Данас ће без струје од 9.00 до 14.00 остати корисници из Музичке колоније, улица Милана Станојевића Ранче, Раучеве, Светозара Станојевића Пека, Теодора Васића у Бровићу, Стаменића краја, Ваљевског пута и центра Стублина.

Становници Мијатовића краја у Баљевцу, улица Светог Саве и Палих бораца у Малој Моштаници данас воду неће имати од 9.00 до 15.00 часова.

У последња 24 часа тестирани су узорци 8.377 особа, од којих је 276 позитивно. Три особе су преминуле. На респираторима су тренутно 42 пацијента, док је број активних случајева 1.625.

Уколико уведене мере не доведу до смањења броја новозаражених вирусом корона, очекује се увођење нових мера. Према речима градоначелника Београда Зорана Радојичића, ако буде потребно у односу на епидемиолошку ситуацију, могуће је затварање ресторана и тржних центара.

Тренутно је код тридесет Обреновчана потврђено присуство вируса Covid-19. Две особе су хоспитализоване, изјавио је директор Дома здравља др Обрад Исаиловић. Донета је одлука да од данас ковид амбуланте раде од 7.00 до 20.00 часова.

Чланице Европске уније усвојиле су листу земаља за које од данас не важи рестрикција путовања у земље Шенгена. На листи 15 земаља је и Србија.