Данас воду од 9 до 15 часова неће имати потрошачи из Улице Војводе Путника у Обреновцу, Обреновачког пута у Баричу, Брђанског краја и насеља Бачевица у Мислођину.

Данас ће без струје од 9 до 13 часова остати део Шабачког пута, Горњи, Јовића, Младеновића, Живановића крај, насеље Пљоштара, пут за Прњавор у Дрену, Савска, Улица 56 родољуба, насеље Ворбис у Скели и већи део Ушћа. Наведени потрошачи струју неће имати и у понедељак, 20. августа, од 9 до 13 часова.

У понедељак је од 9 до 13 часова у плану искључење струје и у Улици Саве Ковачевића, насељима Вашариште и Стара Тамнава у Обреновцу.

Акција уништавања комараца термалним замагљивањем уређајима са земље биће организована данас од 5 до 7 сати у природном добру Забран и на локацији Јозића колибе. Сутра ће третманом од 19 до 21 час бити обухваћене месне заједнице Ушће, Скела, Ратари и Бргулице, док ће акција од 20 до 22 часа бити спроведена у Белом пољу и Забрежју.

Због изградње новог крила Дома здравља уведена је повремена забрана улазака излазака моторних возила у круг Дома здравља из Улице Војводе Мишића. За хитне случајеве користи се улаз из Улице Вука Караџића.

Градска општина Обреновац је до краја ,,Бир феста”, за Обреновчане из Београда организовала бесплатан превоз аутобусом, са Железничке станице, у 2 сата после поноћи.