Данас је, од 9.00 до 14.00 часова, у плану је искључење струје у Сенића крају, насељима Шумадија, Ливаде и центру Јасенка.

Воду данас од 9.00 до 15.00 часова неће имати потрошачи из Лукића краја у Дражевцу, Улица Попа Леонтија Марковића у Обреновцу и Миодрага Мијила у Скели.

Због пораста броја новозаражених вирусом Covid-19 у Србији и означавања Београда као новог жаришта, данас ће заседати кризни штаб ГО Обреновац. Председник општине Мирослав Чучковић објавио је да ће предложити да се ове године не одржи Петровдански вашар и потврдио присуство вируса корона у Геронтолошком центру у Обреновцу.

Грађани који имају симптоме респираторних инфекција или симптоме обољевања од Covid-19 требало би да се најпре јаве у посебну ковид амбуланту матичног дома здравља. У тим амбулантама ће свакоме са наведеним симптомима бити урађена дијагностика. Тек након тога и уз консултацију са лекарима из дома здравља, грађани би требало да се јаве у тријажну службу Клинике за инфективне и тропске болести КЦС или КБЦ Бежанијска коса, где ће лекари наведених здравствених установа одредити даљи начин лечења.