Струју сутра од 9.00 до 13.00 часова неће имати потрошачи из Новог, насеља Баричка река, Колубарске, Далматинске улице у Баричу, Моштаничке, Раваничке, Шумадијске улице и насеља Долови у Малој Моштаници.

Без воде ће данас од 9.00 до 15.00 часова остати потрошачи из Стублина код кућног броја 525, Прве и Петнаесте улице у Звечкој.

Данас ће бити обављено испирање водоводне мреже у насељу Гола бара на Ушћу, где је током радова могућа појава ослабљеног притиска воде у домаћинствима потрошача.

Јавна окупљања на отвореном од 1. јуна биће дозвољена за највише хиљаду људи.

ГО Обреновац покренула је нови програм ,,Лето у нашем граду” намењен свим пензионерима из Обреновца, који могу преузети свој чек у вредности од 1.000 динара у канцеларији бр. 34 и искористити га у периоду од 1. јуна до 1. септембра у угоститељским објектима у Обреновцу.

ЈКП ,,Паркинг сервис” Обреновац покренуло је акцију подршке породицама. Од 1. јуна, сви родитељиа деце до годину дана старости са територије општине Обреновац, могу да поднесу захтеве за добијање 30 бесплатних беби паркинг карата, за 30 сати паркирања и то у просторијама ЈКП ,,Паркинг сервис”, у Улици Војводе Мишића 192.