазића, Тодоровића краја, насеља код Надвожњака и Жуто брдо у Стублинама.

Данас почиње исплата првог дела мартовских пензија, на шалтерима пошта, доставом на кућне адресе и уплатом на текуће рачуне корисника.

У Обреновцу данас претежно сунчано и топло, уз слаб источни и југоисточни ветар. Максимална дневна температура 23 степена.

Сутра углавном ведро и топло, са кратким наоблачењима у другом делу дана. Ветар слаб променљивог правца. Јутарња температура 14, максимална дневна 26 степени.