Становници насеља Баричка река у Баричу и Колубарске улице у насељу Шљивице данас воду неће имати од 9 до 15 часова.

Поводом државног празника, обележавања Дана примирја у Првом светском рату, у недељу 11. и понедељак, 12. новембра у Дому здравља Обреновац важиће празнични режим рада. Од 8 до 18 часова дежураће службе за здравствену заштиту деце, одласлих, кућног лечења, патронажа и лабораторија. Одељење стоматологије радиће од 9 до 15 часова, док служба за хитну медицинску помоћ ради непрекидно.

Због државног празника у понедељак, 12. мовембра ЈКП ,,Паркинг сервис” неће вршити наплату паркирања у зонираним деловима града. Уобичајено ће радити оба градска паркинга, код зелене пијаце и код дома војске.

На Дан примирја, односно 11. и 12. новембра, привредни субјекти који обављају занатску и трговинску делатност, радиће у складу са одредбама одлуке о радном времену занатствна и трговине на подручју града Београда.

У недељу и понедељак дежурни продајни објекти неспецијализованих делатности, претежно прехрамбеног асортимана, морају да раде најмање од 9 до 12 часова. Специјализовани објекти за трговину на мало и посебне трговине могу бити затворени.

Бензинске станице на државним путевима првог и другог реда, као и општинским путевима на територији Београда радиће непрекидно. Остале бензинске станице морају бити отворене од 6 до 20 сати.

Календаром образовно – васпитног рада Министарства просвете за основно образовање предвиђено је да деца, због државног празника, одмарају четири дана, од 9. до 12. новембра. Ово правило не важи за средњошколце, који ће имати само један додатни дан за одмор и то у понедељак, на дан обележавања примирја у Првом светском рату.

Данас почиње исплата првог дела октобарских пензија на шалтерима пошта и доставом на кућне адресе корисника. Сутра ће пензије бити уплаћене на текуће рачуне најстаријих суграђана.

Сутра ће на Вашаришту у Обреновцу, од 10 до 15 часова, бити организован пољопривредни вашар. Веће ГО Обреновац је на иницијативу ЈКП ,,Обреновац” донело одлуку да се пољопривредни вашар одржава сваког 10. у месецу.

Представу ,,Зашто и како убити мужа”, одиграће сутра у позоришној сали Дома културе глумци Наташа Аксентијевић и Пеђа Дамњановић, са почетком у 20 часова.

Поетско – музичко вече ,,Капија слободе” у извођењу чланова КУД-а ,,Драган Марковић”, ДНТК ,,Јека” и ,,Малог аматерског театра” биће у Позоришној сали дома културе организовано у недељу, 11. новембра,
од 19,30 часова.

У Обреновцу након свежег јутра током дана претежно сунчано и пријатно топло. Дуваће слаб до умерен југоисточни ветар. Највиша дневна температура 18 степени.

Сутра јутро свеже и делимично магловито. Током дана облачно, али суво. Ветар слаб до умерен, повремено јак југоисточни. Јутарња температура 8, максимална дневна 19 степени.