Воду данас од 9.00 до 15.00 часова неће имати становници Колубарске улице у Баричу, насеља Осовље у Мислођину, Шумадија и Ливаде у Јасенку, као и дела Забрежја на углу улица Доситејеве и Забрешких партизана.

Због епидемије вируса корона тренутно је најтеже стање у Београду, где скоро да нема слободних болничких кревета, али и у Шапцу који има највише људи у самоизолацији.

У Градском заводу за јавно здравље Београда кажу да до краја јула нема слободних термина за пи-си-ар тестирање на лични захтев. Тек ће 30. јула моћи да се заказују термини за август.

Због повећане количине падавина током јуна дошло је до повећања бројности шумских комараца који су се преклопили са сезоном такозваних кућних комараца. Тренутно највише комараца има у прибаљу Колубаре и Саве, дуж канала и на зеленим површинама.

Вечерас ће бити извршено третирање одраслих форми комараца на подручјима градског језгра, Белог поља, Забрежја и Мислођина. Акција ће почети у 18 часова, а у случају неповољних временских прилика, биће организована дан касније.

Информације о радовима и динамици радова које изводи ЈКП Топловод можете затражити лично у Улици Војводе Мишића 241 од 7.00 до 14.00 часова или позивом на бројеве телефона: 011/872 84 82 или 872 22 48, док комплетне трасе за сва градилишта можете детаљно погледати на интернет страници: http://www.toplovodobrenovac.org.rs/