Грчића, Лазаревића, Зарића, Лазића, Јадрански крај и део Стублина код хидрофора без струје ће остати данас, од 9 до 14 часова.

На основу извештаја о мониторингу одраслих форми комараца на територији градске општине Обреновац у наредном периоду сваког петка вршиће се третирање одраслих форми комараца у ЗП „Обреновачки Забран“. Почетак акције планиран је за 19 часова и може бити промењен у зависности од тренутних метеоролошких услова на терену.

У току ове недеље биће извршен третман ларвених форми комараца на локацијама: канал Купинац, Кубици и Јазбинска бара у ЗП „Обреновачки Забран“, као и канал код Железничке улице у Баричу.

У току следеће недеље планирани су третмани сузбијања крпеља и одраслих форми комараца у градском језгру. О терминима акција надлежни ће благовремено обавестити грађане.

На ауто-путу Е-763, Сурчин – Обреновац, данас од 7 до 15 часова, радови у зони моста на 16. Км (у левом и десном смеру), као и радови на мосту преко реке Саве у десној коловозној траци на 22. км (смер Београд – Чачак), саопштило је ЈП ,,Путеви Србије”.