Воду данас од 9.00 до 15.00 часова неће имати становници Новог насеља у Баричу, Бранислава Нушића и Рватима и Улице Краља Александра првог у Обреновцу.

Данас ће без струје од 9.00 до 13.00 часова остати потрошачи из насеља Музичка колонија и Гаврића краја у Дрену, Виданског, Филимоновића, Панића краја, насеља Брдо, Дубрава и Шевар у Грабовцу.

На свим вакциналним пунктовима у Србији почела је имунизација трећом дозом против коронавируса. Први кандидати за трећу дозу су особе са смањеним имунитетом.

ЈКП Топловод обавештава кориснике система даљинског грејања Обреновца да од 15. септембра почиње пуњење унутрашњих инсталација за благовремени почетак грејне сезоне. До тог датума грађани морају завршити радове и извршити финалну контролу кућних инсталација.

ЈЈП Топловод подсећа да је одржавање кућних инсталација обавеза и одговорност корисника, као и да топловод неће сносити трошкове последица евентуалних цурења у објектима насталих услед незавршених радова, или неисправности инсталација. Пражњење мреже због неисправности кућних грејних инсталација вршиће се о трошку корисника.