Данас ће без струје од 8.00 до 15.00 часова остати становници улица Аце Спасића, Београдске, Брђанске, Драгорада Драгојевића, Гробљанске, Јанка Тешића, Личке, Обреновачке, Шесте војвођанске бригаде, Тридесет прве српске бригаде, Виноградске, Вука Караџића, насеља Баричка река, Дубоко, Горњи потез и Спасића краја у Баричу. У истом периоду струју неће имати Шарчевића крај, Палих бораца и Улица Краљевића Марка у Малој Моштаници, као и Кружни пут код кућног броја 55 у Белом пољу.

Струју у петак, 29. маја, од 9.00 до 13.00 часова неће имати потрошачи из Новог, насеља Баричка река, Колубарске, Далматинске улице у Баричу, Моштаничке, Раваничке, Шумадијске улице и насеља Долови у Малој Моштаници.

Без воде ће данас од 9.00 до 15.00 часова остати потрошачи из Улице Цара Лазара у Обреновцу и Обреновачког пута у Баричу.

Редослед исплате 100 евра помоћи државе зависи од банке у којој грађани имају рачун, а не од датума када су се пријавили, саопштено је у Министарству финансија, уз напомену да се до понедељка, 25. маја за новчану помоћ пријавило 4,26 милиона грађана.

“Електропривреда Србије” донела је одлуку да до 30. јуна за све грађане продужи рок за плаћање и остваривање попуста од пет одсто на све рачуне који су издати након увођења ванредног стања. Ако неки рачун грађани плате пре 1. јуна, остварени попуст по том рачуну биће приказан у првом наредном рачуну, као и до сада.

ГО Обреновац покренула је нови програм ,,Лето у нашем граду” намењен свим пензионерима из Обреновца, који могу преузети свој чек у вредности од 1.000 динара у канцеларији бр. 34 и искористити га у периоду од 1. јуна до 1. септембра у угоститељским објектима у Обреновцу.

ЈКП ,,Паркинг сервис” Обреновац покренуло је акцију подршке породицама. Од 1. јуна, сви родитеља деце до годину дана старости са територије Општине Обреновац, могу да поднесу захтеве за добијање 30 бесплатних беби паркинг карата, за 30 сати паркирања и то у просторијама ЈКП ,,Паркинг сервис”, у Улици Војводе Мишића 192.