Данас без воде од 9.00 до 15.00 часова део Ваљевског пута у Звечкој, Јовановића крај у Баљевцу и Равногорска улица у Обреновцу.

Данас је од 8.00 до 15.00 часова у плану искључење струје у Горњем, Миросављевића, Павловића, Симића, Ивовића крају, насељима Липовица, Музичка колонија, Дубрава и путу за Орашац у Љубинићу.

Данас ће без струје од 9.00 до 11.00 часова остати становници улица Богдана Јаковљевића, Десанке Максимовић, Гајске, Капетана Петра Епића, Колубарске, Крушик, Милорада Радовановића, Милосава Павловића, Немањине, Николе Тесле и Војводе Степе у Обреновцу.

Становници улица Ђачког батаљона, Љубе Ненадовића, Посавских Норвежана и Војводе Мишића кућни број 82 без струје ће остати сутра, од 9.00 до 14.00 часова.

Све је спремно за почетак грејне сезоне и топле пробе би требало да почну 1. октобра, каже директор ЈКП Топловод, Борис Ивковић. Напомиње да ће се ЈКП Топловод укључити у комплексне радове на изградњи кружног тока, јер је ово веома важан посао за град, који обухвата измештање комплетне подземне инфраструктуре.