ЈКП Топловод обавештава кориснике да је почело интензивно пуњење секундарних мрежа. Апелује на грађане да изврше последњу проверу кућних инсталација. Надлежни подсећају да је одржавање кућних инсталација обавеза и одговорност корисника, то јест власника објеката. ЈКП Топловод не сноси последице евентуалних цурења у објектима које су последица незавршених радова или неисправности. Пражњење мреже због неисправности кућних грејних инсталација вршиће се о трошку корисника.

Без воде данас од 9.00 до 15.00 часова улице 36. у Звечкој, Богољуба Урошевића Црног у Уровцима, пут за манастир у Мислођину и Веверички крај у Дражевцу.

Сутра је од 8.00 до 15.00 часова у плану искључење струје у Горњем, Миросављевића, Павловића, Симића, Ивовића крају, насељима Липовица, Музичка колонија, Дубрава и путу за Орашац у Лјубинићу.

Сутра ће без струје од 9.00 до 11.00 часова остати становници улица Богдана Јаковљевића, Десанке Максимовић, Гајске, Капетана Петра Епића, Колубарске, Крушик, Милорада Радовановића, Милосава Павловића, Немањине, Николе Тесле и Војводе Степе у Обреновцу.

Становници улица Ђачког батаљона, Љубе Ненадовића, Посавских Норвежана и Војводе Мишића кућни број 82 без струје ће остати у петак, 23. септембра, од 9.00 до 14.00 часова.