Воду данас од 9.00 до 15.00 часова неће имати становници улица Светог Саве у Малој Моштаници, Аце Спасића у Баричу и Брђанске у Мислођину.

Данас ће без струје од 9.00 до 14.00 часова остати потрошачи из улица Богољуба Урошевића Црног, Војводе Степе, Милосава Павловића, Немањине, Николе Тесле и Рваћанске у Обреновцу.

Сутра струју од 9.00 до 14.00 сати неће имати улице Браће Лазића, Војводе Мишића број 5, Уровачка 316, Седамнаеста, Осамнаеста, Двдадесета, Двадесет трећа, Четрнарестог октобра, Индустријска зона од 21 до 23, насеље Музичка колонија и део шабачког пута у уровцима.

У четвртак, 20. априла планирано је искључење струје у Јевђеновића крају, насељима Горњи потез, Колонија, улицама Јанка Тешића, Аце Тешића, Посавских парзитана, Радничкој, Четрнаестог октобра, Жележничкој и Обреновачком путу у Баричу.

Грејна сезона званично је завршена 15. априла, али радијатори ће бити топли до даљег, ако се настави талас променљивог времена, саопштено је у Удружењу топлана. Грејање се наставља у складу са спољашњим температурама, а коначни прекид испоруке топлотне енергије се може догодити тек око 3. маја. Из топлана подсећају да грејна сезона траје шест месеци, од 15. октобра до 15. априла, али због лепог времена у октобру прошле године топлане су са грејањем почеле од 1. новембра па је грејање продужено и после 15. априла, у складу са временским приликама.