Данас воду од 9.00 до 15.00 часова неће имати становници центра Јасенка, Улице Браће Југовића у Обреновцу и Обреновачког пута у Баричу.

Струју данас од 8.30 до 15.00 часова неће имати потрошачи из Доњег, Станишића, Милутиновића краја, улица Милутина Ераковића, Радисава Филиповића, Владимира Павловића, Живка Петровића и дела Бровића код школе.

Без струје ће данас од 9.00 до 13.00 часова остати становници насеља Вашариште, Стара Тамнава и Колубарске улице у Белом пољу, Милоша Обреновића, Саве Ковачевића и Трг др Зорана Ђинђића број 2 у Обреновцу.

Сутра ће без струје од 9.00 до 14.00 остати корисници из Музичке колоније, Улица Милана Станојевића Ранче, Раучеве, Светозара Станојевића Пека, Теодора Васића у Бровићу, Стаменића краја, Ваљевског пута и центра Стублина.

Од 25. маја до данас Covid-19, регистрован је код 32 особе на територији општине Обреновац. Два пацијента се налазе на болничком лечењу.

У циљу спречавања ширења вируса Covid-19, општински кризни штаб је донео одлуку да ове године неће бити организован Петровдански вашар у Обреновцу.

Институт за јавно здравље Србије „Др Милан Јовановић Батут“ саопштио је да се тестирање на Covid-19 може заказати од 10.00 до 12.00 часова, телефоном на број 060/71-71-892. Тестирање ће се обављати од 8.00 сати сваког радног дана и суботом, према заказаним терминима.

Од сутра ће, на свим градским и приградским линијама, бити примењен летњи ред вожње, саопштио је Секретаријат за јавни превоз.

Данас и сутра обављаће се радови на замени заштитне ограде у зони два портала са путоказним таблама за вођење саобраћаја на ауто-путу Сурчин – Обреновац, у зони петље Сурчин југ. У току радова за саобраћај је затворена претицајна трака.