Воду данас од 9 до 15 часова неће имати корисници из Доњег краја у Грабовцу и дела Барича код некадашње фабрике ,,Прва искра ФИМ’’.

Данас је од 8 до 17 часова у плану искључење струје у делу Шабачког пута у Уровцима, насељу Аврамовац, улицама Педесет Шест родољуба и Милоја Бељинца у Скели.

Без струје ће данас од 8 до 16 сати остати корисници из Улица Десетог октобра, Живка Марковића, Живорада Драгојловића, Марића краја у Скели и насеља Вукодрашки потес на Ушћу и Пљоштара у Дрену.

Сутра струју од 8 до 16 часова неће имати становници Бањанског пута у Вукићевици. Од 8 до 17 сати без струје ће сутра остати Бељински, Мијића крај, Улице Десетог октобра, Педесетшест родољуба, Шабачки пут у Скели и део Уроваца.

Становници насеља Аврамовац и Улице Солунског фронта у Скели без струје ће остати сутра од 8 до 16 часова.

Сутра је од 8 до 12 часова у плану искључење струје у Веверичком, Лукића крају, насељима код Млина, Аниште, Осредак, Думача, Дубоки поток у Дрежевцу, путу за Баљевац и делу Баљевца до дома, већем делу Јасенка, горњем, доњем, средњем крају и центру Конатица.

У четвртак, 29. марта, струју од 8 до 17 часова неће имати потрошачи из Савске и Улице Педесетшест родољуба у Скели. Од 8 до 16 сати струја ће бити искључена у већем делу Скеле.

Ћосића, Пајића, Доњи, Горњи, Средњи крај и насеље код школе у Пољанама струју неће имати у четвртак од 9 до 14 часова.

У петак, 30. марта струја ће од 8 до 16 часова бити искључена у улицама Педесетшест родољуба, Мила Манића, Шабачком путу и насељу Пљоштара у Скели.